- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.101
CANIM 16 VE 17 si koyu ve 18 inde solmaya başlamış biraz renklerii bence ovulasyonun bitmiş ben şimdi testlerini girdimm yarınki ateş değerinide girince çizgini muhtemelen bugüne çekecektir diye düşünüyorumm tablonn My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url]
yok kullanmıyorum canım aslında benim ovulasyon ayın 12. sinde oldu ama benim dereceye bişeyler oldu 2 gündür sanırım pili zayıfladı şimdi değiştircemcanım sen ovulasyon testi kullanıyormuydunn
allah razı olsun balım benim...
acaba nezaman catladı yumuırtammm 17 sine çatladıysa ben ogun ilişki yapmadım off yaaaa 18 ine yaptım o ise yararmı balım
yarın ateşimi merakla gircem o kırmızı iki çakışan çizgiyi görmek için:)
günaydııınnn kk nın güzellikleri nasılsınız? benim bat bugün ve ne gelen var ne giden bakalım ne olacak beklemedeyim. ama feci halde kasık ve bel ağrım var(
ya ben tabloyu detaylı yaptım ama görünmüyorrr My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart
yok kullanmıyorum canım aslında benim ovulasyon ayın 12. sinde oldu ama benim dereceye bişeyler oldu 2 gündür sanırım pili zayıfladı şimdi değiştircem
günaydınnn benimde son 4 günümm göğüslerimm şişmedii hafif bir dolgunluk varr benim hamile belirtilerinde okuduklarımın çoğu yalnızca uçlarının çok acıdığını yazmışlardı inşallahh sende hamişsindir
ayın 12siydi canım zaten biliyorum o gündü ama ateşim düşüyor bebek gitti yine11-12 arası ovulasyon günün herralde cnm :)
zaten sen doktora kaçıncı gün gitmiştinde ozaman çatlamış yumurtan demişti işte ondan 1 gün öncesini ovulasyon kabul et bence:)
minikgelin kızzzz görmedim seni aaa
ya ben hamile değilim ateşim yükselmedi düştü baksana dercenin pilini değiştircem bakalım ama moralim bozuldu
canım doktora gittim pzt günü çatlamış yumurtamateşine göre ovulasyonun henüz olmamış gözüküyor canımm derecen bozukksa tabi değişir
iyiyim bebegim işteyim eve gitcem ögle arasına..
buraya bakim az dedim:)
test yapsana balımmm ay ben kesin adetimden 1 gün önce test yaparım belkide bi kaç gün önce:)
Bugun sizler icin mutlaka dua edecegim kizlar sagolun
ayın 12siydi canım zaten biliyorum o gündü ama ateşim düşüyor bebek gitti yine(
minikgelin dün seni merak ettim ,sanırım kocişinle şu an herşey yolunda:)
merhaba kızlar benım 19 aylık bı oğlum var eşim 2nciyi istiyor korunmama izin vermedi kendimi hazır hissetmesem de 3 aydır korunmuyorum ama dıkkat edıyorudm bu ay fazla edemedım ve şüpheleniyorum 23 ü adet olmam lazım bakalım merakla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?