- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.061
Geçen günlerde yazmıştım 3 test yapmıştım 3üde açık renkte çıkmıştı bugun hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı hamileymişm :))) kan ve idrar istedi onların sonucunuda yarın alıcam kaç haftalık bide değerlerime bakıcakmış :)
ovulasyon zamanı 3 gün canım üst üste ger kalan günler gün aşırı maksat kaçırmamak sıkı tutmak işi
ne yaptın canım karar verdinmi test yapmaya belirtin varmıydı aaa çok heyecanlı hadi hayırlı haberler ver bize inşallah sonrada biz
benim ovulasyon bitti ama kasıklarımda ağrı ve akıntım var ya
kızlar günayydııınnn bugün uyandığımda düşündüğüm daha doğrusu hayalini kurduğum şey eşimle bebeğimizi banyo yaptırdığımız hayalde olsa o kadar güzelki umarım sadece hayal olarak kalmaz son 4 gün:)))
günaydın kızlaaarrrrr mutlu sabahlar hepinizecumartesiye az kaldı rüyamda regl oluyordum umarım rüyam tersine çıkar. Millet çocuk düşünüyorum diyor ardından hemen hamile haberi geliyor etrafım hamilelerle dolmaya başladı bu aydan çok umutluyum olmazsa bayağı bir hayal kırıklığı olacak.
mulberyy8092 hamile haberini alınca herhalde topiği unuttu....
canım şu lüsteyi güncelleyye bilirmisin....
raabim hayırlısı ile gönlüne göre versin....inşallah sende en kısa zamanda çevrendekilere hamileyim diyebilirsin...
kızlar günayydııınnn bugün uyandığımda düşündüğüm daha doğrusu hayalini kurduğum şey eşimle bebeğimizi banyo yaptırdığımız hayalde olsa o kadar güzelki umarım sadece hayal olarak kalmaz son 4 gün:)))
günaydın kızlaaarrrrr mutlu sabahlar hepinizecumartesiye az kaldı rüyamda regl oluyordum umarım rüyam tersine çıkar. Millet çocuk düşünüyorum diyor ardından hemen hamile haberi geliyor etrafım hamilelerle dolmaya başladı bu aydan çok umutluyum olmazsa bayağı bir hayal kırıklığı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?