- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 45
lütfen ekle :) gaza gelir boşa almam gayret edip şu mübarek kilocuklarımdan kurtulurum
benimkide yapa yapa gıcırdamaya başlamıştı gittikce daha çok arttı gıcırdaması bu akşam üzeri her yanını güzelce yağladım gıcırtı kesildi :)
direksiyon kısmı çok oynuyo
kadın kuvvetiyle tam vidaları sıkamadım demek
yarın aksam işyerinden ufaklıgı getircem
o haleder belkim
aranıza hemen katılmak istiyom
hangi kısımlara yag sürdün onuda sürim heç gıcırdamasın
önce pedalların altındaki pompalardan sandım oralara sürdüm ama geçmedi sonra tam ortada her iki pedala bağlı bir demir halar var iki ucunda vida var o vidaların olduğu yeri yağladım baktım ses kesildi. ama söylemem lazım makina yağı kullandım ince uclu kapıyı yağladığımız huni gibi bir kap vardı onla bir iki damla sıktım fazla yağ değil yani..
aldıgıma alacağıma pişman oldum
soğudumda of ya offffffffffffff
senin neyine demonte şeyi almak
yarın hallederim inşallah bakalım
tatlım ben de elektronik tornavida var onunla kolay sıkılıyo... eğer bulabilirsen ondan süper olur senin için...listeden çıkarma konusunda seni kastetmedim bu arada...sen izinlisin
mağdursun da mağdursunnn
evet cok magdurum mart sonuna istediğim kiloda olmak istiyorum
olursun inşallah... üzülme çok değil kilon...
netten lesli nin videolarını falan indir stepperın yapılana kadar onu yaparsın en azından
ben şu an onu yapıyorum...
oooooo süpersin canımmmm :)merhaba arkadaşlar.bugün 40 dakika yaptım adımsayarda 2000 gösterdi.
olmadı gene cok fazla gıcırdıyo
ve direksiyon cok fazla oynuyo
offfffff işyerindeki arkadasa yaptırsaydım gene keşke
servisini arıcam yarın gelip yaparlar mı sorayım
yoksa firma ile iletişime geçip iade edicem
oooooo süpersin canımmmm :)
sendekide şans be miniğim alcaktın bi dene stepper ne uğraştın bu aletle
günaydın bayanalr iyi sabahlarrrrrrrrrr dün akşam bi baktım stepperın altındaki ses yapmasın die koyudukları şey çıkmış heheheonu yapıştırmam lazım her adımda çarpıo yoksabu adımlara kim dayanır yoksa ucuz etin yahnisi olayımı anlamadım
bu arada 24.şubat prş 1253 adım 175 cal 25 dkbir haftanın sonunda bir ölçülüp tartılalaım bakalım gerçi kiloda oynama beklemiom ama cm bazından bişi olur inşallah
benim kilom 62,9
500 gr almışım
senin boyun uzundurda ondan.. benim koca bi göbüşüm var ondan kurtulmaya çalışıyorum...poffff ben o kiloda olsam hoplar zıplarım vallaaaaPP
senin boyun uzundurda ondan.. benim koca bi göbüşüm var ondan kurtulmaya çalışıyorum...
senin kilon kaç ki canım...
Kızlarrrrr migrosta dynamic twist stepper indiririme giriyormuş 159 tlden 99 tleye :) hatta dün girmiş :)
Eki Görüntüle 147192
iyimiş aslında da bunda kol çalışılmaz sanırım..
benim boyum 1.68 kiloda 68 benim sorun basenlerde(( 60 olsam bana yeterli çok kilo vermek değil incelmek istiom çünküm geçen yıl 60a düştüm ama bu yıl düşemiom