- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi mulberry8092
-
kızlar bat a 10 gün var kan testi yaptırsam mı çok merak ediyorum çünkü 10 gün nasıl bekleyecem
günaydın canımmm bence henüz çok erken yaptırsan bile çıkmazzz gebelik olmuşsada daha yeni yerleşme dönemindedir nacizane fikrimm tabi sen bilirsinn inşallah bebişin seninledir
canııım mm arkadaşım buradayımmmm merak etmişşin beni çok sağol canım....ayşenur arkadaşımmm nerelerdesin yav merak ettim seni çoookkkk
canım bak çok az kalmış ben ne diyim daha 12 gün felan var...kızlar ya bende test yapmak için can atıyorum daha ayın 1ine cok var ya :) yanı merka edıyorum ne durumda dıye acaba varmı dıye ama sonra dıyorum ya kimyasal olursa kanam ile düşerse yıne ve üzülürsem diye yapamıyorum
canııım mm arkadaşım buradayımmmm merak etmişşin beni çok sağol canım....
memlekete gittim 2 gün abimin eşi bayramda doğum yapmıştı....ziyarete gittim.mercimeğimi görmeye....
sen nasılsın canımmm...
ve topikteki bütün arkadaşlarımmmm
batlar yaklaşıyo durumlar ne sizlerde varmı gelişmeler....
inşallah canım benim inşallah...analı babalı büyüsünnn uzun ömürlü olsun inşallahhh
iyiyimmm arkadaşımmm yumurtlamayı bekliyorummm testler eşliğinde daha erken aslında 12.günüm bugünn bekliyorumm evet sizlerin bata az kaldı sırayla herkesten hayırlı haberler alırız inşallahhh canımm
inşallah canım benim inşallah...
canım benim 12. gün pozitifti testim....
az kalmış seninde hadi hayırlısı canımmm
canım altteki ticker i(etiketi) mi diyosun?ayşenur kuzummm ya bu resimleri nasıl yüklüyorsunuz yazıları falan nasıl yazıyorsunuzz ben bir türlü beceremedimmm uffffff
canım altteki ticker i(etiketi) mi diyosun?
canım ne ile ilgili sticker istiyosun ben sana yapim.sende gereken yere kopyalarsın.hem onu hemde profilindeki bebek resmiyle altına yazdığınız yazıları
kızlar merhaba listeye benide eklermisiniz?bat 19 aralık bakalım bu ay becerebilecekmiyim?????????
inşallah bu ay isteyen herkesin bebişi gelir canım....vee tabi bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?