- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
Güle güle kullan tatlımsağol canım
dvd sini düşünüyorum kullanmayı
ama bi türlü fırsatım olmadı yarın ilk denememi yaparım
internetten aldım
kargo dahil 122 tl
10 taksit
bnde geçen yıl buradan okuduklarımla gaza gelip almıştım,ilk başta düzenli yaptım 1500 üzerine çıkıyordum,zayıfladım cm olarakta inceldim ama sonra üşenip bıraktım,gerçekten çok işe yarıyor,acayip ter attırıyor,bnm sorunlu bölgem basenlerim sdece basen değil belimde bile işe yaramıştı ama azmim gitti,belki size takılırsam yeniden başlarım,
kızlar siz beni de gaza getirdiniz..ben eliptik bisiklet bakıyordum uzun zamandır, şimdi kafam karıştı onu mu alsam bunu mu alsam ki ?
yakında spor salonuna da başlıyorum..
@minikdepresif ; sen aldığın yerin ismini bana özelden atabilir misin canım, alırsam kolları da çalıştırsın istiyorum, seninkinin ayak hareketleri diğerlerinkinden farklı mı ? yani kimisi düz adım atarken kimisinde sağa sola mı adım atılıyor D: ay anlatamadım tam da sen anlamışsındır ne demek istediğimi sanki bazılarında hafif yana kırıtılıyor:83:
koşu bandı istiyodum ama çok gürültülü olduğundan komşuyu rahatsız ederim diye çekindim
bu kendi halinde ve daha makul fiyatı ben de mi alsam
Benimki yana doğru kırıtanlardan, düzü olduğunu bilmiyordum yahu...keşke bende gidonlu alsaymışım bak şimdi
Al vallahi hep beraber yaparız işteAsıl bende bir alet var feci br şey bir ara anlatacağım, gerçi konu açmıştım forumda...
sen zaten benim ocağıma incir ağacı dikecen
onu da alayım valla sefam olsun
o konu ne link şeyeder misin kuzu
sağol canım
dvd sini düşünüyorum kullanmayı
ama bi türlü fırsatım olmadı yarın ilk denememi yaparım
internetten aldım
kargo dahil 122 tl
10 taksit
kızlar siz beni de gaza getirdiniz..ben eliptik bisiklet bakıyordum uzun zamandır, şimdi kafam karıştı onu mu alsam bunu mu alsam ki ?
@minikdepresif ; sen aldığın yerin ismini bana özelden atabilir misin canım, alırsam kolları da çalıştırsın istiyorum, seninkinin ayak hareketleri diğerlerinkinden farklı mı ? yani kimisi düz adım atarken kimisinde sağa sola mı adım atılıyor D: ay anlatamadım tam da sen anlamışsındır ne demek istediğimi sanki bazılarında hafif yana kırıtılıyor:83:
neymiş anam o şimdi araştırmaya geiyom konularından...Hahaha ben çok memnun kaldım ama kuzum yayarın sana anlatacağım şimdi linki atarsam pazarlamacı gibi olacağım hahahaha adamlarda diyecek ki ne güzel bu kız bize çalışıyor :)
çok uygun fiyata almışsın canım... voit in değil mi....
valla benim arkdaşımın eliptik bisikleti var benim 20 dk yaktığım kaloriyi o 45 dk yakıyo ve o sadece basenlerini çalıştırıyo benimki iste bütün vücudu....bizimki voit kardiyo stepper diye geçiyo canım... hafif yanlara doğru adım atıyosun o sırada twist hareketi oluyo... yani hafif belden dönüyo...
neymiş anam o şimdi araştırmaya geiyom konularından...
kızlar şu iki modelin farkı ne ikisi de kol çalıştırıyor mudur acaba ?
birinin ortasındaki direk düz iken, diğerininki eğimli :
bende yeni aldım kipa'dan 49 tl yebu alet kas yapmaz kas yapabilmek için ağırlıklı çalışmanız gerek...bu yürümek gibi şekil ve kondisyon sağlar.daha önce spor salonunda kullanıyordum şimdi evime aldım.yakında zaten evi spor salonu diye arakadaşlara açıcam...tanışmak üzere
kızlar şu iki modelin farkı ne ikisi de kol çalıştırıyor mudur acaba ?
birinin ortasındaki direk düz iken, diğerininki eğimli :