Twist Stepper kullanan var mı?

canım aylık liste zor olur.... ben her hafta yenilerim listeyi ay sonunda toplamını yazarım....
ölçülerini yazan olursa onu da ekleriz... hem 1 ay sonra farkı görürüz..

merhaba kızlar beni de listeye eklermisiniz çok kaytarıyorum :26: düzenli kullanmak istiyorum bir de ben 100adımdan sonra terliyorum kalp atışlarım hızlanıyor ve beni asla yormuyor. ama düzenli olmadı gitti hastayım bide höööf bahane bahane nereye kadar :82:bende kalça sorunu yok ben sadece kilo verimim ve forma girmek için kullanıyorum...fiziğim orantılı ama kilo vermek istiyorum:82: hadi motive olalım

ayy inşallah canım... ama ben ilaç kullanıyorum çok az çok yavaş veriyorum canım yaa...ama çok iddalıyım inşallah başaracağım...

Canım...
İlaç ne ilacı?
Olsun arkadasım yavas olsun ama temız olsun demı...

Ellerıne sağlık canım...

Canım...
İlaç ne ilacı?
Olsun arkadasım yavas olsun ama temız olsun demı...

Ellerıne sağlık canım...

geçmeyen adet kanamalarım var canım 1.5 yıl oldu hala lohusa gibiyim... zaten hep bu haplar yüzünden aldım kiloyu... 4 ayda 10 kilo aldım...bırakmıştım ilaçları dr başka ilaç verdi.. inşallah bunlarla da almam...

KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz |49|||
Aydasu |700|||
Magrenta||||
Minik depresif||||
onlymine ||||

listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...benim aklıma gelenleri yazdım...
hadi bakalımmmm bu akşamdan itibren yazıyorummm.... bakalım pazara kadar kim kaç yapacak....

Son düzenleyen: Moderatör:
Maibeyaz |49|800||
Aydasu |700|||
Magrenta||||
Minik depresif||||
onlymine ||||

listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...

sabah kalkar kalkmaz ayarı sertleştirdim ve 800 adım attımm
ama baya zorladı sertlik çoğalınca...

Ah o ilaçlar çok geçmiş olsun canım...
Yerleşik kilo olmadığı için hiç korkma illa ki verirsin...
Ben de adet düzensizliğinden 1 senede yaklaşık 20 kılo almıstım
Allah tan verdim sonra...
Sen de verirsin canım

sabah kalkar kalkmaz ayarı sertleştirdim ve 800 adım attımm
ama baya zorladı sertlik çoğalınca...

800 adım cok ıyı canım yalnız sertlestırmeden yapmak daha faydalı ımıs...
Amacımız kendımızı zorlamak degılmıs...
Allah muhafaza zedelemeyelım bı yerımızı emı...

17/02/2011 Perşembe

700 adım sabah+700 adım akşam: 1400 adım

18/02/2011 Cuma

700 adım

Günaydın bayanlar iyi sabahlar
bende 17.şubat perşembe 1180 adım attım 150 kalori harcadım toplamda 25 dk sürdü her akşam yarım saat yapcam inşallah :)))) ben ara vere vere yapıyorum bir seferde mi yapsam acep?

tatlım ben vcd de n yapıyorum orda sürekli adım atılmıyo... değişik şekillerde çalışılıyor... o yüzden sorun yok yani... aslında benim çalıştığım süre 800 adımdan daha fazla ama aralarda aerobik, jimnastik tarzı hareketlerde olduğu için ben sadece göstergede yazanı yazıyorum..

Maibeyaz |49|800||
Aydasu |1400|700||
Magrenta|1180|||
Minik depresif||||
onlymine ||||

Hıh tamam o zaman canım sevındım...
Du bi netten bakıyım ben de cd falan bulabılcem mı merak ettım

Maibeyaz |49|800||
Aydasu |1400|700||
Magrenta|1180|||
Minik depresif||||
onlymine ||||

huhuuuuuuu liste daha dolmamış hadi bakayım herkes yazsınnnnnnn :)

Hıh tamam o zaman canım sevındım...
Du bi netten bakıyım ben de cd falan bulabılcem mı merak ettım

tatlım yaa bu gün cuma takımlarının tartı günüydü... moralim çok bozuk... 1 haftadır hiç verememişim...
ümidimi kaybediyorum artık...

ben montesini tamamlayamadım
bişiyi eksik ablam gelsin halletcek
evde erkek lazım bu durumlarda
bi halledim katılcam aranıza çıtırlar

nerdesiniz kızlarrr.... hadi ama yok mu listeye gelen... çok az kişiyiz henüz...

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlar benide aranıza alırmısınız bu alet 7 8 senedir evimizde ama cıkarıp yaptıgım yok sizlerle motive olup yapmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz hergun mu sabah aksammı bi limiti varnmı

ben montesini tamamlayamadım
bişiyi eksik ablam gelsin halletcek
evde erkek lazım bu durumlarda
bi halledim katılcam aranıza çıtırlar
bekliyoruz canımmmmm :)) biz buradayız :)
nerdesiniz kızlarrr.... hadi ama yok mu listeye gelen... çok az kişiyiz henüz...
hehe anca süreklilik arzettikçe çoğalıcaz bence :)))))
gunaydın kızlar benide aranıza alırmısınız bu alet 7 8 senedir evimizde ama cıkarıp yaptıgım yok sizlerle motive olup yapmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz hergun mu sabah aksammı bi limiti varnmı

aldık gitti hoşgeldin amaç hergün yapmak zaman saat adım sınırlaması yok biryerden başlayıp devam ediyoruz mesela ben günde en az 1000 adım yapmaya çalışıyorum çok pis gaza geldim :))))

günaydın bayanlar iyi sabahlar dünkü adımı yanlış yazmışım akşam baktım düzeltelim deme amaa

16 şubat 1000 adım
17 şubat 1080 adım
18 şubat 1100 adım

şimdilik en az 150 kalori yakayım diyorum oda 25 dk yapıyor yane 1000 adımı geçmek gerek bu hafta öle haftaya biraz daha arttırıcam
dün akşam geç saatte yaptım tek seferde bitirdim nasıl yoruldum nasıl terledim of of offfff
çok pis gaza geldim kızlar sakın bırakmak yokkkk şurda yaza ne kaldı incelicezzzzzzzzzzz

Son düzenleme:

magrenta 100 adım daha ataydın keşke... listeye uyardı...
depresif seni izinli yazdım...
only mine sana da uyarı verdim...
gamze seni de 19 şubatta başlamış olarak alıyorum listeye...
hadi bakalım hepimize başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…