- Konu Sahibi mulberry8092
-
kızlar herkese iyi geceler sinirden uykum kaçtı bende bir bakayım dedim ne var ne yok diye
hayırdır canım noldu
canım ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorum ve birde küçük görümceyle.bu küçük görümce delirtiyor beni.canı isterse yaşına göre davranır bu arada yaş 22 canı isterse hala çocuktur.ve bir sürü şey.küçükken çok şımartılmış bende bazen tahammül edemiyorum.en küçük hareketi batıyo offf anlatacak çok şey varda kısaca böyle
anlıyorum seni. evlenirken ailelerle evlenmesek keşke ama bazen böyle durumlar oluyor işte sakın kafanı takma stres gebeliğin en büyük düşmanı
aslında ben batı yanlış hesapladım sanırım 28 kasım olacak kasıklarım ağrıyor canım birde ayağımda üşüme var ama ben bu ay adet olup aralık ayı bat ı vericem topik sahibine ona göre tutucam çünkü bu ay pek çalışma olmadı bizim
Benim alt karında şişlik dünden beri sürekli gazlı bır durumdan dolayı şişkinlik, bel agrısı sırt agrım var yumurtalıklarda da ağrım var ama gaz sancısı gibi, dayanamayacagım kan tahlılı baktıracagım sızce cıkarmı kızlar BAT 3 aralık
topiğe pek uğrayan yok sanırım..bi kaç güne kalabalıklaşır..
bugünkü ateşim..bata 5 kaldı
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın canım.
ben yeni kalktım herkes uyuyo galiba
ateşin gayet iyi devam ediyor maşallah
geri sayım başladı desene 5-4-3-2-1- veeeinnnşaaalllaaahh
evet buraya pek uğrayan yok kasım ayı bitsin herkes gelirbata az kalmış hakkında hayırlısı olsun. Benim geçen ay ilk denememdi olmadı, kısmet bu aya reglim dün bitti artık hayırlısı ..
bende hiç belirti yok canımm..sürekli yokluyorum kendimi ama yok...Merhaba BAT larımız yakın,merak edıyorum sende belirtiler varmıbıraz benım yumurtalar belim agrıyor karındada şişlik ve gaz durumları bakalım neolacak? ateşölçmmeyı ıse hiç denemedım daha
napıyorsunuz ayşenurcumm (yeni nickine alışamadımmm) çok sağol arkadaşımmmm ellerine sağlık süper olmuşşşaysunay canımm arkadaşımm ateşin süper maşallahhhhh umarım hep böyle gider ve mutlu sona ulaşırsınn ben bu fertilyt tablosunu bir türlü beceremiyorumm ama yazıyorum bir yere değerlerim şöyle bu arada ovucanda henüz pozitifi yakalayamadımmm
adt 1. gün 36.1 13.11
adt 2. gün 36.1 14.11
adt 3 gün 36.1 15.11
adt 4.gün 36 16.11
adt 5.gün 36 17.11
18.11 36.1
19.11 36.1
20.11 36
21.11 36.1
22.11 36.2
23.11 36.2
24.11 36.2
25.11 35.8
26.11 36.1 işte böyle kızlarrr bugün henüz yapmadımm testii bakalımm artıkkk
ewet canım senin geçen ay 4 kala düşmeye başlamış.yarından sonra daha bi belli olur gidişatın...sen ateşini ölçtün mü bugün canım..
bilmiyorum ki yaa insanın azcıkta belirtisi olmaz mı..bende hiç bişey yok..hani hiç bişey olmasa da gebelerin göğüsleri acıyo ya ordan anlıyolar hiiiiç bişey yok bende hayırlısı bakalım..beklemekten başka çare yok.
yeni nick garip oldu biraz bencede sen ayşenur diyebilirsin canım arkadaşım benim.bişi değil güzel olmuş ticker ın haanapıyorsunuz ayşenurcumm (yeni nickine alışamadımmm) çok sağol arkadaşımmmm ellerine sağlık süper olmuşşşaysunay canımm arkadaşımm ateşin süper maşallahhhhh umarım hep böyle gider ve mutlu sona ulaşırsınn ben bu fertilyt tablosunu bir türlü beceremiyorumm ama yazıyorum bir yere değerlerim şöyle bu arada ovucanda henüz pozitifi yakalayamadımmm
adt 1. gün 36.1 13.11
adt 2. gün 36.1 14.11
adt 3 gün 36.1 15.11
adt 4.gün 36 16.11
adt 5.gün 36 17.11
18.11 36.1
19.11 36.1
20.11 36
21.11 36.1
22.11 36.2
23.11 36.2
24.11 36.2
25.11 35.8
26.11 36.1 işte böyle kızlarrr bugün henüz yapmadımm testii bakalımm artıkkk
sen ateşini ölçtün mü bugün canım..
bilmiyorum ki yaa insanın azcıkta belirtisi olmaz mı..bende hiç bişey yok..hani hiç bişey olmasa da gebelerin göğüsleri acıyo ya ordan anlıyolar hiiiiç bişey yok bende hayırlısı bakalım..beklemekten başka çare yok.
geçen ay bata 4 kala ateş düşmeye başlamıştı yarın düşmeye başlayacakmı bakalım..
merhaba canım..çok saol aralık ayı hepimize hayırlı olur inşallah
ovulasyon atesti alacaktı değil mi..aldın mı peki??
ateşin güzel sabitlenmiş canım..bata yaklaşıyoruz ve bundan sonraki ateşlerin çok önemli bakalım hayırlısı gelir inşallah bebişewet canım senin geçen ay 4 kala düşmeye başlamış.yarından sonra daha bi belli olur gidişatın...
benim 2 gün kala düşmeye başlamıştıı bakalım bu ay nasıl gidecek ..
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünkü tablom canım....
evet canım eczanelerde çok pahalı ben o yüzden netten al demiştim bi kaç arkadaşa da..Eczanelerden ovulasyon testi sordum sadece 1 tanesinde vardı produktor marka o da 25 liraydı içinde 2 adet vardı sanırım 2 taneye okadar para vermem. İnternetten almak istedim ama eşim izin vermiyor internetten alışverişe arkadaşın kartıyla alacağız 18 ovulasyon + 2 gebelik testi 20 liraya buldum LABOQUICK marka arkadaş da boşver onları diyo bu ayda dene olmazsa bir dahaki ay alırız diyor oofff ne bileyim yaaa :26::26:
ateşin güzel sabitlenmiş canım..bata yaklaşıyoruz ve bundan sonraki ateşlerin çok önemli bakalım hayırlısı gelir inşallah bebiş
bu arada ayşenur canım senin olduğunu bilmiyordum ben..
bi yerlere yazmışsındır adını değiştirdiğini ama ben okumadım
evet canım eczanelerde çok pahalı ben o yüzden netten al demiştim bi kaç arkadaşa da..
o dediğin marka güzel..kullnanlar memnun..alışınca rahat kullanırsın sürekli silik çift çizgisi var onun ovulasyonda koyulaşıyo
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?