Twist Stepper kullanan var mı?

Benimki böyle ,sizinkide buna mı benziyor?:26:BENİMKİ BAYAĞI ESKİ MODEL 4-5 YIL OLMUŞTUR...

merhaba kızlar

bende 2-3 sene once almıstım bu aletten, ılk zamanlar bı gazla ypamaya baslamıstım ama oyle 1000lere fılan cıkmadım hıc, 250 tane fılan yapıyodum o kadar da bıle ertesı gun bacakalrım kasılıyo, merdıven cıkmakta zorlanıyodumm sonra dedım bu alt bacakalrımı kaslandıracak galıbaa, zaten bacaklarım kalın ben onları erıtmek ıcın ugrasıyorummm sonucta bıraktım, şimdi galıba evde balkonda tozlanıyooo :26:

bu topıgı gornce hatırladım ede boyle bısı oldugunu, kalca basen ve ust bacaklar ıcın yararlı ence ama lat bacaklar konusunda kafamda soru işaretleri var :44::44: ben de bıraz sızın yorumları takıp edıp duruma gore stepperımı tozlandıgı yerden cıkarayım bariiii

bu arada benimki de arkadasın paylastıgı resımdekıne benzıyo ama ben kol lastıklarıyle kullanmadım hıiçç :26:

200 adım yaptım bi 200 de şimdi yaparım...benim alet cok ses cıkarmaya başladı... balkonda yapıyorum ...

ben de dün 249 yaptım oğlan yaptırtmadı önüme geçti durdu...
şimdi de yapmaya çalışcam bakalım kaç yapabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
eeee herkeşler nerde

merhaba canım
ben haftasonu fırsat bulamıyorum
ama sabah başladım 100 tane yaptım
az biliyorum ama azar azar başlayıp çoğaltacağım
çok yapıp hemen sıkılmak istemiyorum:13:

öğlen ve akşamda 100 er tane yapmayı planlıyorum
yapınca gelir yazarım

kızlar dün 100 de kaldı öğlen misafirim geldi
akşam geç gittiler
ama bugün 300 yapacağım inş.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
aslında ben 1000 lere kadar çıkabiliyodum ama ara verince hamlamışım 500 de tıkanıyorum...
senin de saçını çekim ozaman
tembellik etme hadi işin ucunda çıtır olmak var...

aslında ben 1000 lere kadar çıkabiliyodum ama ara verince hamlamışım 500 de tıkanıyorum...
senin de saçını çekim ozaman
tembellik etme hadi işin ucunda çıtır olmak var...

durrrrrrrrr sacımı çekme zaten inanılmaz derecede dökülüyor
sen gel kulağımı çek

evet cnm tembellik yok haklısın bugün 500 yapayım ben

şimdiye kadar 300 adım yaptım...ama dışarı çıkıp biraz yürüdüm.....sonra tekrar yapacağım....

benim oğluşum hasta bu gün yarın izinliyim...
uykusuz olunca yapabileceğimi sanmıyorum...

artık arada idare edeceğiz birbirimizi..bir tam adapte olsam çok süper olacak..zaten mutfağa koydup aleti gidip gelip yapacağım...inşaallah.......

mutfaktada tehlikeli olmasın
etrafta canının çekiceği bişi bırakma bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…