- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.561
arkadaşlar biraz konu dışında bişi sorucam size ben istanbulda yaşıyorum burda yeniyim eğer bebekim olursa hangi hastane ve hangi doktora gidicem hiç bilmiyorum ve bu benim için çok büyük sorunbununla ilgili konu açmıştım ama cevap veren olmadı bide burdan sorayım dedim başlığımızla alakasız olduğu için özürdilerim ama ne yapimm yaaaaaa yalnızım burdaa
resim çektim ekliyorum şimdi balım:)bewnde seni bekliom helecanla
ben çok acıma duygusu olan biriyim.. ama bigün biri bana dediki acıma rabbinin acımadıgına sen acıma günaha girersin dogru bi söz geldii.. yine üzülüyorum ama çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi:) bu arada kaç yaşındasın cnm bnm küçüksün demi:)hahah ayyy ben öyle sevilmeyi cok severim.zaten komsu ablalar falan beni öyle severdi:)yanaklarımı ceke ceke.inş. yaa inş. ne güzel olur.ama ben sabırsızım ya 9 ay nasıl beklenir aman hemen olsa içimde hemende cıkıverse hehe
minikgelin seni bekliyoruz
ne çıktı ne çıktı?
allah canını almasın emi:) öyle eşimin kudurdugu günleri görmekkk benim cumhurbaşkanı olmam kdr çok zor bşy:) ama alcam kıs o kahveden telime kaydettim ismini:)önümüzdeki ay alcam:)aha da böyle yazmıştım,ben buldum burdan oku diye kopyaladım balım:))
al bacım al daha bekleme,geçen gün okudum yazdıklarını eşinle ilgili,hani küsmüşsünüz falan özür dilemişsin haklı olmana rağmen.bence al,hamile kal,sonrasında da bu kahveden ona içir,kudursun:)))ama kabul etme,dolansın dursun peşine ama isteme,anlarsın ya:)))nasılmış görsün bakalım:)
valla tecrübe ettiğim kadarı ile(burdan duydum onu da) sağlık ocakları yapıyormuş..oflu die bi arkideş vardı o yaptırmıştı ama sonuçlar geç çıkıyo onu biliyorum.
bende öyle yapmaya karar verdim aslında doktorum 20sine kadar bekle olmazsan gel kanda bakalım demişti.:26: pıhtılaşma olduğu için. ama işte ne kadar önce öğrenirsem o kadar kâr :18:yani..inşallah gelmez kırmızılarda renkdaşım sarı lacivertlere doğan yeni kanaryacıklarımıza sahip oluruz inşallah..
salık ocakları 2-3 gün sonra sonuc veriyor.. benim okdr sabrım olmuyor valla.. 20 tl vrip özel hastahaneden hemen ögrenmek daha mantıklı.. 3 gün bekliyceksem zaten idrar testindede çıkar okdr zaman.. bide bi kaç yazı okudum dogru sonuc vermiyebiliyorlarmış saglık ocakları nekdr dogrudur bilmiyorumda:)
ben ankaradayım arkadaşım o yüzden sana yardımcı olamayacağım ama kk'yı iyice karıştırdın mı, çünkü doktor tavsiyeleriyle ilgili bayağa paylaşımlar oluyor. İstanbulla ilgili birşeyler illa ki vardır diye düşünüyorum, hiç yok mu?:44::44:
Eki Görüntüle 308705
sonunda 20. gün silikleşti ama yinede belirgn bi silik kızlar.. inş hamişlik belirtisidir nediyim:)
arkadaşlar biraz konu dışında bişi sorucam size ben istanbulda yaşıyorum burda yeniyim eğer bebekim olursa hangi hastane ve hangi doktora gidicem hiç bilmiyorum ve bu benim için çok büyük sorunbununla ilgili konu açmıştım ama cevap veren olmadı bide burdan sorayım dedim başlığımızla alakasız olduğu için özürdilerim ama ne yapimm yaaaaaa yalnızım burdaa
Eki Görüntüle 308705
sonunda 20. gün silikleşti ama yinede belirgn bi silik kızlar.. inş hamişlik belirtisidir nediyim:)
hadi hayırlısı olsun....
kız burda seni merak ettik durum ne diee:))
Eki Görüntüle 308705
Ayyyy hadi bakalım inşallah hamişsindir :)
:):) testi anca yaptım kıs:)
gögüslarim çok agrıyor yaaaaaaa çok heycanlanıyorum agrıdıkca.. ne garip biyerlerim agrısında hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum:) dün gece yatarken kasıklarıma öle şiddetli bi agrı girdigi -10 sn hiç kımıldamadan bekledim geçsn diye.. bitaraftan canım agrıyor bi taaftan seviniyorum belki hamişimdir diye:)pskolojim bozuldu valla:)
bu ay çok özendimmmm kendime.. sanki hamile kalcam diye komple lazere gittim vucut için.saçlarımı boyadım.. hamiş olursam yapamam diye:)bu ay olmassa çok üzülcem valla.
salık ocakları 2-3 gün sonra sonuc veriyor.. benim okdr sabrım olmuyor valla.. 20 tl vrip özel hastahaneden hemen ögrenmek daha mantıklı.. 3 gün bekliyceksem zaten idrar testindede çıkar okdr zaman.. bide bi kaç yazı okudum dogru sonuc vermiyebiliyorlarmış saglık ocakları nekdr dogrudur bilmiyorumda:)
:):) testi anca yaptım kıs:)
gögüslarim çok agrıyor yaaaaaaa çok heycanlanıyorum agrıdıkca.. ne garip biyerlerim agrısında hamilelik belirtisi olsun diye dua ediyorum:) dün gece yatarken kasıklarıma öle şiddetli bi agrı girdigi -10 sn hiç kımıldamadan bekledim geçsn diye.. bitaraftan canım agrıyor bi taaftan seviniyorum belki hamişimdir diye:)pskolojim bozuldu valla:)
bu ay çok özendimmmm kendime.. sanki hamile kalcam diye komple lazere gittim vucut için.saçlarımı boyadım.. hamiş olursam yapamam diye:)bu ay olmassa çok üzülcem valla.
nasıl lazer ? tüylerini mi döktürüyosun napıosun? fiyatlar nasıl cok utanıorum ama o bölgeye yaptırsam ne süper olur var yaa bıktım ordan valla
ay kıyamamm ben sana yaaa..
ondan hiç şüphem yok zaten canımcım.. Evladıma miras en güzel şey benceinşallah
hem"...gözümüz kalmaz arkada, evladıma miras bu sevda..."
umarım bebişim benimledir...
ben ankaradayım arkadaşım o yüzden sana yardımcı olamayacağım ama kk'yı iyice karıştırdın mı, çünkü doktor tavsiyeleriyle ilgili bayağa paylaşımlar oluyor. İstanbulla ilgili birşeyler illa ki vardır diye düşünüyorum, hiç yok mu?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?