Twist Stepper kullanan var mı?

C
Baska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)
canım çok yapıyorum spor ya. Stepper ı fix 20 dk yapıyorum. Bak bugün yaptıklarımı yazayım sana hatta şuan spordayım bisiklette :)

Mekik : 95
Plank : 1.5 dk
Wallsit : 120 sn

45 dk yürüyüş
30 dk eliptik
20 dk bisiklet
700 ip
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper

Daha eve bir 30 dk daha yürücem spor bitince :)

52 çok az olur 55 iyi bence sana fıstık gibi olursun

Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))

Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)

Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :KK43: bunlar yetersiz di mi :KK43: 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :)) @MiuLego

Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))

Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)

Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :KK43: bunlar yetersiz di mi :KK43: 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :))

Bacak egzersizleri olarak 12 dakikada bunu yapmaya başlayacağım 20 dk twist and shape 10 dk da bacak egzersizi, acaba 1 ay sonra durum ne olur :))

@MiuLego

İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorum :KK43: bunlar yetersiz di mi :KK43: 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :)) @MiuLego
Mankenlet boyundan 20 25 az oluyo. . Mesela 175 boya 50 55 kilo arası. . Onlarla kıyaslama kendini. .

bende kondisyon bisikleti ve bu stepperdan var ama ikisini birden kullanınca bacaklar şişmez mi ki acaba kızlar? bende kullanmak istiyorum ama alt bacağımın şişmesinden korkuyorum.:KK17:

Evet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
Merhaba markasi nedir acaba direnc ayari olmasindan dolayi bilgi
Evet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
Merhaba markasi nedir acaba

Kızlar beni durten olsa da yine başlasam diyordum. Konuyu aktif görünce aha dedim belki de beni dürtecek biri geldi... Ne dersiniz var mı bana eşlik etmek isteyen

ya bende internette gördüm. gerçekten etkilimi almak istiyorum. hatta şu decatlonda fak saklanabilirler var.

Bu konuyu açtığım zaman çok yapıyordum canım şimdi üşeniyorum... O zaman çok faydasını gördüm

Bu konuyu açtığım zaman çok yapıyordum canım şimdi üşeniyorum... O zaman çok faydasını gördüm
Ben yeni aldım bugün başladım kilo verme de etkisini gördünüz mü? Gerçekten bacaklarda ve kollarda toparlanma yaptı mı? Bir de günde kaç dk kullandınız?

X