- 22 Mart 2023
- 351
- 25
- 58
-
- Konu Sahibi birannebirbebek46
Diğer konumu burda paylamanın amacı ne ?Allah rızası için üyenin konusunu okurmusun yaaa… yarısındayım ama anlattgı seyler yasamak zorunda kaldıgı seyler gbi cok değişikDerdimin çözümü yok biliyorum içimi dökmek istedim dertleşmek istedim
Okudum.Allah rızası için üyenin konusunu okurmusun yaaa… yarısındayım ama anlattgı seyler yasamak zorunda kaldıgı seyler gbi cok değişikDerdimin çözümü yok biliyorum içimi dökmek istedim dertleşmek istedim
Yetişemiyorum yazılanlara herkesin yazdığınıda okuyamıyorum. Sizde boş kaldınız heralde benim profilde gezniyorsunuz. Ama ben üye olurken bir yere gerçek bilgilerimi yazmam boşa dolanmayın. Her konuya o konuyla alakalı yazın buraya taşımayın. Durduk yere küfür edip ban yemek istemiyorumCasper oldum bende.. sorularıma cvp alamadım
Onların sapıklığı bizim saçmalığımızı mı kapatıyor töbe yarabbş kimsede akıl yok
Kötü gününde gel madem. Sanane istersem kemere istemezsem başka bişeye takarım hala durmul konuma yorum yazıyorsun defol artık. Bide diğer konumu okumuş bari diğerlerinidr okuda az bilgilen belliki ayrılamıyorsun bendenOkudum.
Dediğim gibi iyi günümdeyim yoksa çoook fazla bu konuya atıf çıkardı.
Zor hayatlar ama biz kemere takmışız gücü orada arıyoruz, tövbe ya
Çünkü siz yapmak saçma diye burda üyelerle kavga ettiğiniz eziklediğiniz sözde kadınlarımıza farkndalık yaratmaya yönelik söylediğiniz seyleri empoze etmek için cok irite edici bi dil kullandınız. Merak edip baktgmda yasadklarnzın bi cogunun secim değil mecburiyet oldugunu gördüm. Ama bunu böyle anlatmadınız.. sizin amacınız ne asıl.. ? Bence yasadklarnz agır seyler amacım onları buraya tasımak değil zaten.. farklı skntılarınız oldugunu düşünüyorm benide ilgilendirmez iyi gecelerDiğer konumu burda paylamanın amacı ne ?
Edebilirsiniz .. açıkcası sizden gelecek herhangi bi küfre karsılıkta yok bende…şikayette etmem merak etmeyin banlanmazsınız tek sorun buysa.. yoksa kendinize yakıstrmayıp etmeyeceğinizi bende düşünmedim zatenYetişemiyorum yazılanlara herkesin yazdığınıda okuyamıyorum. Sizde boş kaldınız heralde benim profilde gezniyorsunuz. Ama ben üye olurken bir yere gerçek bilgilerimi yazmam boşa dolanmayın. Her konuya o konuyla alakalı yazın buraya taşımayın. Durduk yere küfür edip ban yemek istemiyorum
Buraya yazdığım ve yapmadığım şeyler seçimdi yaşadıklarım ile alakası yokÇünkü siz yapmak saçma diye burda üyelerle kavga ettiğiniz eziklediğiniz sözde kadınlarımıza farkndalık yaratmaya yönelik söylediğiniz seyleri empoze etmek için cok irite edici bi dil kullandınız. Merak edip baktgmda yasadklarnzın bi cogunun secim değil mecburiyet oldugunu gördüm. Ama bunu böyle anlatmadınız.. sizin amacınız ne asıl.. ? Bence yasadklarnz agır seyler amacım onları buraya tasımak değil zaten.. farklı skntılarınız oldugunu düşünüyorm benide ilgilendirmez iyi geceler
Sana diyecek birtek küfür kaldı ama değmeyeceğin için etmedim sen bildiklerini düşün ettim say.Edebilirsiniz .. açıkcası sizden gelecek herhangi bi küfre karsılıkta yok bende…şikayette etmem merak etmeyin banlanmazsınız tek sorun buysa.. yoksa kendinize yakıstrmayıp etmeyeceğinizi bende düşünmedim zaten
Senin bazı şeyler çok mu içinde kaldı? O yüzden mi bu saldırganlık? Ben senin aksine gerçekten marjinal bir şekilde evlendim. Düğün yok kına yok dış çekim yok topluca gidilen alışverişler yok çeyiz taşıma yok. Ama hiç burda bunları yapanlara böyle saldırmadım. Neyin hırsı bu böyle? Amacının kadınların aşağılanmasını önlemek olduğunu iddia edip her mesajında kadın aşağılıyosun. Senin şu terbiyesizce konuşma tarzın tuzlu kahveden daha zararlı.Sana diyecek birtek küfür kaldı ama değmeyeceğin için etmedim sen bildiklerini düşün ettim say.
