anammm sen ileri gitmişsin ben geri arayı baya açmışız...
seninkine 10 ekle benim kilomu bul
ben aşırı abartıım eşim geldikten sonra bu gün yeniden başlıyorum...
valla canım ben stepperdan başka alet bilmiyorum... bu da iç bacak sış bacak basençalıştırıyo gibi geliyo bana...
olabilir canım... bizi daha önce bi gurup arkadaşla yapmıştık ama bi kaç arkadaş 4000 5000 yaptım demeye başlayınca ben de bırakıverdim.....
yeniden bi gurup kurup günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimize destek oluruz...
olabilir canım... bizi daha önce bi gurup arkadaşla yapmıştık ama bi kaç arkadaş 4000 5000 yaptım demeye başlayınca ben de bırakıverdim.....
yeniden bi gurup kurup günlük yaptıklarımızı yazalım birbirimize destek oluruz...
aslında benimde var .ama bir gaza gelip başlayamadım.....
ay keşke size katılabilsem.......:97:
ama ben öyle 4000-5000 yapamam..ölürüm herhalde.....
ben de almaya niyetlendim şu an yine bunu, eliptik totoyu düzleştiriyor, bunda toto daha çok şekilleniyor galiba değil mi kızlar ?
bir de votinki çok pahalı ya 255 tl(( ama en kalitesi o galiba onu almak lazım dimi
canım benimkinin sık sık zinciri atıyo...
aslında bütün vücudu çalıştırdığı için voitinki iyi ama işte zincir attıjça sinirlerim bozuluyor...
seninki hangi model canım ? kolları lastikli olanlardan mı ..
5 dakikada 200 adım iyimiş bugün 15 dk yaptım bayaa terletti :) sanrm işe yarıcaak5 dakikada yaklaşık 200 adım..gercekten yorucu 5 dk yapıp bnde bırakıyorum...
5 dakikada 200 adım iyimiş bugün 15 dk yaptım bayaa terletti :) sanrm işe yarıcaak
diğer markanın da sık sık vidası gevşiyordubunlar kayışlı model heralde, manyetiği yok sanırsam ya..
o zincir çıkınca kolay takılıyor mu peki ?
düzenli hergün 15 dk yapılırsa ve yediklerimize dikkat edersek mutlaka işe yarayacaktır ama bnde yapmıyorum sıkılıyorum..5 kg vermek istiyorum sadece istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum..
düzenli hergün 15 dk yapılırsa ve yediklerimize dikkat edersek mutlaka işe yarayacaktır ama bnde yapmıyorum sıkılıyorum..5 kg vermek istiyorum sadece istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum..