TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Günaydın kızlar 😍😍😍 öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah 😍 bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladıo_O ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor 😂😂

Günaydın kızlar 😍😍😍 öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah 😍 bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladıo_O ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor 😂😂
Günaydııın😌 benimde şuan karnım ağrıyor biraz şükür bulantı yok. Umarım bulantısız geçer 🤗

Benim de dün rahmimde ağrı oldu biraz ama ben biraz üşüttüm sanırım ona bağlıyorum 😊 bir de acayip göğüs ağrım var yatmakta bile zorlanıyorum sizin de öyle mi 😵

Günaydın canim..Olacak o kadar artık annesiiiii. Oh yap teyzesi yappp annene varlığını hissettir heheheeeee..

Günaydın kizlar bende onceden batma oluyodu simdi hic yok neden acaba hareket cok ediyorum ondan mi ki insallah kotu bir sey yoktur hic belirti yok cunku

Günaydın 🌸 Tek değilmişim şükür ağrım var benim de bugün normal adet tarihim di ondan mı ağrıyor acaba aklım çıkıyor bişey mi oldu ki diye. Dün akşam da bi mide bulantısı bastırdı.

Günaydın 🌸 Tek değilmişim şükür ağrım var benim de bugün normal adet tarihim di ondan mı ağrıyor acaba aklım çıkıyor bişey mi oldu ki diye. Dün akşam da bi mide bulantısı bastırdı.
Dayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler..... 😁😁😁😁💪💪💪

Dayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler..... 😁😁😁😁💪💪💪
tek bişey olmasın 9 ay kusmaya WC ye kaçmaya razıyım. 😅 salı günü tekrar kana gidicem sanki çıkmayacak gibi korkuyorum halbuki değerimde güzel çıkmıştı. Ne sancılı süreçmiş ilk başları. ☺️

Iste o da yok canim normal bir sekildeyim niye herkeste oldu bende yok tedirgin oluyorum bi tek cok uyuyorum baska da bir sey yok
Sana şunu söyleyim uyku varsa dert etme 😌. Herkesin bünyesi farklı ben ilk uykudan anlamıştım. Herkesin ki ağrıtacak die bişey yok. Mesela çoğu kişi göğüs ağrısı var demiş ben de yok ama dolgunlaşma var. Bünye meselesi Allah’ımın izniyle hiç bişey olmaz 🙅‍♀️ 😍🌸

Benim midem bulanmiyor bir bulansa diye hevesleniyordum. İki gündür boş mide bulantısı yaşıyor sabahları midem çıkacak gibi oluyor 😍😍 sen istedin anne dercesine

X