Twist Stepper kullanan var mı?

korktum ben şimdi :S

ama çok fazla kullanıcaz bu aleti hergün, o zaman yapar belki :S

canım fotosunu eklemişsin sağol..

uzun süre kullananlardan da yorum alabilir miyiz acep bu konuda

Yapmazzzzz yapmazzzz korkma :) Var olan kasları biraz belirginleştirir ama öyle ahım şahım bir şey bekleme yani

arkadaşlar dün ve bugün 20 dakika yaptım.magrenta sen 1000 adımı kaç dakikada yapıyosun?gerçi ayar farkıda vardır.benimki şu an en sert ayarda.öyle daha etkili gibi geliyo.tourmaline ben bu aleti daha önce kesintisiz bir ay kullanmıştım inan kas yapnadı kilo vermediğim halde çok zayıflamışsın diyolardı..devamlı yapmak gerek aslında.ozaman daha faydalı.biraz sıkıcı gelebilir ama arkadaşlar böyle hep beraber devam edelim bırakmayalım..

ben de bu gün kızımın fizyoterapistine gösterdim de 10 gün zorlama dedi... topuklu ayakkabıyı da yasakladı...1 ay falan giyme dedi...

ben üniversiteye ilk başladığım yıl her gün düzenli yapardım 40 dakikaya kadar aralıksız yaptığımı biliyorum oldukça zayıflamıştım eğer müzik dinleyerek yaparsanız zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız bile

peki kızlar bu alet üst bacakları ve basen bölgesini de zayıflatıyor mu ?
ben kondisyon bisikleti almıştım, o alt bacakları zayıflatmıştı sadece..

Son düzenleme:
peki kızlar bu alet üst bacakları ve basen bölgesini de zayıflatıyor mu ?
ben kondisyon bisikleti almıştım, o alt bacakları zayıflatmıştı sadece..

benimkinin tutulacak kısmı var adım attıkça dönüyo... o kısım kolllarımı ve yan karın kaslarımı da inceltti...popomu da sıkılaştırdı..... tabi diyetle beraber...

pzt 350 adım
salı 700 adım
çrş 1000 adım
prş 1040 adım
cuma tatil :))))) hasta olduğum için yapmayıp dinlendim :)

benimkide baya sert hatta biraz yumuşatmayı düşündüm sonra yapabiliyorum kalsın dedim ama çok sert değildir heralde :))) 30-35 dk falan sanıyorum canım :)
ben de bu gün kızımın fizyoterapistine gösterdim de 10 gün zorlama dedi... topuklu ayakkabıyı da yasakladı...1 ay falan giyme dedi...
geçmiş olsun canım 15 gün falan yapma derim ben biraz iyileşsin :)
evet zaten en çok üst bacak basen kalçayı zayıflatıyo.belide inceltiyo..
ahhhh tam benlik bir alet buuuuu hele bi taşınalık koşu bandı ile beraber kullanıp 1 saat yapmayı planlıyorum nisana kadar forma girmem lazım :)))))
aha bende de bundan var yeni aldım ben.

minicim hoşgeldin katıl aramıza diyeti falan boşver önemli olan ince görünmek değilmi kilonun ne önemi var hehe :) bu arada ben lahana çorbası yapıp 3günde 2 kilo kadar verdim sonra yediklerimle geri almadıysam eğer :)

gelirim burayada
diyet olmadan zpor bi işe yaramaz kuzum
diyet derken ölümüne değil
dengeli beslenme diyelim.
sporu sıkılaşmak için diyeti kilo vermek için yapıyorum
öyle laana corbası ile felan kilo vermem ben
keserim bogazımdan veririm o tarz verilen kilolar geri alınıyor
zira iradenin dışında verilen kilolar
sen mi sayıyon kaç adım oldugunu ?
benim zırzavatta bi gösterge var ama çözemedim.
bugün yürücem bide aksam selülit kreminden sonra bunla bi 10-15 dakka adım atarım

ahhh canım keşke dengeli beslenme ile olsa ben zaten dengeli beslenirim ama bende metabolizma illa diyoki lahana yap hehe spor yapıp ölüm rejimi yapsamda kilo veremiorum daha önce lahana ile 3 kilo verdim geride almadım uzun süre :) o yüzden ben diyet yapmıyorum beslenme şeklinde bir değişiklik yapıp vücudu şaşırtmak lazım diye düşünüyorum sürekli aynı tarz ürünleri aynı saatlerde yemeden bişiler yapmak gerek :)
neysem benimki adımı kaloriyi dakikayı gösteriyor şimdilik bozulmadı :)))))

canım seninki bunun aynısı mı ?
kolları da çalıştırıyor dediğin kısım sanki sabitmiş gibi duruyor da..

heç sabit değil fırıl fırıl adım attıkça
yeni aldım bende indirimdeydi kaptım

yürüyüş yapmaya fırsat olmuyo bunlatelafi edem dedim
bide selülütlerime savaş açtım

minikdepresif hayırlı olsun bebeğim aletin...
anam sen onu dvd siyle beraber yap çalışmadık kasın kalmıyo vallahi...

minikdepresif hayırlı olsun bebeğim aletin...
anam sen onu dvd siyle beraber yap çalışmadık kasın kalmıyo vallahi...
sağol canım
dvd sini düşünüyorum kullanmayı
ama bi türlü fırsatım olmadı yarın ilk denememi yaparım
iyi yapmışsın, sen nerden ne kadara aldın peki canım?
internetten aldım
kargo dahil 122 tl
10 taksit

bnde geçen yıl buradan okuduklarımla gaza gelip almıştım,ilk başta düzenli yaptım 1500 üzerine çıkıyordum,zayıfladım cm olarakta inceldim ama sonra üşenip bıraktım,gerçekten çok işe yarıyor,acayip ter attırıyor,bnm sorunlu bölgem basenlerim sdece basen değil belimde bile işe yaramıştı ama azmim gitti,belki size takılırsam yeniden başlarım,

kızlar siz beni de gaza getirdiniz..ben eliptik bisiklet bakıyordum uzun zamandır, şimdi kafam karıştı onu mu alsam bunu mu alsam ki ?
yakında spor salonuna da başlıyorum..
@minikdepresif ; sen aldığın yerin ismini bana özelden atabilir misin canım, alırsam kolları da çalıştırsın istiyorum, seninkinin ayak hareketleri diğerlerinkinden farklı mı ? yani kimisi düz adım atarken kimisinde sağa sola mı adım atılıyor D: ay anlatamadım tam da sen anlamışsındır ne demek istediğimi sanki bazılarında hafif yana kırıtılıyor :83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…