Twist Stepper kullanan var mı?

lütfen ekle :) gaza gelir boşa almam gayret edip şu mübarek kilocuklarımdan kurtulurum

benimkide yapa yapa gıcırdamaya başlamıştı gittikce daha çok arttı gıcırdaması bu akşam üzeri her yanını güzelce yağladım gıcırtı kesildi :)

direksiyon kısmı çok oynuyo
kadın kuvvetiyle tam vidaları sıkamadım demek
:KK14::KK14::KK14:
yarın aksam işyerinden ufaklıgı getircem
o haleder belkim :21:
aranıza hemen katılmak istiyom :KK14:
hangi kısımlara yag sürdün onuda sürim heç gıcırdamasın :KK8:

direksiyon kısmı çok oynuyo
kadın kuvvetiyle tam vidaları sıkamadım demek
:KK14::KK14::KK14:
yarın aksam işyerinden ufaklıgı getircem
o haleder belkim :21:
aranıza hemen katılmak istiyom :KK14:
hangi kısımlara yag sürdün onuda sürim heç gıcırdamasın :KK8:

önce pedalların altındaki pompalardan sandım oralara sürdüm ama geçmedi sonra tam ortada her iki pedala bağlı bir demir halar var iki ucunda vida var o vidaların olduğu yeri yağladım baktım ses kesildi. ama söylemem lazım makina yağı kullandım ince uclu kapıyı yağladığımız huni gibi bir kap vardı onla bir iki damla sıktım fazla yağ değil yani..

önce pedalların altındaki pompalardan sandım oralara sürdüm ama geçmedi sonra tam ortada her iki pedala bağlı bir demir halar var iki ucunda vida var o vidaların olduğu yeri yağladım baktım ses kesildi. ama söylemem lazım makina yağı kullandım ince uclu kapıyı yağladığımız huni gibi bir kap vardı onla bir iki damla sıktım fazla yağ değil yani..

anam makine yagını nerden bulcam :KK14:
ilk önce civataları halledim sonra bi yerden yağ bulurum
firmayıda arıcam yarın bakalım ne olcak :KK14:

KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat
Maibeyaz |:78:|zincir attı|zincir attı|zincir attı||||
Aydasu |700|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|
Magrenta|1111:nazar:|573|1430:nazar:|||||
Minik depresif|izinli|:78:|:78:|izinli||||
onlymine |800|:78:|:78:|||||
gamze20 |:78:|:78:|:78:|||||
morr_ |:78:|:78:|:78:|||||
guulsum|:78:|:78:|:78:|||||
rukiyesahin|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|40dk 2000:nazar:||||
gunesgulu|xxxx|xxxxx|xxxx||||

ben de çağırdım servisi ama bu gün geldiklerinde evde yoktum yarın yine gelecekler bakalım
yarın cuma uğramayanları listeden çıkaracağım gelince yine eklerim...
gunesgulu canım seni de ekledim... 24 şubat perşembe başlamış olarak ekledim ama önceki günleri hatırlıyosan söyle onları da eklerim..:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
aldıgıma alacağıma pişman oldum
soğudumda of ya offffffffffffff
senin neyine demonte şeyi almak :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yarın hallederim inşallah bakalım

aldıgıma alacağıma pişman oldum
soğudumda of ya offffffffffffff
senin neyine demonte şeyi almak :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yarın hallederim inşallah bakalım

tatlım ben de elektronik tornavida var onunla kolay sıkılıyo... eğer bulabilirsen ondan süper olur senin için...listeden çıkarma konusunda seni kastetmedim bu arada...:KK34:sen izinlisin:KK1:
mağdursun da mağdursunnn:KK23:

tatlım ben de elektronik tornavida var onunla kolay sıkılıyo... eğer bulabilirsen ondan süper olur senin için...listeden çıkarma konusunda seni kastetmedim bu arada...:KK34:sen izinlisin:KK1:
mağdursun da mağdursunnn:KK23:

evet cok magdurum mart sonuna istediğim kiloda olmak istiyorum :KK14:

olursun inşallah... üzülme çok değil kilon...
netten lesli nin videolarını falan indir stepperın yapılana kadar onu yaparsın en azından
ben şu an onu yapıyorum...

yapmam ki evde ben öle şeyler
en güzeli stepperi haleldene kadar yürüyüm ben :kk77:

bgün yani prşembe itibarıyle 2300 net, çarşamba 2000 garanti ondan öncede SALI 800 daha önceside günde 700 yapıp kalanını yapsamda dikkat etmiyordum. yani kesin rakamlarıım bunlar :)

bu arada yağlamak için kullandığım makina yağını iş yerinden kapı gıcırdayınca sürmek için getirmiştik. öyle kullandığınız bir yağ varsa o da olur ..

