- Konu Sahibi mulberry8092
-
canım ben klomen kullandım bu ay.bugün 11.gündü ve doktora gittim.sağda bir tane 11mm yumurta var dedi.ama hiç olumlu konuşmadı.daha çok küçük bişey diyemem dedi.20mm olması lazım dedi.pazartesi tekrar gel dedi.ben de sordum yani 11.gün için büyüklüğü normalmi dedim bişe demedi.sizce normalmi?
canm normalde 14 güne jadar büyür ve o zaman çatlar bence iyi büyüklüğü bozma moralini
ay canım ne bilim hiç olumlu konşmadı doktor böyle mırın kırın konuştu.bişey diyemem şimdi bişey diyemem deyip durdu.soldada birtane 5.5 mm var o gelişmez herhalde dedi.off offf bakalım hayırlısı.gelişme olanlar yazsa burda iyi olur aslında takip yaptıranlar özellikle:)
İSİM-------------- ------------- BAT
ecntrk---------------------------29 kasım
hulyabaskurt---------------------1 aralık
seraprap-------------------------3 aralık
perilous0 ------------------------5 aralık
aysunayy------------------------2 aralık
deryalcın-------------------------7 aralık
kepi3-----------------------------7 aralık
didos86--------------------------7 aralık
mulberry8092--------------------8 aralık
eknhanifsay---------------------8-9 aralık
neevercare----------------------9 aralık
sakaaar-------------------------11 aralık
niluferr--------------------------12 aralık
sama----------------------------13 aralık
sementa33----------------------15aralık
yasib2538-----------------------17 aralık
aleyyna--------------------------17 aralık
saranhaeyo---------------------17 aralık
ikizler5--------------------------20 aralık
ben de takipteyim ama daha ilacın 3.günündeyim haftaya kontrolüm
doktorlar hep öle zaten insan bişey sormaya çekiniyo
sen ne kadardır istiyosun bebiş
ilk mi olcak
merhaba bozma moralini bu ay sağda olur diyer ay solda olur.ümidini kaybetme.benim mesela genellikle solda olrdu bu sefer sağda olmuş.beklemek zor ama alışıyor insanvalla kızlar ben aralık ayından umutluydum.ama doktor sağdaki yumurtan olgunlaşmış çatlamış dedi.benim sağ tüpüm yok.yani bu aydan da geçti.neyse aylar bitmedi ya sonra olur inşallah(
kimse YOOOKKK MUUUU???
merhaba bozma moralini bu ay sağda olur diyer ay solda olur.ümidini kaybetme.benim mesela genellikle solda olrdu bu sefer sağda olmuş.beklemek zor ama alışıyor insan
ben varım...sürekli takipteyim:)
selaaaam kııızlar. ben de geldim. beni de ekleyin. bat 12 aralık. 6 ekimde düşük yapmıştım. bu ay yeniden denemeye kara verdim.
canım hoş geldin.listeyi ben yapmıyorum ama yapan arkadaş mutlaka görüp ekler.görmezsede sen dürtersin:)
selaaaam kııızlar. ben de geldim. beni de ekleyin. bat 12 aralık. 6 ekimde düşük yapmıştım. bu ay yeniden denemeye kara verdim.
merhaba bozma moralini bu ay sağda olur diyer ay solda olur.ümidini kaybetme.benim mesela genellikle solda olrdu bu sefer sağda olmuş.beklemek zor ama alışıyor insan
ben varım...sürekli takipteyim:)
hoşgeldin canımmm... bende temmuzda bebğimi kaybettim kalbi durmuştubende yeniden başladım denemeye.... inşallah canım bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?