Twist Stepper kullanan var mı?

sağol canım
dvd sini düşünüyorum kullanmayı
ama bi türlü fırsatım olmadı yarın ilk denememi yaparım

internetten aldım
kargo dahil 122 tl
10 taksit
Güle güle kullan tatlım

Öyleyse hoşgeldin diyelim :13:

Benimki yana doğru kırıtanlardan, düzü olduğunu bilmiyordum yahu...keşke bende gidonlu alsaymışım bak şimdi

koşu bandı istiyodum ama çok gürültülü olduğundan komşuyu rahatsız ederim diye çekindim
bu kendi halinde ve daha makul fiyatı ben de mi alsam

koşu bandı istiyodum ama çok gürültülü olduğundan komşuyu rahatsız ederim diye çekindim
bu kendi halinde ve daha makul fiyatı ben de mi alsam

Al vallahi hep beraber yaparız işte Asıl bende bir alet var feci br şey bir ara anlatacağım, gerçi konu açmıştım forumda...

Al vallahi hep beraber yaparız işte Asıl bende bir alet var feci br şey bir ara anlatacağım, gerçi konu açmıştım forumda...

sen zaten benim ocağıma incir ağacı dikecen
onu da alayım valla sefam olsun
o konu ne link şeyeder misin kuzu

sen zaten benim ocağıma incir ağacı dikecen
onu da alayım valla sefam olsun
o konu ne link şeyeder misin kuzu

Hahaha ben çok memnun kaldım ama kuzum ya yarın sana anlatacağım şimdi linki atarsam pazarlamacı gibi olacağım hahahaha adamlarda diyecek ki ne güzel bu kız bize çalışıyor :)

sağol canım
dvd sini düşünüyorum kullanmayı
ama bi türlü fırsatım olmadı yarın ilk denememi yaparım

internetten aldım
kargo dahil 122 tl
10 taksit

çok uygun fiyata almışsın canım... voit in değil mi....

valla benim arkdaşımın eliptik bisikleti var benim 20 dk yaktığım kaloriyi o 45 dk yakıyo ve o sadece basenlerini çalıştırıyo benimki iste bütün vücudu....bizimki voit kardiyo stepper diye geçiyo canım... hafif yanlara doğru adım atıyosun o sırada twist hareketi oluyo... yani hafif belden dönüyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahaha ben çok memnun kaldım ama kuzum ya yarın sana anlatacağım şimdi linki atarsam pazarlamacı gibi olacağım hahahaha adamlarda diyecek ki ne güzel bu kız bize çalışıyor :)
neymiş anam o şimdi araştırmaya geiyom konularından...

hem de eliptikten daha ucuz..istanbulda kipa var mı arada nerden alsam ki voiti, başka markada olur aynı zamanda kolları da çalıştırsın ?

Son düzenleme:
neymiş anam o şimdi araştırmaya geiyom konularından...

Hahahaha total vibes tatlım, çok çok araştırdım power plate'e en çok benzeyen ürün ile evde çalışmak istiyordum çünkü , forumda benzer ürünlerden mumnun olmayan çok insan vardı ama yaradana sığınıp aldım ve iyiki almışım diyorum :)

hemen arıyorum özelden kuzum
indirim bitmeden al

kızlar şu iki modelin farkı ne ikisi de kol çalıştırıyor mudur acaba ?
birinin ortasındaki direk düz iken, diğerininki eğimli :

Son düzenleme:

Canım ben ilkinin hareket edeceğini pek sanmıyorum sen ikinciyi al bence...Cunku mantık olarak eğer ilki hareket ediyor olsaydı twister koymazlardı ek olarak, ikincisi hareket ettiği için twister koymamışlar :)

Son düzenleme:
cdsiyle çalıştım 30 dk
anam ne ter attım be
yaklaşık 1000 adıma tekabül etti
yarın sabah bacaklarım ağrıcak

bende yeni aldım kipa'dan 49 tl ye bu alet kas yapmaz kas yapabilmek için ağırlıklı çalışmanız gerek...bu yürümek gibi şekil ve kondisyon sağlar.daha önce spor salonunda kullanıyordum şimdi evime aldım.yakında zaten evi spor salonu diye arakadaşlara açıcam...tanışmak üzere

hoşgeldin bende kipadan aldım benimkli 1 haftada ötmeye başladı viyk viyk diye :))))))

günaydın bayanalr selam herkese
cuma cmrt yapmadım hastayım dinleneyim diye pazar günü 1111 adım attım hehe uyumluı bir rakamda bıraktım 300adım sabah kalanını akşam tamamladım çok yapınca iyi terletiyor yahuu :)))

bende bu ilk aletten var. 2 hafta kadar falan kullandım. şimdi pek kullanmaya fırsat bulamıyorum.
kullandığım sürece bi sıkılaşma olmuştu. çalışmaya başladığım için bir daha kullanacağımı sanmıyorum.
ilgilenen olursa satabilirim.

bugün ikişer set halinde 10 ar dk yaptım.
Yanlara doğru eğiliyorum yaparken yan yağlarda gitsin diyeee

ben dün yapamadım bir türlü iyileşemedim bir de taşınma telaşı offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…