:KK69:
merhaba arkadaşlar.bugün 40 dakika yaptım adımsayarda 2000 gösterdi.
oooooo süpersin canımmmm :)
olmadı gene cok fazla gıcırdıyo
ve direksiyon cok fazla oynuyo
offfffff işyerindeki arkadasa yaptırsaydım gene keşke :KK14:
servisini arıcam yarın gelip yaparlar mı sorayım :KK14:
yoksa firma ile iletişime geçip iade edicem:KK14:

sendekide şans be miniğim alcaktın bi dene stepper ne uğraştın bu aletle :p

günaydın bayanalr iyi sabahlarrrrrrrrrr dün akşam bi baktım stepperın altındaki ses yapmasın die koyudukları şey çıkmış heheheonu yapıştırmam lazım her adımda çarpıo yoksa :p bu adımlara kim dayanır :p yoksa ucuz etin yahnisi olayımı anlamadım :p

bu arada 24.şubat prş 1253 adım 175 cal 25 dk :p bir haftanın sonunda bir ölçülüp tartılalaım bakalım gerçi kiloda oynama beklemiom ama cm bazından bişi olur inşallah

:KK69:
oooooo süpersin canımmmm :)

sendekide şans be miniğim alcaktın bi dene stepper ne uğraştın bu aletle :p

günaydın bayanalr iyi sabahlarrrrrrrrrr dün akşam bi baktım stepperın altındaki ses yapmasın die koyudukları şey çıkmış heheheonu yapıştırmam lazım her adımda çarpıo yoksa :p bu adımlara kim dayanır :p yoksa ucuz etin yahnisi olayımı anlamadım :p

bu arada 24.şubat prş 1253 adım 175 cal 25 dk :p bir haftanın sonunda bir ölçülüp tartılalaım bakalım gerçi kiloda oynama beklemiom ama cm bazından bişi olur inşallah

benim kilom 62,9 :KK59:
500 gr almışım:KK14:

Kızlarrrrr migrosta dynamic twist stepper indiririme giriyormuş 159 tlden 99 tleye :) hatta dün girmiş :)

$0158349001261828733.jpg

senin boyun uzundurda ondan.. benim koca bi göbüşüm var ondan kurtulmaya çalışıyorum...
senin kilon kaç ki canım...

benim boyum 1.68 kiloda 68 benim sorun basenlerde :KK43:(( 60 olsam bana yeterli çok kilo vermek değil incelmek istiom çünküm geçen yıl 60a düştüm ama bu yıl düşemiom :KK43:

benim boyum 1.68 kiloda 68 benim sorun basenlerde :KK43:(( 60 olsam bana yeterli çok kilo vermek değil incelmek istiom çünküm geçen yıl 60a düştüm ama bu yıl düşemiom :KK43:

azmış canım verirsin inşallah...
steppera başladığından beri kalçada basen de fark hissediyor musun...

KK nick | 21 Şubat | 22 şubat | 23 şubat | 24 Şubat| 25 Şubat | 26 Şubat | 27 Şubat | 28 Şubat
Maibeyaz |:78:|zincir attı|zincir attı|zincir attı||||
Aydasu |700|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|izinli|
Magrenta|1111:nazar:|573|1430:nazar:|1253:nazar:||||
Minik depresif|izinli|:78:|:78:|izinli||||
onlymine |800|:78:|:78:|:78:||||
gamze20 |:78:|:78:|:78:|:78:||||
morr_ |:78:|:78:|:78:|:78:||||
rukiyesahin|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|30dk 1500:nazar:|40dk 2000:nazar:||||
gunesgulu|700|800|2000:nazar:|2300:nazar:|||

pazara kadar gelmeyen arkadaşları listeden çıkaracağım haberiniz olsun...
yapmanız önemli değil... yeter ki gelip paylaşımda bulunun yapamadığınızı söyleyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
X