2025 ' e bir ay kala 💪😊

Evet tartıldım dayanamadım 🙈🙈🙈🙈 ama aynı sayılırım hala. Eşime dedim ki tartıyı benim bilmediğim bir yere koy hafta sonu ver bana 😅
Bu menulerle devam edersen bir bucuk ve ustu garanti gider bak ama arada agzina bir sey atistirma😃Ben onu yapiyorum malesef.Cocuklara yemek verirken bile sicak mi diye bir kasik yiyiveriyirum😃

Bu menulerle devam edersen bir bucuk ve ustu garanti gider bak ama arada agzina bir sey atistirma😃Ben onu yapiyorum malesef.Cocuklara yemek verirken bile sicak mi diye bir kasik yiyiveriyirum😃
Yok yok hiç yapmıyorum. Oruçlu oluyorum zaten. Akşamda eşime çay çerez çikolata falan hazırlıyorum o yerken yanında oturmuyorum 😅

İyi aksamlar kizlar,yogun bir gundu,carsiya ciktim bir kac ihtiyac vardi,kucuk kizda bugun daha kotu oksuruyordu,babasi buhar verdi, buyugu okuldan aldiktan sonra sesi kisilmisti, hastalik gecmedi bir turlu.
Ah canım benim bi atlatamadilar yavrular şifa versin Allah

Kızlar sizin yediklerinize bakınca kendi yediklerim fazla geldi. Ben günde öğünlerin dışında 2 sütlü kahve ve 2 elma yiyorum sanırım bu yüzden tartıda eksiyi göremiyorum. 🥲

Kizi okula biraktim geldim,bugun niyetli degilim kahvaltimi yaptim,iki haslanmis yumurta,bes zeytin ve bol yesillik gedim

X