- Konu Sahibi mulberry8092
-
sağol canm ya inşallah bekleyen herkes için dualarımız
sen ne kadardır istiyosun
bi de bu tablo nasıl yapılıyo bana da yapsana
benımde bat,,13 aralık..eklersenız sevınırım;
merakla beklıyorumm....bır kızım var 5 mayıs 2008 dogumlu..
selam kızlar bende yeniyim aranızda 10 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm tamamen kapalı, iki aydır da korunmayı bıraktık, BAT 2 aralık ve hiç belirti yok şimdilik( Rabbim herkesin duasını kabul etsin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
iyi akşamlar kızlar benim bat 14 aralık :) benide ekleyin listenizeee
BAT 2 aralık benide eklermisinizz...
selaaaam kııızlar. ben de geldim. beni de ekleyin. bat 12 aralık. 6 ekimde düşük yapmıştım. bu ay yeniden denemeye kara verdim.
beni de ekleyin kızlar.umutsuz vaka olsam da 6 aralık.
sen nasılsın ozaman sementacımmmnapıyosun?
merhaba, bende 16 eylülde düşük yaşadım benımde BAT 3 Aralık, doktor 6 ay ara verın dedı ama bız ara falan vermedık, bır hafta var daha adete ama belım sırtım cok agrıyor bılmem belırtımıdır bu:2:
oooooo topik kalabalıklaşmışşşş maşaallal maşaallh....
sıradan ekliyorum hepinizi hanımlarrrr
ayy inşallah ya sıradan hamiş olsak hepimiz buradan ağustos anneleri topiğini basarız valla......inşallah bu topikten sırayla alacağız hamiş haberlerini:) amiiinnnnnnnnn gelsin ikizler,üçüzler....
merhaba, bende 16 eylülde düşük yaşadım benımde BAT 3 Aralık, doktor 6 ay ara verın dedı ama bız ara falan vermedık, bır hafta var daha adete ama belım sırtım cok agrıyor bılmem belırtımıdır bu:2:
canım senin bel ağrısı da belirti olabilir. benim gebelikte ilk belirtiler bel ve kasık ağrısı olmuştu. ama olmayadabilir. hadi hayırlısı inşallah canım.
hoş geldinben geldim kızlarrr
ben ateş ölçüyorum canım.çok iyi olur buraya koyalım tablolarımızı....
ekledim canım senide....hayırlı olsun
evet canım tablomuzu koyalım..ateş ölçen arkadaşlarım hergün koysunlar özellikle ovulasyon sonrası...
ateşin için bişey söylemek için erken canım inşallah yüselerek devam eder..
buda benim tablom..
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba tatlım..merhaba kızlar nasılsınız
ben artık hiç bir belirti taşımıyorum
çok saol canım inşallah hepimiz gebe kalırız aralık ayında..benim dpo 4 zaten ewet erken daha.ama mubarek 36.5 e takıldı yaniii
bakalım yarın ne olacak?
senin tablon gayet güzel gidiyor canım maşallah...
inşallah ateşin düşmeden devam eder de güzel haberi alırız bu ay senden
ECNTRK bat'IM en yakn seninle bir belirtin varmı merak ettim, benım cok fazla bel ve sırt agrım varda
hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?