Hamile olabilir miyim gerçekten

alesiaa nurr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
7
0
27
çok utanıyorum ama partnerim bundan bir ay öncesi vajinamın üzerine doğru kasıklarıma boşaldı ve o spermler vajinama akarken hiçbir şekilde korunmadan ereksiyon halinde olduğu için tekrar ilişki yaşadık hem spermler aktı hem de aktif penis üstünde varsa bunlar da girdi ve ben o dönem yumurtlama döngümdeydim daha sonra ben o ay regl gördüm ama o kadar az ki pespembe böyle leke minik o tarz hemde çabuk bitti şimdi reglim gecikince ve garip duygu bozukluğu artan stres şişkinlik meme ucu değişikliği ve sabah bulantıları baş dönmeleri eşlik edince test yapmak istedim zaten partnerimle son cinsel ilşkim sonrası hafiften pembe leke gördüm yerleşme kanaması da olabilir yazıyor okudum neyse ben test yaptım gebelik testi ve 2 si negatif 3 ü pozitif çıktı reglim de 5 gün gecikme var ne yapıcam bu olasılık yüksek mi sizce gebelik mümkün mü

Yok resim atmadı öyle söyledi diğer yaptığım netti diye
Yani 2 aylıkta zaten net olması lazım. Benim regli gecikmemden 4 gğn sonra netti 2 ayda net olmaması mümkün değil zaten ☺️ en garantisi kadın doğuma gitmek ya da kan testi vermek bu testler yanıltıcı olabiliyor bazen

Ay ne desem bilemedim hayırlı olsun demek isterim.. ne yapacaksın peki?
Aldırmam gerek, benimle ciddi ilişki içerisindeyken beni aldattı 10 gün önce bir başka kızla konuşmuş ben içime doğdu ayrılmak istedim bilmeden ayrıldığım gibi bana çok şey yaşattı ya anlatacak mecalim yok tek bildiğim şey aldırmam gerek nasıl yapılır nereye gidilir hiç bilmiyorum çok utanıyorum böylesine bir şerefsiz yüÜnden bu duruma düştüğüm için kendimi hem yalnız hissediyorum hem psikolojim bozuldu yaşım 27 ama şu son günlerde kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum

Aldırmam gerek, benimle ciddi ilişki içerisindeyken beni aldattı 10 gün önce bir başka kızla konuşmuş ben içime doğdu ayrılmak istedim bilmeden ayrıldığım gibi bana çok şey yaşattı ya anlatacak mecalim yok tek bildiğim şey aldırmam gerek nasıl yapılır nereye gidilir hiç bilmiyorum çok utanıyorum böylesine bir şerefsiz yüÜnden bu duruma düştüğüm için kendimi hem yalnız hissediyorum hem psikolojim bozuldu yaşım 27 ama şu son günlerde kendimi küçük bir kız çocuğu gibi hissediyorum
Çok çok geçmiş olsun umarım en sağlıklı şekilde çıkar yol bulursunuz. Ve umarım aldırma fikrinizi şiddetle yargılayacak yorumlardan olabildiğince uzak kalabilirsiniz. Şu koşullarda en doğal hakkınız bu ve belki mecburiyetiniz. Kolay bi süreçten geçmiyosunuz eminim yıpratıcı olacak. Bu süreçten kendiniz için doğru destekleri alarak çıkmanızı dilerim. Yanlış telkinlere kapılmamanız dileğiyle.

Çok çok geçmiş olsun umarım en sağlıklı şekilde çıkar yol bulursunuz. Ve umarım aldırma fikrinizi şiddetle yargılayacak yorumlardan olabildiğince uzak kalabilirsiniz. Şu koşullarda en doğal hakkınız bu ve belki mecburiyetiniz. Kolay bi süreçten geçmiyosunuz eminim yıpratıcı olacak. Bu süreçten kendiniz için doğru destekleri alarak çıkmanızı dilerim. Yanlış telkinlere kapılmamanız dileğiyle.
cok teşekkür ederim sagolun iyi dilekleriniz icin allah kimseyi böyle dar bir yolda birakmasin

Çok üzüldüm yaşıtmışız da ozaman aldırman doğru tabi ki, 🥺 allah hayırlı insan çıkarsın karşına kadın doğumdan randevu al konuş başka doktorda yapılmaz zaten bu işlem

Bir daha evlenmeden ya da emin olmadığınız adamla korunmasız ilişki yaşamazsınız. Bir ömür bu veballe yaşamak zorunda olmak çok üzücü.

X