TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de 🤦‍♀️🥴
Bugünlerinin tadını çıkar😂😂 ben de öyleydim birkaç gündür hiçbir şey yiyemiyorum. O yüzden şimdi güzel güzel ye bir şey olmaz😍

Kızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı ya🙀çok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??

Kızlarrr dolaptan küçük tencereleri filan alıp yemeği ısıtıyorum aklıma geldi de yapmasam mı ya🙀çok ağır değil ama aklıma takıldı siz napıyosunuz??
Canım kendini çok aşırı yormadığın sürece (uzun süre koşmak , ağır egzersiz yapmak gibi) atlasan zıplasan bile sıkıntı yok☺️ bebeğin seninle 🌺

Arkadaşlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim bulantılarınız hergün her saat mi oluyor benim sabahları yoğun oluyor sonra arada gelip geçiyordu bugun sadece sabah oldu sonra bidaha olmadı 2 düşüğüm var korkuyorumm

Arkadaşlar Merhaba bende 7 haftalık hamileyim bulantılarınız hergün her saat mi oluyor benim sabahları yoğun oluyor sonra arada gelip geçiyordu bugun sadece sabah oldu sonra bidaha olmadı 2 düşüğüm var korkuyorumm
Benim malesef gün boyu süren ve hiçbirşey yedirmeyen cinsten oldu. Seninki normal bence, Aşırısı zararlı diyorlar

X