Twist Stepper kullanan var mı?

Tamam söz bu gün bende yapacağım, kendimi çok suçlu hissettim şu an ve evet benimkide gıcırdıyor, benim makine yağım var onu süreyim de sussun bari çocuk :)

Tamam söz bu gün bende yapacağım, kendimi çok suçlu hissettim şu an ve evet benimkide gıcırdıyor, benim makine yağım var onu süreyim de sussun bari çocuk :)

başla bakalım sen de :))))) hadi 3 kişi olduk :)))) çok yapıp bizi zorlama sen sporcusun

hadi ozaman hep beraber yapalım.ben bir haftadır yapıyorum ama daha öncede yazdım ya göstergesi bozuk .adım hesabı değilde dakika hesabı yapıyorum.

hadi ozaman hep beraber yapalım.ben bir haftadır yapıyorum ama daha öncede yazdım ya göstergesi bozuk .adım hesabı değilde dakika hesabı yapıyorum.

olsun canım sen yine de yaptığın zamanlar yaz... maksat birbirimizi motive etmek...
ben de şimdi plates yapacağım... çocuklardan fırsat bulursam tabi...

Bu aletten bendede var seneler önce bimden almıştım. İlk aldığım zamanlar abartmıyorum 40 dk yapıyodum . Ama baya işe yaramıştı.
Şimdi ofise getirdim boş bi oda var koydum oraya aklıma geldikçe yapmaya çalışıyom ama anca 10 dk (500 adım felan)

Haha nerdeeee :) Neyse hadi ben gidiyorum kızlar en az 500 adım yapacağım :)
dün yaptınmı bakayım 500 adımını bugün ne alemdesin?

ne kadar yapsan kardır canım ofiste imkanım olsa bi tanede buraya alırdım valla o zaman baya fayda görürdüm :)

pzt 350 adım
salı 700 adım
çrş 1000 adım attım hergün topluca yazayım ki gaza geleyim diyorum :)) bu hafta her gün 1000 adım molarak atma niyetim var akşamları 3 sete bölüyorum tv karşısında zaman akıp gidiyor devam etmedim birden bacaklar tutulmasın diye:81:

kas yaptığını duymuştum ama bende daha çok incelme ve toparlanma olmuştu. arkadaşlar bende dün 20 dakika yaptım birazdan yine yapıcam inşaallah..

ben bu gün servisten inerken ayağımı incittim... üzerine basamıyorum 1 hafta falan yapamam sanırım...

kas yaptığını duymuştum ama bende daha çok incelme ve toparlanma olmuştu. arkadaşlar bende dün 20 dakika yaptım birazdan yine yapıcam inşaallah..

ben de almak istiyorum ama step kas yapar diyorlar ya öyle kas yapan birşeyse istemem..
bisikletteki gibi sertlik-zorluk derecesi ayarlanabilen birşey mi ?

ben de almak istiyorum ama step kas yapar diyorlar ya öyle kas yapan birşeyse istemem..

bana bir arkadaş bacaklarım futbolcu bacağı gibi oldu dedi ben de çekindim.

ben bu gün servisten inerken ayağımı incittim... üzerine basamıyorum 1 hafta falan yapamam sanırım...

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm

Bazılarında sertlik ayarı var bazısında yok bu kas yoğunluğunu arttırı tabii ki ama kas yapacağını sanmıyorum.

arkadaşının kasları şişmiştir, kusura bakmasın ama ben 14 sene profesyonel basketbol oynadım günde 2 saat x 2 çift idman yinede bacaklarımda öyle ahım şahım bir kas oluşmadı yani :) O yüzden korkmanıza gerek yok...

Son düzenleme:
dün yaptınmı bakayım 500 adımını bugün ne alemdesin?

ne kadar yapsan kardır canım ofiste imkanım olsa bi tanede buraya alırdım valla o zaman baya fayda görürdüm :)

Yaptım tabiii, çok cici bir öğrenciyim ben :) bu günde dersimi çalıştım ama 400 adım yapabildim kızlar...yarın yine çalışacağım ama sanırım Cumartesi'den perşembe'ye kadar spora ara vermem lazım şu brezilya fönü olayını uygulayacağım kafa derimin terlememesi lazımmış...

pzt 350 adım
salı 700 adım
çrş 1000 adım
prş 1040 adım attım kendimi kaptırıyorum devam ediyorum 1000 oluncada inşallah aynen devam eder yaa bu hırs :))))) günaydın bu arada hayırlı cumalar kızlarrrrr

kızlar bu alet kas yapıyor mu ?
kas yapmak için yoğun uğraş vermek gerek diye düşünüyorum canım bu normal step aleti değil o yüzden sanmıyorum :)
hadi bakalım 600-700 adım atmışın demekki :))))))) aynen devam pes etmek yokkkk
çok geçmiş olsun canım sen iyileşmene bak bu dönemde yapp daha fazla incitme ayağını :)
ben daha yeni kipadan aldım canım sizin orda varsa indirimde 49,90 sertlik ayarıda var fotoğrafını eklerim istersen
step le mi bu aletle mi olmuş canım step şişirir biliyorum :))))

hımmm eferin sana :))) demek brezilya fönü haaa hadi bakalım yapda görelim nasıl oluyormuş bende merak ediyorum :))))

çok teşekkür ederim kızlar...
canım çok ucuza almışsın sen... ben 240 a aldım... neden bu kadar fark var ki...

çok teşekkür ederim kızlar...
canım çok ucuza almışsın sen... ben 240 a aldım... neden bu kadar fark var ki...

benim ki kipanin ürünü tesco marka 99 tlden düşmüş fiyatı aldım gittim öyle şok şaşalı bişi değil aşağıdakinin aynısı

resim alıntıdır.

korktum ben şimdi :S
geçmiş olsun canım, çok üzüldüm

Bazılarında sertlik ayarı var bazısında yok bu kas yoğunluğunu arttırı tabii ki ama kas yapacağını sanmıyorum.
ama çok fazla kullanıcaz bu aleti hergün, o zaman yapar belki :S
benim ki kipanin ürünü tesco marka 99 tlden düşmüş fiyatı aldım gittim öyle şok şaşalı bişi değil aşağıdakinin aynısı

resim alıntıdır.

canım fotosunu eklemişsin sağol..

uzun süre kullananlardan da yorum alabilir miyiz acep bu konuda

Son düzenleme:
korktum ben şimdi :S

ama çok fazla kullanıcaz bu aleti hergün, o zaman yapar belki :S

canım fotosunu eklemişsin sağol..

uzun süre kullananlardan da yorum alabilir miyiz acep bu konuda

bişey değil canım göstereyim dedim bir sürü şekli var :) ben kol zımbırtısını kullanmıyorum daha gerçi :)
hergün 1000 adımla kas yapılcağını sanmıyorum saatlerce yapmak lazım kas için spor salonlarında hiç görmedinizmi saatlerce çalışıyorlar :) ağırlık kaldırıyorlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…