Twist Stepper kullanan var mı?

ben de almak istiyorum ama step kas yapar diyorlar ya öyle kas yapan birşeyse istemem..
bisikletteki gibi sertlik-zorluk derecesi ayarlanabilen birşey mi ?
zorluk derecesini ayarliyabiliyosun. düsük seviyede yapinca kas yapmaz sadece inceltir ve sikilastirir. ancak cok yüksek zorluk derecede kas yapar.

2000-4000 adim yapan arkadaslar, hangi derecede yapiyosunuz? mesajlarin hepsini tek tek okuyamadim, cok oldugu icin. ben 300-500 adim arasi yapiyorum en yüksek derecede, bunun bile cok faydasini görüyorum ve ayni zamanda cokta yoruluyorum:))

Son düzenleme:
2000-4000 adim yapan arkadaslar, hangi derecede yapiyosunuz? mesajlarin hepsini tek tek okuyamadim, cok oldugu icin. ben 300-500 adim arasi yapiyorum en yüksek derecede, bunun bile cok faydasini görüyorum ve ayni zamanda cokta yoruluyorum:))
benim ne çok sert nede düşük ayarda.ikisinin ortası bir ayarda yapıyorum.zaman zaman değiştiriyorum.

evet canım haziranda nikahım var koşturmaca var artık bende :) maleserf adıma zaman kalmıyor

hayırlısı olsun canım Allah huzur mutluluk nasib etsin.o koşturmacada zayıflarsın zaten :))

Stepper ile 2 ay hergün 600 kcal yakmış biriyim.
Şu an toz içinde biryerlerde ne yazık ki , keşke tekrar başlayabilsem.
2 ayda 8 kilo vermiştim stepper yardımıyla.

benim ne çok sert nede düşük ayarda.ikisinin ortası bir ayarda yapıyorum.zaman zaman değiştiriyorum.

hayırlısı olsun canım Allah huzur mutluluk nasib etsin.o koşturmacada zayıflarsın zaten :))

teşekkür ederim canım valla ben şişmanlarım kesin zayıflamak nerdeeee

kızlar siz artık buraya uğramıyor musunuz ? naptınız ? ben uzun süre bu topiği takip edemedim..
güzel sonuçlar aldınız mı ?
benim spor salonu üyeliğim yakında bitiyor, biliyorsunuz spor salonuna başlayınca alamadım bu meretten ama artık bu aletten alıp evde devam etmeyi düşünüyorum..

şimci siz bu kadar deneyimlerinize dayanarak bu aletin hangi marka ve modelini tavsiye edersiniz bana ?
istasyonlu olanı var( hani bir yerinde twister ,direği sabit,üzerinde 4 tane dambıllı olan modeli )
direği olmayan yanlardan ipli olanı var..
adım attıkça sağa sola kolları da döndüren direkli modeli var..

nasıl anlattım ama hihih :))

netten voitin cardiosuna baktım hani adım attıkça sağa sola dönen modellerine 250 tl en ucuzu..bana pahalı geldi, onu almak daha mantıklı geliyordu bana model olarak ne dersiniz, altis 150 tl civarı ama ondan da burda bir arkadaşımız almış memnun kalmamış bozulmuş hemen

Son düzenleme:
kızlar ya nerdesiniz, hiç mi kimse yok ?
ben eliptik bisiklet aldım, benimle yapmak isteyen var mı her gün kaç dk yaptığımızı yazsak ben de gaza gelsem azıcık

2 gündür stepper yapmaya başladım felaket yorucu 5 dk zor yapıyorum diyebilirim. yanlız bnmkinin göstergesi bozuk geldi 5 dk da yaklaşık kaç adım atıyosunuz siz.

2 gündür stepper yapmaya başladım felaket yorucu 5 dk zor yapıyorum diyebilirim. yanlız bnmkinin göstergesi bozuk geldi 5 dk da yaklaşık kaç adım atıyosunuz siz.

5 dakikada yaklaşık 200 adım..gercekten yorucu 5 dk yapıp bnde bırakıyorum...

kızlar ya nerdesiniz, hiç mi kimse yok ?
ben eliptik bisiklet aldım, benimle yapmak isteyen var mı her gün kaç dk yaptığımızı yazsak ben de gaza gelsem azıcık

stepperla eliptik bisikleti mi yarıştırcan
eee sen beni geçersin nasıl olcek....
hadi ben arkadaş olayım sana...
kocem geldi ben kiloları geri aldım onla mutluluktan
yine baştan başlıyorum bakalım...
şimdi kocemi işe gönderip 700 adım yapacağım mesela...

Maibeyaz baslar da ben baslayamaz mıyım heh
Ben de aksam baslıyorum o zaman

Naber kuzum, gözun aydın, esıne kavustun...
Allah başka ayrılık gostermesın ınsallah...

kuşum evet eliptik çok faydalı 2 haftadır kullanıyorum , hani seninle konuşuyorduk ya yakında bana yetişeceksin diye, artık hiç sanmıyorum:76: ben 52 kilo oldum çünküüüü :76::76:

akşamları 40 dk yapıyorum, hürremin olduğu günler hariç tabii

sen kaç kilo oldun bakayım ...

gözün aydın eşin mi dönmüşşş :92:

bir de iç bacak , dış bacak ve basen çalıştıran alet var mı acaba ya bildiğiniz başka ?

stepper nereyi eritmeyi hedefliyor ? onu da alabilirim duruma göre..

Son düzenleme:
Maibeyaz baslar da ben baslayamaz mıyım heh
Ben de aksam baslıyorum o zaman

Naber kuzum, gözun aydın, esıne kavustun...
Allah başka ayrılık gostermesın ınsallah...

sağol canım yaa.. sizin de 4 ay kalmış...
hadi bakalım inşallah kuğu gibi çok güzel bi gelin olacaksın...ben sabah 700 adım yaptım...
akşam da yapabilirsem 700 yapmayı düşünüyorum...

anammm sen ileri gitmişsin ben geri arayı baya açmışız...
seninkine 10 ekle benim kilomu bul
ben aşırı abartıım eşim geldikten sonra bu gün yeniden başlıyorum...
valla canım ben stepperdan başka alet bilmiyorum... bu da iç bacak sış bacak basençalıştırıyo gibi geliyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…