- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
- #4.321
ben yapıcam test yani bilmiyorum herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapıcam test yani bilmiyorum herhalde
minikgelinnnn canımmmm bende çoook akıntı var
kıslar yarın görüşürs uyuyayım is var sabah:)
hu hu ben geldim yemege gittik markete gittik anca gelebildim:) neyapıyosunuz bakim:)
gitmeee gggweldm benn
canım yaa 3gün ne demek yarın kan tahliine gitseneeeeeeeeeeeeeee
bendede hiç heycn yok btti heynmm ama ağzım zehir gibii neden blmym (
3 gün kaldı amannn hayrlısı olsn dyrm hattaa bişe yok der oldm :))
ozaman iki gün sonra sen adet günün kıs:) cuma test yapıyozmu ben çok korkuyorum yaaa acep beklesemmi demeye baladım:)
inş cnm ocakta ane oldugunu ögrenceksinhayırlısıyla:)biz elimizdengeleni yapalım rabbim nasip eder inş:)
:) bekle beni geliyorum hunimi alayımmm :)
cnmmmmmmmmmmmm gel hadi:)
hiç ümitlenmek istemiyorum ama şimdi hamileysem ağustosta doğacak bende ağustos doğumluyumm:)keşke benimde akıntım olsa:)))))))))))))))
valla akıntım olmayınca adet olcam gibi geliyor.. daha çok artsın balım:)
bende kararsızım cnm dün yapcma diyordum bugun yapasım gitti çünk belirtim yo denecek kdr az.. bolca gazım var bide karnım agrıyor okdr..hamile gibide hisetmiyorum
bence bekle tatlım hamile olsan bile ki bence hamilesin idrar testi negatif çıkabilir ve moralini bozar hiiiiiiiiiiç acele etme
adet günü yaklaştıkca umutsuzluk herkeste oluyor demekki bacım.. benim yarını saymassak 1 hafta varrr valla umutsuzluk sardı bile beni. kocamla konuştukk bugun yemekte 7. aya kdr bekliyelim olmassa doktora komple muayene olcaz sorun ne diye...2 ay daha deneriz ben sabredemiyorum daha.. herkese yaza düşünüyoruz diyorum halbuki yalan olmuyorkiiii:)yaza kdr hamiş kalmam lasım:)
keşke benimde akıntım olsa:)))))))))))))))
valla akıntım olmayınca adet olcam gibi geliyor.. daha çok artsın balım:)