zorluk derecesini ayarliyabiliyosun. düsük seviyede yapinca kas yapmaz sadece inceltir ve sikilastirir. ancak cok yüksek zorluk derecede kas yapar.ben de almak istiyorum ama step kas yapar diyorlar ya öyle kas yapan birşeyse istemem..
bisikletteki gibi sertlik-zorluk derecesi ayarlanabilen birşey mi ?
canım Allah işlerini kolaylaştırsın.düğünmü var yakında?
28 mart 1200 adım
29 mart 2000 adım
benim ne çok sert nede düşük ayarda.ikisinin ortası bir ayarda yapıyorum.zaman zaman değiştiriyorum.2000-4000 adim yapan arkadaslar, hangi derecede yapiyosunuz? mesajlarin hepsini tek tek okuyamadim, cok oldugu icin. ben 300-500 adim arasi yapiyorum en yüksek derecede, bunun bile cok faydasini görüyorum ve ayni zamanda cokta yoruluyorum:))
evet canım haziranda nikahım var koşturmaca var artık bende :) maleserf adıma zaman kalmıyor
benim ne çok sert nede düşük ayarda.ikisinin ortası bir ayarda yapıyorum.zaman zaman değiştiriyorum.
hayırlısı olsun canım Allah huzur mutluluk nasib etsin.o koşturmacada zayıflarsın zaten :))
2 gündür stepper yapmaya başladım felaket yorucu 5 dk zor yapıyorum diyebilirim. yanlız bnmkinin göstergesi bozuk geldi 5 dk da yaklaşık kaç adım atıyosunuz siz.
2 gündür stepper yapmaya başladım felaket yorucu 5 dk zor yapıyorum diyebilirim. yanlız bnmkinin göstergesi bozuk geldi 5 dk da yaklaşık kaç adım atıyosunuz siz.
kızlar ya nerdesiniz, hiç mi kimse yok ?
ben eliptik bisiklet aldım, benimle yapmak isteyen var mı her gün kaç dk yaptığımızı yazsak ben de gaza gelsem azıcık
stepperla eliptik bisikleti mi yarıştırcan
eee sen beni geçersin nasıl olcek....
hadi ben arkadaş olayım sana...
kocem geldi ben kiloları geri aldım onla mutluluktan
yine baştan başlıyorum bakalım...
şimdi kocemi işe gönderip 700 adım yapacağım mesela...
Maibeyaz baslar da ben baslayamaz mıyım heh
Ben de aksam baslıyorum o zaman
Naber kuzum, gözun aydın, esıne kavustun...
Allah başka ayrılık gostermesın ınsallah...
kuşum evet eliptik çok faydalı 2 haftadır kullanıyorum , hani seninle konuşuyorduk ya yakında bana yetişeceksin diye, artık hiç sanmıyorum:76: ben 52 kilo oldum çünküüüü:76::76:
akşamları 40 dk yapıyorum, hürremin olduğu günler hariç tabii
sen kaç kilo oldun bakayım ...
gözün aydın eşin mi dönmüşşş:92:
bir de iç bacak , dış bacak ve basen çalıştıran alet var mı acaba ya bildiğiniz başka ?
stepper nereyi eritmeyi hedefliyor ? onu da alabilirim duruma göre..