Twist Stepper kullanan var mı?

merhaba arkadaşlar.30 dakika 1500 adım yaptım.

azmine hayranım bebişim... içimizde en düzenli yapan sensin sanırım...
benimki de yapılsada ben de yapsam offf offf... bidaha okadar tepinmicem üstünde zinciri atıyo çok hızlı yapınca...

azmine hayranım bebişim... içimizde en düzenli yapan sensin sanırım...
benimki de yapılsada ben de yapsam offf offf... bidaha okadar tepinmicem üstünde zinciri atıyo çok hızlı yapınca...

teşekkür ederim canım liste olmasaydı bukadar düzenli yapamazdım.sayenizde gaza geldim.daha fazla yapmak isterdim ama şimdilik bukadar yapabiliyorum.

teşekkür ederim canım liste olmasaydı bukadar düzenli yapamazdım.sayenizde gaza geldim.daha fazla yapmak isterdim ama şimdilik bukadar yapabiliyorum.

olsun canım yeter... zorlamaya gerek yok vücudu... 1500 süper bi skor zaten...

plates zayıflatmaz ama çok güzel incelip sıkılaşırsın vücudu süper toparlar hem kilo verip hem plates yaparsan 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi olursun kesin git derim :)))) zaten hocan bir düzene koyar :)))

evet sanırım ona da gidicem çünkü salonda doğru düzgün pek bir alet göremedim nerdee benim eski gittiğim yer ( 2 derstir 20 dk bisiklet 20 dk yürüyüş yapıyorum 5 er dk artırarak..1 ders daha bu şekilde yap dedi..sonra ne yapıcam bilemiyorum,sanki bir eliptik bisikletimsi birşey gördüm belki onu da yaparım varsa..saçma geldi bana 3 ders sadece bisiklet ve yürüyüş yapmak..hiç kol ,mide vs.. çalıştırmadı..yaşlı sporu platese de giderim artık

bende aran katıdım. stepper alacakken sekreterciğimiz bende var kullanmıyorum veriyim dedi seve seve kabul ettim. bir haftadır her fırsatta tepesindeyim. günde bin adımı illaki geciyorum bu gün garanti ikibin adım yaptım 18 dakikada bitiyor bin adım iyimi fayda edermi bilmiyorum. salonun orta yerinde mübarek her fırsatta tepesindeyim. tv bile otrup seyretmiyom.. üzerine çıkıp yorulana kadar yapıp sonra oturuyom. bu azimle şu sevgili fazlalıklarımı verebilirmiyim bilmem
ha bide yemene dikkat ediyomusun derseniz normal olarak biz ailece çaya şeker katmayız tatlı ayda yılda bi yapılır. hamurişi pişmez pek pilav çok yemeyiz makarna yapmayız. ekmegide bir bir bucuk haftada birdefa bi tane ikili ekmek alırız

Maim...
Hakkını helal et...
Haber veremedim...
Bu hafta sadece pazartesı yapabıldım, aksamları evde olamadım bır turlu...
Bu hafta beni izinli yazabilirmisin, pazartesi bomba gibi geri dönecem

Bu hafta aydasu böyle :78:

eee sende mi ilaç mağdurusun... nasıl aldın kiloları...

tamam talım sen keyfine bak... iyi eğlenceler

eee sende mi ilaç mağdurusun... nasıl aldın kiloları...

yok benimki ilaç değil annecimle beraber ramazandan sonra köyden gelen ekmekleri dolaba sığdıramayınca yedik, kurban geldi buzluk doldu köye gittik ekmekler yine sıgmadı yedik. normalde ekmek yemeyen bi aileye bu kadar ekmek fazla geldi tabii aldık kiloları dobiş olduk azim azim diyorum demin 500 adım 5 dk mola 500 adım daha yapıp oturdum hala terliyim

o ne ya öle hepsinden yavaş yaaş yapman lazım meela basenmi fazla basen hareketlerinden yapman lazım bmide mi var midyi çalıştırcak hareketler lazım mesela ben giderken önce ısınıyordum 20 dk falan elipitik bisiklete biniodum sonra kol bacak göbek allah ne verdiyse başlıodum set halinde yapmaya dielim basen fazla 30 adetten 3 set bel az dielim 10 adetten 3 set böle yaptırıodu bana :))))

hoşgeldin yanlız çok zorlama kendini dizlerinde sorun olmasın sonra fazla baskıdan :)

selam bayanlar
23 şubat çrş 1430 adım 200 cal 30 dk yaptın 1 gün öncesinin acısını çıkarmak lazım :)))

KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat
Maibeyaz |:78:|zincir attı|zincir attı|||||
Aydasu |700|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|
Magrenta|1111|573|1430|||||
Minik depresif|izinli|:78:|:78:|||||
onlymine |800|:78:|:78:|||||
gamze20 |:78:|:78:|:78:|||||
morr_ |:78:|:78:|:78:|||||
guulsum|:78:|:78:|:78:|||||
rukiyesahin|30dk 1500|30dk 1500|30 dk 1500|||||
kızlar bu tablonun hali ne böle...
hadi bakalım kaldırın popişleri
ynlış varsa söleyin düzeltelim kızalar...

Son düzenleyen: Moderatör:

ekliyim mi canım seni de listeye...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu aksam adımın karşısında :78: olmıcak
2,000 adım olcak
kitap okurken sızıp kalmıcam

ivet yaz geliyo.
gecen gün kırmızı bi baharlık mont aldım içinede beyaz hos bi bluz salaş
istediğim tarzda durması için
yapmam gerek artık zpor
zira dar paça kot
kırmızı converse
beyaz blus
ve kırmızı baharlıkımla güzel ve çıtır gözükmem lazım
hayallerime bak yahu

stepperim oturma odasın
kucaklıyıp kendi odama geçiriyorum şimdi
yapıp geleyim :78:
tabi kucagımdayken düşüp bi yerimi kırmazsam

olmadı gene cok fazla gıcırdıyo
ve direksiyon cok fazla oynuyo
offfffff işyerindeki arkadasa yaptırsaydım gene keşke
servisini arıcam yarın gelip yaparlar mı sorayım
yoksa firma ile iletişime geçip iade edicem

ekliyim mi canım seni de listeye...

lütfen ekle :) gaza gelir boşa almam gayret edip şu mübarek kilocuklarımdan kurtulurum

benimkide yapa yapa gıcırdamaya başlamıştı gittikce daha çok arttı gıcırdaması bu akşam üzeri her yanını güzelce yağladım gıcırtı kesildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…