ben dün yapamadımbir türlü iyileşemedim bir de taşınma telaşı offff
Geçmiş olsun canım:94: iyileşince telafi edersin.:82:
Saol canım bu havalarda iyileşmek pek mümkün değil ama
Saol canım bu havalarda iyileşmek pek mümkün değil ama
Evet herkes hasta bir de ben çok dikkat ederim kendime ama fayda etmiyorAynen öyle vkimle konuşsam hasta.
Buz gibi dışarsı. Bide bütün gün hareketsiz oturuyorum donuyorum valla. yaz gelsin artıkın
geçmiş olsun cnm...
tamam kızlar eğimli olanı alacağım =))
hoşgeldin bende kipadan aldım benimkli 1 haftada ötmeye başladı viyk viyk diye :))))))
günaydın bayanalr selam herkese
cuma cmrt yapmadım hastayım dinleneyim diye pazar günü 1111 adım attım hehe uyumluı bir rakamda bıraktım 300adım sabah kalanını akşam tamamladım çok yapınca iyi terletiyor yahuu :)))
merhaba kızlar..bi sorum olcak size..benm akrabam bana da bu aletten almış..benim bacaklarım falan ince..kilom çok normal..tek sorunum simitlerim..bu alet simitlerde de etkili mi?bacaklarımdan ve popomdan pek bi şey kaybetmek istemiyorum..kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
inşallah başlamaz canım :))))) duymamazlığa gelcen yoksa benim gibi :)))uppps desene benim ki de bir haftaya kalmaz viyklamaya başlar...ama faydalı alet her yerim ağrıyor 2 gündür , hissettirdi yani kendisinibu gün:82:
dün uyudum yapamadım
p.tesi ilkel yöntemlerle spor yaptım
bu akşam acısını cıkarırım ..
1 saatimi ayırcam
dün uyudum yapamadım
p.tesi ilkel yöntemlerle spor yaptım
bu akşam acısını cıkarırım ..
1 saatimi ayırcam
merhaba arkadaşım.evet bu alet simitlerede etkili yani yan yağlara iyi geliyo belide inceltiyo.
inşallah başlamaz canım :))))) duymamazlığa gelcen yoksa benim gibi :)))
ooo hadi bakalım devam devam :)))
ben hala spor yapamıyorum sanırım haftaya tekrar başlıcam :) iyileşip spor yapmak istiom yaaa
hööööööf bende hastalandım280 yatıyorummm, her yerim dökülüyor, midem bulanıyooor, steper bana bakıyor ben ona:26: kaslarım dehşet ağrıyor sadece 80adım yaptımmm olsun bee buna daşükür
40 dakika 2,000 adım
nası terledim ya
Ne yaptın sen yahuKADINLAR KLÜBÜ REKORU sende sanırım
açtım müziği başladım adım atmaya ..
haftada 3 gün yapcam böle
baldırlarım sızlıyo
amacım onları inceltmek zaten.
iyi ter attım.
500 olsun 1000 olsun derken 2,000 oldu
cuma günü hedefim 3,000 adım
Canım sen kendin için iyi olanı daha iyi bilirsin ama bir anda 3000 yerine günde 2 kere 1500 yapsan patlayıcı kuvvet mantığı ile daha fazla kalori yakarsın, ve kasların şişmez...Bu şekilde bir süre sonra kasların şişmeye başlayacak ve kas yaptığını sanacaksın demedi deme :)