Sana diyecek birtek küfür kaldı ama değmeyeceğin için etmedim sen bildiklerini düşün ettim say.
Bi sen kalmıştın önceki konuma noktalama işareti yok demeyen yorumu da okusaydın da neden olmadığını anlardın.Senin bazı şeyler çok mu içinde kaldı? O yüzden mi bu saldırganlık? Ben senin aksine gerçekten marjinal bir şekilde evlendim. Düğün yok kına yok dış çekim yok topluca gidilen alışverişler yok çeyiz taşıma yok. Ama hiç burda bunları yapanlara böyle saldırmadım. Neyin hırsı bu böyle? Amacının kadınların aşağılanmasını önlemek olduğunu iddia edip her mesajında kadın aşağılıyosun. Senin şu terbiyesizce konuşma tarzın tuzlu kahveden daha zararlı.
Ayrıca eğitimi konusunda bu kadar iddialı konuşan bir insanın anadilinde yazı yazmakta bu denli kötü olması da komik. Hadi bu konuda biraz düzeltmişsin de önceki konularında noktalama işareti bile yok.
Senin bazı şeyler çok mu içinde kaldı? O yüzden mi bu saldırganlık? Ben senin aksine gerçekten marjinal bir şekilde evlendim. Düğün yok kına yok dış çekim yok topluca gidilen alışverişler yok çeyiz taşıma yok. Ama hiç burda bunları yapanlara böyle saldırmadım. Neyin hırsı bu böyle? Amacının kadınların aşağılanmasını önlemek olduğunu iddia edip her mesajında kadın aşağılıyosun. Senin şu terbiyesizce konuşma tarzın tuzlu kahveden daha zararlı.
Ayrıca eğitimi konusunda bu kadar iddialı konuşan bir insanın anadilinde yazı yazmakta bu denli kötü olması da komik. Hadi bu konuda biraz düzeltmişsin de önceki konularında noktalama işareti bile yok.
Kufur mevzusunu yazdığım kişi başka konuyu buraya taşıdığı içindi amacı farklıydı bilmeden konuşmayınSize kufretmek isteyen kimse yok burda, neyin saldirganligi bu? Birine kufur, birine mahalle karısı, nasil uslup boyle?
kendi hemcinslerinizi asagilayip, kufur etme isteginizi beyan ederken; erkeklerin kadinlara saygı duymasini mi bekliyorsunuz?
Boş yapma kardeşim ya biri yazmış diğer konuyu okuyun diye alakasız alakasız yorum yapıyorsunuz o kadının amacı zaten olayı farklı yere çekmekti başardı sende onun lacivertisinAnnesi hep abisini kayırdığı için takıntılı bence ataerkilliğe ondan
Ata erkilliği destekliyorsan git kocanın ayağını filan yıka amk beyinsiziAnnesi hep abisini kayırdığı için takıntılı bence ataerkilliğe ondan
Nasıl ortaya çıkardın kendini ya bak bu kadarsın işte.Ata
Ata erkilliği destekliyorsan git kocanın ayağını filan yıka amk beyinsizi
siz yapınca normal biz yapınca gericilik oluyor anlamadımEğlenmek için sadece yakın akrabam ve arkadaşlarımla minimal bir düğündü
okudun da neden insan olmayı öğrenmedin ??İnternetten bakmama gerek yok iki üniversite bitirdim birisi türk dili ve edebiyatı