• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ufak göğüs

Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.:işsiz:Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam :hasta::KK14:
Sicak havalarda o koca memeler nasil agirlik yapiyor bir bilseniz. :KK76:
Benimkilerde onceden bana kucuk geliyordu, biraz kilo alip yas ilerleyince hafif dolgunlastilar.
Sizin gibi surekli dolgulu, destekli sutyen kullanan biri olarak, ince tul/pamuklu bez sutyenler takiyorum sirf sarkma olmasin diye yoksa salar, gezerim o kadar yani. Buyuk olsa oyle salip, gezmek biraz itici olabilir. :KK53:

Birakin ufak gorunsunler, takilmayin cok. Sportif bir vucudunuz varsa ve orantiliysa gorunumunuz her seyden once saglikliysaniz birakin onlarda oyle kalsin. Ama kafama cok takiyorum diyorsaniz yaptirin gitsin. (Ben korkarim operasyonlardan)

Açıkçası dışarıda nasıl göründüğünü önemsiyor iseniz Pentide çok aşırı destekli hatta içine fazladan sünger koyulabilir sütyen vardı. Kendiniz yada eşiniz için büyük görünsün istiyorsanız da tek çözümü plastik cerrahi.

Hamile kalmadan önce hayıt otu tohumu kullanmıştım hormonlarımı düzenlesin diye o göğüslerimi de büyütmüştü onun üstüne birde hamilelikte büyüdü ;)

Açıkçası dışarıda nasıl göründüğünü önemsiyor iseniz Pentide çok aşırı destekli hatta içine fazladan sünger koyulabilir sütyen vardı. Kendiniz yada eşiniz için büyük görünsün istiyorsanız da tek çözümü plastik cerrahi.
olabilir bakayım bir

Back