- Konu Sahibi mulberry8092
pardon canım.işlem tamamdırrrAMİİİİİİİNNNN canım benim. bat 19 aralık yanlışlık olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon canım.işlem tamamdırrrAMİİİİİİİNNNN canım benim. bat 19 aralık yanlışlık olmuş
pardon canım.işlem tamamdırrr
kızlar bat a 5 gün var karnım çok ağrıyor adet olucam herhalde ama meraktan idrar testi yaptım negatif
çok erken henüz daha ymurta rahime bile gelmemiştir az dayan:)kızlar bat a 10 gün var kan testi yaptırsam mı çok merak ediyorum çünkü 10 gün nasıl bekleyecem
analı babalı büyüsünnn uzun ömürlü olsun inşallahhh
iyiyimmm arkadaşımmm yumurtlamayı bekliyorummm testler eşliğinde daha erken aslında 12.günüm bugünn bekliyorumm evet sizlerin bata az kaldı sırayla herkesten hayırlı haberler alırız inşallahhh canımm
canım ne ile ilgili sticker istiyosun ben sana yapim.sende gereken yere kopyalarsın.
diğer yazıda kontrol paneli-profili düzenle ye gir.kişisel rütbe yazan yerdeki kutucuğa istediğini yaz ayarları kaydet ya canım...
sağol arkadaşımm yeni bebiş olmadığındann kızıma yapıcammm sana zahmet çok sevinirimm
canım kızının doğum tarihini ver bi zamet
24.06.2005 canım zahnet olmaz umarımm çok sağol şimdidenn
hemen ekliyorum canımmmm...Kızlar benide eklemişsiniz listeye teşekkürediyorum... BAT 3 Aralık ama benim felaket belim ve sırtım ağrıyor yine bu ay kendimi umutlandırmak istemiıyorum demeyeceğim umutlandım bile
İSİM-------------- ------------- BAT
ecntrk---------------------------29 kasım
hulyabaskurt---------------------1 aralık
seraprap-------------------------3 aralık
perilous0 ------------------------5 aralık
aysunayy------------------------6 aralık
deryalcın-------------------------7 aralık
kepi3-----------------------------7 aralık
didos86--------------------------7 aralık
aysenur2009--------------------8 aralık
eknhanifsay---------------------8-9 aralık
neevercare----------------------9 aralık
sakaaar-------------------------11 aralık
niluferr--------------------------12 aralık
sama----------------------------13 aralık
sementa33----------------------15aralık
yasib2538-----------------------17 aralık
aleyyna--------------------------17 aralık
saranhaeyo---------------------19 aralık
Allahım bu listedeki ve daha sonra ekleneceklerin hepsine haklarında hayırlı olan evlatlar nasip et emeklerini boşa çıkarma ve kucaklarını boş koyma AMİİİİİİNNNNN