ben unutmuşum bu konuyu..
ben aldığım günden bu yana en düşük ayarda sabah ve akşam 600 adım yapıyorum baya sıkılaştım ve inceldim... geçekten süper bi alet...
benimkinin önünde gidonu var onun sayesinde kollarımda bile incelme oldu...
son günlerde biraz saldım kendimi yeniden başlamayı düşünüyorum bakalım... hep beraber yapalım kızlar... ozaman daha zevkli oluyor...
arkadaşlar bende size katılmak isterim.hep beraber yapalım olmazmı?
Harika olur, yukarıdada yazdığım gibi ben daha yeni aldım o yüzden kaç tane yapmam gerektiğini bilmiyorum bana biraz yol gösterirseniz sevinirim...Yapabildiğim kadar mı yapayım yoksa başlangıç için şu kadar yaparsan iyi olur gibi bir tavsiyeniz varmı?
Evet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
arkadaşlar bende size katılmak isterim.hep beraber yapalım olmazmı?
Harika olur, yukarıdada yazdığım gibi ben daha yeni aldım o yüzden kaç tane yapmam gerektiğini bilmiyorum bana biraz yol gösterirseniz sevinirim...Yapabildiğim kadar mı yapayım yoksa başlangıç için şu kadar yaparsan iyi olur gibi bir tavsiyeniz varmı?
tamam canım başlayalım... hep gün gelip kaç adım yaptığımızı ve kaç kalori yaktığımızı söyleyelim...
canım ben başta 200 adımla başladım... sonra 300 400 derken 1000 adıma çıkmıştım... 15-20 gün 1000 adımda yapınca geceleri bacaklarım ağrımaya başladı ağrılara dayanamayınca setleri ikiye böldüm sabah ve akşam 600 adım yapıyorum.. bazen 700 adın yapıyorum... topuklu ayakkabı giydiğim günler yapmıyorum... gece feci bacaklarım ağrıyor...
evet hadi yarından itibaren başlayalım ozaman...
benimkinden öyle çat çut ses çıkmıyo canım... sadece son günlerde gıcırdıyo yağlanması lazım sanırım...
selülite bilemicem canım da kalçaya gerçekten çok faydası var... baya toplandı ve sertleşti kalçalarım...
ama daha tam şekline girmedi... dahada toparlansın istiyorum..
bu arada sağol tatlım allah kavuştursun dileğin için...inşallah kocem gelene kadar istediğim şekle girer vücudm..
hadi bakalım hanginiz önce inclecek..
yarın sabah aç karına ölçülerini al canım... 1 ay düzenli yap 1 ay sonra yeniden ölç bakalım ne kadar fark olacak...
maşallah canım manken gibisin zaten...
arkadaşlar bugünmü başlıyoruz yarınmı?ama benim bi sorunum var göstergesi bozuk o yüzden adım hesabıyla değilde dakika hesabıyla çalışıcam.hem banada söylersiniz kaç dakikada kaç adım olduğunu.olmazmı?