TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Selam kızlar ben de muayeneden döndüm. Kesemi gördüm bebeğim de içinde. 5 haftalıkmış. Allah herkese nasip etsin. 9 Nisan da kalp atışı için çağırdı. Her şey yolunda gidiyor çok şükür 🙏🙏😘😘
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim

Bana bir doktorum embriyo sağlıklı olmadığında insan vucudu embriyonun gelişimini devam ettirmez onu bir şekilde atmaya çalışır onun sağlıksız olacağını anlar rahim sürekli embriyoyu gözler inceler demişti. Beta değerlerinde bir anormallik var başlarda iyi gitmiş ama sonra bozulmuş demek ki yolunda gitmeyen bir şey vardı. Rabbim bir sonrakinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bunda da bir hayır vardır. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ve spermle ilgili sorununuz var mı?
Galiba öyle çünkü tutundu ama sağlıklı devam edemedi bunuda betadaki dengesizlik destekledi sanırsam 5.gun bb kalite embriyo transferi olmuştum spermle ilgili tedavi olduktan sonra yaptırdık tüp bebeği DNA hasarı falan düşüktü problem yoktu yani Ankara düzen lab falan test yaptırdık

Canım kendini suçlama ben transferimin ertesi günü kayınpederimi kaybettim . Transferden bir süre sonra trafikte bir araba aniden önüme kırdı çok korktum. Geçen gün de arabayla ufak bir kaza atlattım çok şükür bebişlerimin ikisi de sağlıklı dedi doktor. Onların yiyecek ekmekleri varsa nasip ettiyse Allah bir şekilde olur sen moralini bozma.
Sende neler yasamissin ama devam edecek saglikli olan gebelik bir şekilde devam ediyor yani sen ilk kese görmeye pozitiften kaç gün sonra gitmiştin?

Aynen kızlar bendede bulantilar tavan yaptı doktor bir hap verdi pek ise yaramaz ama bir dene dedi . Eğer 3 4 kilo verirsen haber ver dedi . Yanliz yemek yapmak dahi eziyet gibi ne olacak halimiz boyle bilmiyorum

Aynen kızlar bendede bulantilar tavan yaptı doktor bir hap verdi pek ise yaramaz ama bir dene dedi . Eğer 3 4 kilo verirsen haber ver dedi . Yanliz yemek yapmak dahi eziyet gibi ne olacak halimiz boyle bilmiyorum
Çok şükür bende yok şuan bulantı geçen hafta 2 gün oldu geçti umarım böyle devam eder. Sende hafif atlatırsın canım inşallah.

Sende neler yasamissin ama devam edecek saglikli olan gebelik bir şekilde devam ediyor yani sen ilk kese görmeye pozitiften kaç gün sonra gitmiştin?
Benim transferimden sonra 10. gün ve 12. gün test istediler pozitif çıkınca ve artış iyi olunca 2 hafta sonra git dediler gittiğimde hem kese hem kalp atışını duyduk elhamdülillah

Galiba öyle çünkü tutundu ama sağlıklı devam edemedi bunuda betadaki dengesizlik destekledi sanırsam 5.gun bb kalite embriyo transferi olmuştum spermle ilgili tedavi olduktan sonra yaptırdık tüp bebeği DNA hasarı falan düşüktü problem yoktu yani Ankara düzen lab falan test yaptırdık
Mikroçip yapıldı mı ? ve genetik tarama da bir daha ki sefere yaptırmanızı öneririm bu kaçıncı denemeniz ve yaşınız kaç?

Merhaba arkadaşlar bende 35 yaşındayım bir kürtaj ve 3 yaşında bir kızım var. Diğer 2 gebeliğim kendiliğinden oldu ama şimdi 9 aydır korunmmama rağmen olmuyor herhangi bir sıkıntım yok esimdede sorun yok ama olmuyor 😐 Haziran temmuz gibi tüp Bebek düşünüyorum benide aranıza alır mısınız çünkü tüp Bebek süreci ile ilgili Bilgi sahibi olmak istiyorum 🤗🤗

X