2025 ' e bir ay kala 💪😊

Kizlar nerelerdesiniz? Benim kucuk kiz uyudu,simdi buyuk kizi uyutuyorum,

Aksam karniyarik yedim,daha dogrusu ic dolgusunu yedim,patlicanlari yazdan firinlayop atmistim dondurucuya

Kizlar nerelerdesiniz? Benim kucuk kiz uyudu,simdi buyuk kizi uyutuyorum,

Aksam karniyarik yedim,daha dogrusu ic dolgusunu yedim,patlicanlari yazdan firinlayop atmistim dondurucuya
Patlıcanları da yeseymisin canım bise olmazdı sanırım afiyet olsun.
Bende firinda tavuk ve köfte yedim haşlanmış karnabahar ve brokoli ile birlikte

Patlıcanları da yeseymisin canım bise olmazdı sanırım afiyet olsun.
Bende firinda tavuk ve köfte yedim haşlanmış karnabahar ve brokoli ile birlikte
Bu hafta bende karnibahar alayim pazardan,bir ara karnibahar kissiri yapiyordum,yani fena degildi sanki,gerci karnibahari yumurtaya bukayip firinlamakta guzel oluyor ama brokoli hic sevdigim bir sebze degil.

Günaydınn kızlar yine gece zor bir geceydi benim için sabah da bebeler yatınca biraz uyumuşum anca gelebildim . Yarın benim diğer grubumun tartı günü çok heyecanlıyım bilmiyorum bu hafta regl dim salı artı çıktım inşallah gitmiştir bilmiyorum çok umutsuzum yaa

Günaydınn kızlar yine gece zor bir geceydi benim için sabah da bebeler yatınca biraz uyumuşum anca gelebildim . Yarın benim diğer grubumun tartı günü çok heyecanlıyım bilmiyorum bu hafta regl dim salı artı çıktım inşallah gitmiştir bilmiyorum çok umutsuzum yaa
Menulerin harikaydi ama canim,yani bu menulerle arti olman mumkun degil,harika gidiyorsun bence.

Benim icinde zorlu bir geceydi,esim il disindaydi gece kizlarla ayni yatakta uyuduk,buyuk kiz sabaha kadar sıkıştirdi🤣 gece de gec uyumustum,sabahta sekizde gune basladik

Enee kimsecikler yazmamış 😂 masal3487 masal3487 yine baş başa kaldık mı
Ahahaha sorma canim,ben de bu ara kizlarda aktif olamadim bir de diyetisyen de iptaldi bu hafta oylece kaldi.

Cok sukur kizlar toparladilar ama uyku saatleri karma karisik oldu,buyuk kizin yanindayim o uyudu,esim yarim saattir kucugu uyutmaya calisiyor,hala sesleri geliyor😀

Bugun yesil fasulye yapmistim,buzluktan,ondan yedim ayran ve az tursuyla.Aslinda tursu yemeyi cok tercih etmiyorum ama diyetisyenim tarti oncesi iki gun kala yeme demisti,daha tartiya da var ondan yemis bulundum.

Kızlar merhaba. Yazamadım. Bildirim hiç gelmeyince unutmuşum. Sin akşam 1 karnıyarık 3 yemek kaşığı pilav yedim. Bol bol spor yaptım bu hafta ama öyle böyle değil 😅
Bugün tartılacağım bakalım kaç olmuşum. İnşallah 58i görürüm.

Eklentiler

• 20241207_091257.jpg
    20241207_091257.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 4
X