canım çok yapıyorum spor ya. Stepper ı fix 20 dk yapıyorum. Bak bugün yaptıklarımı yazayım sana hatta şuan spordayım bisiklette :)Baska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)
52 çok az olur 55 iyi bence sana fıstık gibi olursunBaska neler yapiosun , gunde kac dakika yapiyorsyn bir de ? Simdi ben 1.66 boy 62 kiloyum , sanirim 52/55 kilo olursam daha iyi olurum gibi geliyor :)
52 çok az olur 55 iyi bence sana fıstık gibi olursun
Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))
Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)
Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)
İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorumbunlar yetersiz di mi 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :))
Bacak egzersizleri olarak 12 dakikada bunu yapmaya başlayacağım 20 dk twist and shape 10 dk da bacak egzersizi, acaba 1 ay sonra durum ne olur :))
@MiuLego
Mankenlet boyundan 20 25 az oluyo. . Mesela 175 boya 50 55 kilo arası. . Onlarla kıyaslama kendini. .Daha önce 57 kiloya kadar düşmüştüm ama bacaklarım çok incelmemişti o zaman. boyuma göre bacaklarımın ince olması için acaba 52 ye kadar düşmeli miyim diye düşündüm. Çünkü genelde mankenlerde boylarından 12-15 düşük oluyorlar ya en az :))
Neyse şimdi önce bir 60 a düşeyim de :)) Bu akşam çok az yiyeceğim :) yarın sabah 61.9 olarak uyanmak istiyorum :)
Maşallah sana ne kadar güzel spor yapıyorsunuz , senin boy kilo oranın nasıl :) Eliptik spor salonuna gittiğimde yapyordum 30 dk iyi yapıyorsun maşallah :)
İpi Ben de eklesem iyi olur aslında programıma ben sadece 20 dk twist and shape bir de bir kaç tane bacak egsersizi yapıyorumbunlar yetersiz di mi 3 ay sonrasına kadar barbie gibi olmak istyorum :)) @MiuLego
Mankenlet boyundan 20 25 az oluyo. . Mesela 175 boya 50 55 kilo arası. . Onlarla kıyaslama kendini. .
Merhaba markasi nedir acaba direnc ayari olmasindan dolayi bilgiEvet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
Merhaba markasi nedir acabaEvet keşke beraber yapabilsek, o zaman hem motivasyon oluyor hem zevkli oluyor :) söylendiği gibi kalçalara ve selülitlere etkisi var mı tatlım bu aletin? Biz alalı 1 hafta oldu ama total vibes kullanmaktan buna pek fırsat gelemedi, benimkinde direnç ayarı var fena değil ama sorun şu ki çat çut aşağı çarpıp ses çıkartıyor, susturucu mu taksam nedir :) Galiba aşağı kadar indirmeden yapmam lazım, sen nasıl yapıyorsun? bu arada allah kavuştursun canım.
DeltaMerhaba markasi nedir acaba direnc ayari olmasindan dolayi bilgi
Merhaba markasi nedir acaba
Ben yeni aldım bugün başladım kilo verme de etkisini gördünüz mü? Gerçekten bacaklarda ve kollarda toparlanma yaptı mı? Bir de günde kaç dk kullandınız?Bu konuyu açtığım zaman çok yapıyordum canım şimdi üşeniyorum... O zaman çok faydasını gördüm