Twist Stepper kullanan var mı?

avatarını görünce tahmin etmiştim
çok acemiyim aslında amacım karman karışık bişiler yapmak
makkaj,oce,spor,kitap, kendi demelerim vs vs :)
ama blog işini çözmem lazım önce

Güzel olmuş, bence çok güzel bir şeyler çıkacak ortaya ben pek ilgilenmiyorum bir ara açmıştım ama şu sıra kendi sitemizi yapmakla meşgulüm bitince burdan ilan edeceğim zaten :)

Güzel olmuş, bence çok güzel bir şeyler çıkacak ortaya ben pek ilgilenmiyorum bir ara açmıştım ama şu sıra kendi sitemizi yapmakla meşgulüm bitince burdan ilan edeceğim zaten :)

site açmak mı ha uzaya çıkmışım ha site yapmışım
çok karışık geliyor bana ..
sürekli bilgisayar ve internet kullanamama rağmen hala ilk defa duyuyor gibiyim bazı şeyleri

site açmak mı ha uzaya çıkmışım ha site yapmışım
çok karışık geliyor bana ..
sürekli bilgisayar ve internet kullanamama rağmen hala ilk defa duyuyor gibiyim bazı şeyleri

:) Yaptığım ve eğitimini aldığım işlerden biride bu gerçi yaklaşık 5 senedir site tasarımı yapmamıştım ama joomla gibi hazır içerikler çıktıktan sonrası çok kolay :)

slm bende aranıza katılmak istiyorum... ben geçen sene almıştım bu aleti doğum sonrası kilolardan kurtulmak için düzenli kulanınca faydasını gördüm şimdi yeniden başlamak istiyorum ama tembellikten bi türlü başlıyamadım sizleri görünce tekrar bi cesaret geldi...

Hoş geldin, iyileşir iyileşmez bende yeniden egzersizlerime dönüyorum :)

merhaba kızlar ben geldim...
baya sohbet etmişsiniz spor yapmışsınız tebrik ederim sizi...1 haftadır mapıstaydım... mapısta can sıkıntısından baya yaptım... ayağım acır diye korktum ama çok şükür bişey olmadı şimdilik rekorum 1500.... ama artık nette gezcem diye okadar yapmam herhalde...

Ayağın daha iyi oldu mu peki, nasılsın?

evet canım şimdilik çok iyi... ağrısı falan kalmadı.... az sonra yine yapacağım ama 600 de kalırım bu gün akşama kadar topuklu ayakkabılarım vardı çünkü...

500 de kaldım çünkü civataları gevşedi yarın bi kas kuvveti bulup sıkıştırmak lazım

nasıl gevşettin kız civataları... voit değilmiydi seninki benimkini 3 kişi kullanıyoruz hiç bişey olmadı...

arkadaş tam sıkıştırmamış demek ki.
yarın bi erkek bulmam lazım
seninkinin aynıda marka farklı sanırsam markaya bakmadım

arkadaş tam sıkıştırmamış demek ki.
yarın bi erkek bulmam lazım
seninkinin aynıda marka farklı sanırsam markaya bakmadım

hımmm seninki internetten gelmişti dimi... kendiniz kumuştunuz ozaman....
tam sıkışmamıştır dediğin gibi.. yoksa zor yani gevşemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…