sen ilaç kullanıonda veremion ben ne yapsam veremiom ilaç yok bişi yok anlamıom yaaa((
süper süper listeyi severim zaten 1ay önceside hergünü yazıoduk o zaman liste görevi sana ait dünü de yazsaydın listeye dün başladık yaaa aylık liste yapalım birde ölçülelim bu akşam yapmadan cm ve kilo bazından farkı görelimi?
KK nick | 17 Şubat | 18 şubat | 19 şubat | 20 Şubat
Maibeyaz ||||
Aydasu ||||
Magrenta||||
Minik depresif||||
listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...benim aklıma gelenleri yazdım...
hadi bakalımmmm bu akşamdan itibren yazıyorummm.... bakalım pazara kadar kim kaç yapacak....
ayy inşallah canım... ama ben ilaç kullanıyorum çok az çok yavaş veriyorum canım yaa...ama çok iddalıyım inşallah başaracağım...
Maibeyaz ||||
Aydasu ||||
Magrenta||||
Minik depresif||||
listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...benim aklıma gelenleri yazdım...
hadi bakalımmmm bu akşamdan itibren yazıyorummm.... bakalım pazara kadar kim kaç yapacak....
Canım...
İlaç ne ilacı?
Olsun arkadasım yavas olsun ama temız olsun demı...
Ellerıne sağlık canım...
geçmeyen adet kanamalarım var canım 1.5 yıl oldu hala lohusa gibiyim... zaten hep bu haplar yüzünden aldım kiloyu... 4 ayda 10 kilo aldım...bırakmıştım ilaçları dr başka ilaç verdi.. inşallah bunlarla da almam...
sabah kalkar kalkmaz ayarı sertleştirdim ve 800 adım attımm
ama baya zorladı sertlik çoğalınca...
tatlım ben vcd de n yapıyorum orda sürekli adım atılmıyo... değişik şekillerde çalışılıyor... o yüzden sorun yok yani... aslında benim çalıştığım süre 800 adımdan daha fazla ama aralarda aerobik, jimnastik tarzı hareketlerde olduğu için ben sadece göstergede yazanı yazıyorum..Ah o ilaçlar çok geçmiş olsun canım...
Yerleşik kilo olmadığı için hiç korkma illa ki verirsin...
Ben de adet düzensizliğinden 1 senede yaklaşık 20 kılo almıstım
Allah tan verdim sonra...
Sen de verirsin canım
800 adım cok ıyı canım yalnız sertlestırmeden yapmak daha faydalı ımıs...
Amacımız kendımızı zorlamak degılmıs...
Allah muhafaza zedelemeyelım bı yerımızı emı...
tatlım ben vcd de n yapıyorum orda sürekli adım atılmıyo... değişik şekillerde çalışılıyor... o yüzden sorun yok yani... aslında benim çalıştığım süre 800 adımdan daha fazla ama aralarda aerobik, jimnastik tarzı hareketlerde olduğu için ben sadece göstergede yazanı yazıyorum..
Maibeyaz |49|800||
Aydasu |1400|700||
Magrenta|1180|||
Minik depresif||||
onlymine ||||
listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...
Hıh tamam o zaman canım sevındım...
Du bi netten bakıyım ben de cd falan bulabılcem mı merak ettım
bekliyoruz canımmmmm :)) biz buradayız :)ben montesini tamamlayamadım
bişiyi eksik ablam gelsin halletcek
evde erkek lazım bu durumlarda
bi halledim katılcam aranıza çıtırlar
hehe anca süreklilik arzettikçe çoğalıcaz bence :)))))nerdesiniz kızlarrr.... hadi ama yok mu listeye gelen... çok az kişiyiz henüz...
gunaydın kızlar benide aranıza alırmısınız bu alet 7 8 senedir evimizde ama cıkarıp yaptıgım yok sizlerle motive olup yapmak istiyorum nasıl yapıyorsunuz hergun mu sabah aksammı bi limiti varnmı
Maibeyaz |49|800||
Aydasu |1400|700||
Magrenta|1080|1100 ||
Minik depresif|izinli|izinli||
onlymine || ||
gamze 20|XXX |XXX | |
listeye adını yazdırmak isteyen olursa söyleyin kızlar...