merhaba kızlar ben gülsüm 16bucuk yasındayım benımde twist stepperim var daha once işe yaramadıgını düşünerek kullanmaya tenezzül etmiyordum maicimle anlasdık artık burdayım musade varsa bugun 1000 adım yaptım
canım ben seni listeye yazdım ama uğramayınca uyarı koydumhiiiiih eyvahlar olsuuuun liste olmuş:95: ya eşim rahatsızdı doğuru dürüst bakamadım nete ardından ben de girp oldum ama stepperıma bindim hep en son dün gece 400adım yaptım...aslında 17 şubattan beri 2670 adım atmışım ama günlüğünü tutmadım hiiiiih yazıklar olsun bana daha bu gün de yapmadım akşama yapıyorum:2: hasta hasta....liiitfen beni listeye yazın kızlaaaaaar akşama da adımlarımı yazarım
Maimmmm...
Bırakırmıyım hiç sporu...
Dün butun gun dısardaydım kı yapamadım...
Bugun de kardesımı yolcu ettık derken anca gırebıldım...
20 subat 2011 pazar
1400 adım
700 sabah 700 aksam yaptım :87:
mai listede bende olmak istiyorum bugun toplam 1350 adım yaptım
maim...
Ellerıne sağlık gulum...
Ben senı bırakırmıyım hıc...
Beraber verecez fazlalıkları...
Cuma günü nişanlım gelecek...
7 aydır gorusmuyoruz
Belkı o gelınce aksar spor ama pazartesı kaldıgım yerden devam..
ben 19 ve 20sinde yapamadım malesef yoğrun bir haftasonu geçirdim :))) bugün tam gaz başlıyorum :)))KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz |49|800|:78:|1250
Aydasu |1400|700|:78:|
Magrenta|1080|1100 ||
Minik depresif|İzinli|izinli|izinli|
onlymine || | |
gamze20 | xxxxx|xxxx | | |
morr_ | xxxxx|xxxx |900 | |
kızlar ben sizin kadar cok adım atamıyorum malesef yavas yavas cogalır cumartesi 60
pazar 60 adımm
tamam şeker bu gün de yazayım seni o kadar uğraşmışsın...
ahh canım gözün aydın çok sevindim... o günden beri görüşmediniz mi yoksa...
bırakma tabi kopmayalım yine... ara fazla açılıyor yoksa...kaybediyoruz birbirimizi...
tamam bebişim sen keyfine bak...çok sevindim inanki... darısı benim başımane güzel ayda bir görüşeceksiniz ozaman...
malum grip ayı canım iraz rahatsızım tıkanıyorum hemen birde insan ham olunca birden fazla yapamıyorKK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz |49|800|:78:|1250
Aydasu |1400|700|:78:|
Magrenta|1080|1100 ||
Minik depresif|İzinli|izinli|izinli|
onlymine || | |
gamze20 | xxxxx|xxxx |60 |60 |
morr_ | xxxxx|xxxx |900 | |
yavaş yavaş yükseltirsin ama 60 da çok az olmuş sanki... bi rahatsızlığın yok dimi...
ben 19 ve 20sinde yapamadım malesef yoğrun bir haftasonu geçirdim :))) bugün tam gaz başlıyorum :)))
60 adım mı ? bence bunu yükseltmelisin yavaş yavaş çoğalt 60 adımın üstüne çıkamıyorsan bütün güne yay gittikçe daha fazla yaparsın :)
günaydın bayanlar iyi sabahlar haftamız güzel bol adımlı geçsin :))))) yeni başlayanlarrrr hoşgeldiniz ölçülmeyi ve tartılmayı unutmayın bir kenara not edin inceldikçe kilo verdikçe azminizçoğalır ben öle yaptım bakalım :)))
malum grip ayı canım iraz rahatsızım tıkanıyorum hemen birde insan ham olunca birden fazla yapamıyor
ilk kez yaptım uzun surenın ardından ilk 2 gun 60 oldu birde kucuk cocugum oldugu için onu uyutunca yapıyorum cok fazla gun içine yayıp yapma sansım yok
bugun yapamadım kızlar oglan hasta drdaydım butun gun
merhaba arkadaşlar.ben bugün 30 dakika yaptım.göstergesi bozuk olduğu için adım hesabı yapamıyorum.ama yaparken adım sayar taktım ve 30 dakikada 1500 oldu adımsayara göre.doğrumudur bilmiyorum.siz yarım saatte kaç adım atıyosunuz?
merhabalar kızlar yoğun pazartesinden sonra ancak pc başına geldim....sabah 400 akşam da 400 adım toplam 800 adım attımbir türlü 1000adıma geçemedim ama bayağa sert bir kuvvette adımlıyorum biraz hafifletirsem sanırım 1500bile yaparım herkese huzurlu geceler