- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.081
günaydın.....
sabah kalktım...Salavat-ı tefriciyenin sonuncusunu okudum ve 4444 taneyi bitirdim....
inşallah Rabbim duamı kabul eder......
1,5 yıldır artık umudumu yitirmeye başladığımı düşünüyorum.......
günaydın kızlar:))benim normalde adetten beş gün önce falan göğüslerim fena şişerdi ve ağrırdı bu ay göğüslerim hiç şişmedi ağrımıyor da ama bu sabah çamaşırımı değiştirirken farkettim ki uçları acıyor dokunamadım bile inanın.sadece uçlarının acıdığı hiç olmazdı,hamileler böyle bir belirti biliyorlar mı
günaydın.....
sabah kalktım...Salavat-ı tefriciyenin sonuncusunu okudum ve 4444 taneyi bitirdim....
inşallah Rabbim duamı kabul eder......
1,5 yıldır artık umudumu yitirmeye başladığımı düşünüyorum.......
günaydınnnnn güzellerrrrrrrrr
AMİİİİİNNN herkesin hayalindekini hakkında hayırlısını verir Rabbim:))günaydın...canım inşallah hayalin hayırlısı ile en kısa zamanda gerçekleşir...
Günaydın sevgili KK arkadaşlarım. ben de aleynna gibi kırmızıları bu h.sonu bekleyenlerdenim. Ve sanırım onlar beni çok bekletmeden gelecekler çünkü regl sancım var karınımdahayırlısı olsun ne artık, diyecek birşey yok. En doğrusunu Rabbim bilir sonuçta
günaydınnn canımmmm bencede inşallahh rüyan tersine çıkar seninde kuzunn gelir hayırlısıylaaa
canım maşaallah ateşin güzel gidiyor buda benim tablom 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.comkızlar buda ateş tablommm My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
kızlar buda ateş tablommm My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
canım maşaallah ateşin güzel gidiyor buda benim tablom 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım maşaallah ateşin güzel gidiyor buda benim tablom 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar gayet güzel görünüyor tablolarınız:)
benim tablo bşye benzemiyor ne ovulasyonu gösteriyor nede başka bşy... sürekli 36.0 yada 36.9
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun eve gidinceee ovulasyon testi yine yapcam 3 gündür çift çizgi vardı bugunde çıkmaz heralde...eger çıkarsa ilişki olcak çıkmassa yarın yapcaz sizcede böle yapsak iyimi..
15-16-18 de olduuuu ilişki ya 19 da yapcam(bugun) yada 20 de yapcam yarın sizce neyapayım:)aslında kaçırmamak istiyorummmm hergün yapmak istiyorum ama sperm kalitesi düşer diyorlar ondan kafamda karıştı
minikgelin güzelim ovulasyon testinin pozitif olduğu günleri gir bence ovulasyonun tamamlanmış ateşin yükselişe başlamış benim ateşim gibi kademeli artış olacak seninde ovu testlerinin pozitifliğini girersen çizgini çekecektir yapamazsan özelden bana msj at ben yapayımmm tam çok koyu iki çizgiyi ne zaman gördün bebişim birde
Kizlar bir Yasin I Serif okudum listedeki Tum nickleri tek tek okudum, hamis lere hayirli evlatlar bekleyenlere de hayirli zamanda cocuklarinin olmasi icin Rabbim Kabul etsin insallah. Ayrica son bir kac sayfadaki isimleri de okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?