Twist Stepper kullanan var mı?

ya kızlar işe yarıyormu bu ya bende ayrı ayrı var twisterım ayrı stepperım ayrı her ikisi de aldım ve odamın bi köşesinde duruyor üşengeçliğimden yapmıyorum (( yedi kilo verdim öyle kendi kendime acayip gevşedim sıkılaştırırmı bu aletler ki yanları ve göbek bölgesini aceba ??? işe yarayacağını bilsem yapacam bi de gaza ihtiyacım var sanırım hoş önce mazeretlerim vardı finaller okul falan şimdi okul da bitti artık özgürüm yapmak zorundayım sanki

tatlişimm verirsin verirsin , hem artık eşin de yanında

benim topikime de iadeyi ziyarete beklerimmm :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...k-icin-hergun-neler-yapiyoruz-paylasalim.html

arkadaslar stepper bende de var bi köşede oturuyor öylece
bugün 1 haziran.. bacak ölçülerimizi alıp her gün 15 dk yapsak yaklaşık 600 adım..Temmuz 1 gibi tekrar bacak ölçümüzü alsak işe yarayıp yaramadığını anlarız...ne dersiniz

olabilir canım... bizi daha önce bi gurup arkadaşla yapmıştık ama bi kaç arkadaş 4000 5000 yaptım demeye başlayınca ben de bırakıverdim.....
yeniden bi gurup kurup günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimize destek oluruz...

ben de almaya niyetlendim şu an yine bunu, eliptik totoyu düzleştiriyor, bunda toto daha çok şekilleniyor galiba değil mi kızlar ?

bir de votinki çok pahalı ya 255 tl (( ama en kalitesi o galiba onu almak lazım dimi

benim aletle 200 adım yapınca bacaklar cok acıyor yani 4000 yaparsam 1 hafta yatar kalırım bi köşede

evet kuralım bi grup birbirimizi motive edelim..

merhaba canım
bende katılmak isterim aranıza :13:
o zamanlarda okuyordum bende yazayım dedim baktım 4000-5000 adımlar yazıyorlar
okadar çok yapamayınca yapmayı bıraktım
ama şimdi sizinle başlamak isterim tekrar

aslında benimde var .ama bir gaza gelip başlayamadım.....
ay keşke size katılabilsem.......:97:
ama ben öyle 4000-5000 yapamam..ölürüm herhalde.....

aslında benimde var .ama bir gaza gelip başlayamadım.....
ay keşke size katılabilsem.......:97:
ama ben öyle 4000-5000 yapamam..ölürüm herhalde.....

yok canım ben de yapamıyorum zaten...
en düşük ayarda bile 1500 de bitiyorum...
genel olarak tam orta ayarda çalışıyorum ben...
haydi ozaman başlıyoruz arkadaşlar...
hergün herkes kaç yaptığını yazsın...
hep beraber zayıflayalım...

ben de almaya niyetlendim şu an yine bunu, eliptik totoyu düzleştiriyor, bunda toto daha çok şekilleniyor galiba değil mi kızlar ?

bir de votinki çok pahalı ya 255 tl (( ama en kalitesi o galiba onu almak lazım dimi

canım benimkinin sık sık zinciri atıyo...
aslında bütün vücudu çalıştırdığı için voitinki iyi ama işte zincir attıjça sinirlerim bozuluyor...

canım benimkinin sık sık zinciri atıyo...
aslında bütün vücudu çalıştırdığı için voitinki iyi ama işte zincir attıjça sinirlerim bozuluyor...

diğer markanın da sık sık vidası gevşiyordu bunlar kayışlı model heralde, manyetiği yok sanırsam ya..
o zincir çıkınca kolay takılıyor mu peki ?

5 dakikada 200 adım iyimiş bugün 15 dk yaptım bayaa terletti :) sanrm işe yarıcaak

düzenli hergün 15 dk yapılırsa ve yediklerimize dikkat edersek mutlaka işe yarayacaktır ama bnde yapmıyorum sıkılıyorum..5 kg vermek istiyorum sadece istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum..

Benimki böyle ,sizinkide buna mı benziyor?:26:BENİMKİ BAYAĞI ESKİ MODEL 4-5 YIL OLMUŞTUR...

Son düzenleme:
diğer markanın da sık sık vidası gevşiyordu bunlar kayışlı model heralde, manyetiği yok sanırsam ya..
o zincir çıkınca kolay takılıyor mu peki ?

yok canım öndeki gidonun yönünü o zincir ayarlıyor tam bir işkence yani...
bakalım servis gelip iç mekanızmayı değiştirecek ozaman da atarsa geri vericem...

maibeyaz
birdy
aydasu
ikiz81
esratrkkn
ketaneşekeri

listemiz şimdilik bu kadar....
inşallah zamanla çoğaır ve devamını getirerek zayıflarız....
bu günden itibaren başlıyoruz kızlar....

Maimmm bana bır care :2:
Uc gun once tam manasıyla basladım yenıden kılo verme macerama...
Hergun sabah yuruyuse gıdıyorum işe gelmeden once ve 1 saat tempolu yuruyorum...
İşe gelıyorum butun gun kosturuyorum, işim pek de masa bası sayılmaz...
Aksam eve gıdınce alet bana bakıyo ben ona...
Ben yaptım mı azla yetınemıyorum 30 dakıka kalıyorum uzerınde...
Napsam acaba o kadar dayanamam da 5 dakka da benı kesmez poff

düzenli hergün 15 dk yapılırsa ve yediklerimize dikkat edersek mutlaka işe yarayacaktır ama bnde yapmıyorum sıkılıyorum..5 kg vermek istiyorum sadece istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum..

bnm sorunum bölgesel sadece basen kalça bacak bölgesinden vermek istiyorum klomda aslında 51 ama boyum kısa oldugu içn yaklaşık 3-4 kilo vermem gerek bugün diyetle birlikte 20 dk steep yaptım :)) birazda akşaam yaparsam olur snrm :)

bnm sorunum bölgesel sadece basen kalça bacak bölgesinden vermek istiyorum klomda aslında 51 ama boyum kısa oldugu içn yaklaşık 3-4 kilo vermem gerek bugün diyetle birlikte 20 dk steep yaptım :)) birazda akşaam yaparsam olur snrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…