TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım ilk görüşmeye gittiğinde kendisi muayne ediyor ve geçmişinle ilgili bilgileri öncesinde hemşire en ince detayına kadar soruyor dosyanı oluşturuyor Bülent Bey onu inceliyor ayrıca sormak istedikleri şeyleri soruyor sana sonra uygulayacağı tedaviyi anlatıyor bana ilk görüşmede çok güven verdi biz il dışında olduğumuz için yumurta takibimi burada yaptırdım hemşiremle hep iletişim halindeydim istanbuldaki onlar senden aldıkları bilgileri Bülent Beye iletiyor ve sana dönüş yapıyorlar ben merkezden ve doktorumdan çok memnun kaldım transferime de Bülent Bey girdi sadece opu'ya girmiyor. Ama tüm gelişmelerinden haberdar oluyor.
Anladım tatlım ben yumurta takibini de kendi Dr yaptim diye hep gitgel yaptım başka yerdeki Dr olctugu içime sinmez diye transfer zamanı endometruyum olcumune bile gittim geldim aslında olacağı varsa oluyor

Günaydın arkadaşlar🌸 Cuma günü keseyi görmüştük ve kalp atışını duymuştuk bebişimizin. Cumartesi günü çok afedersiniz ama pıhtılı kırmızı kanamam oldu iki kere. İğnelerle durdu çok şükür. Dünde perinatolog (yüksek riskli gebelik doktoru) randevumuz vardı. Doğuma kadar kendisiyle devam edeceğiz inşallah🙏🏻 Göbekten muayene etti, kalp sesini dinletmedi, en fazla 10 saniye sürdü. Nedeninin ise ses dalgalarının ve ultrasonun kesin olmamakla birlikte kanamaya sebebiyet verdiğini, bebek için riskli olabileceğini tecrübe ettiğini söyledi. Ekrandan bize kalp atışını, kesesini her şeyini gösterdi ve bu şekilde daha çok içimize sindi, sizlerlede paylaşmak istedim🥰

Selam kızlar ben şuan 7 haftalık hamileyim. İkizlere herkeste aynı olacak diye birşey yok ama başımıza böyle birşey gelirse muhakkak dikkat edin. Öncelikle 5,5 6 haftada aniden bulantı ve kusmam başladı. Sıfr yhemek su hiçbirşey yok, sadece kusuyordum. Sabahtan akşama kadar devam eden. Bu şekilde 2 gün geçti en son bunlar normal degil hastaneye gittim. Hastaneye gidecegim gün ishalim de başladı. Neyse bu sorunu serumla çözdük. Serum takviyesi aldım. Vitaminli biraz kendimi topladım derken. İdrar yolu enfeksiyonu arttı kanda enfeksiyon çıktı. Şimdide nefes alamıyorum. Ve cigerden gelen bir şekilde öksürüyorum. Hastaneden 2 gün oldu çıkalı ama birazdan tekrardan gidecegim. Büyük ihtimal cigerlerimde enfeksiyon kaptı ya da zatürre oldum. Anlatmak istediğiö belki ilk gün aşırı kusma oldıgunda gitseydim bu kadar kötü olmayacaktm. Bu durumlarda kimseyi degil kendinizi dinleyin. İnsan kendinin doktoru dur. Bana normal dediler ama bu kadar istigfar etmek nornal degildi. Bir günde sayısını bilmediğin bir şekilde oldu. Lütfen sizde normal diyip geçmeyin. Akibetim belirsiz daha neler ile karşılaşacagım bilmiyorum. Lütfen normal olmayan birşey hissettiğinizde doktora gidin

Selam kızlar ben şuan 7 haftalık hamileyim. İkizlere herkeste aynı olacak diye birşey yok ama başımıza böyle birşey gelirse muhakkak dikkat edin. Öncelikle 5,5 6 haftada aniden bulantı ve kusmam başladı. Sıfr yhemek su hiçbirşey yok, sadece kusuyordum. Sabahtan akşama kadar devam eden. Bu şekilde 2 gün geçti en son bunlar normal degil hastaneye gittim. Hastaneye gidecegim gün ishalim de başladı. Neyse bu sorunu serumla çözdük. Serum takviyesi aldım. Vitaminli biraz kendimi topladım derken. İdrar yolu enfeksiyonu arttı kanda enfeksiyon çıktı. Şimdide nefes alamıyorum. Ve cigerden gelen bir şekilde öksürüyorum. Hastaneden 2 gün oldu çıkalı ama birazdan tekrardan gidecegim. Büyük ihtimal cigerlerimde enfeksiyon kaptı ya da zatürre oldum. Anlatmak istediğiö belki ilk gün aşırı kusma oldıgunda gitseydim bu kadar kötü olmayacaktm. Bu durumlarda kimseyi degil kendinizi dinleyin. İnsan kendinin doktoru dur. Bana normal dediler ama bu kadar istigfar etmek nornal degildi. Bir günde sayısını bilmediğin bir şekilde oldu. Lütfen sizde normal diyip geçmeyin. Akibetim belirsiz daha neler ile karşılaşacagım bilmiyorum. Lütfen normal olmayan birşey hissettiğinizde doktora gidin

Geçmiş olsun . Inşallah çabucak atlatirsiniz

Kizlarr rabbime sukurler olsunn keseleri gorduk😍😍😍 ikizmiş🥰 keseler cok duzgun dedi doktorum ama kesenin biri biraz aşagidaymiş doktorum bir gece yatis verdi tedbir amacli dualarinizi eksik etmeyin🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20210401_121736.jpg
    IMG_20210401_121736.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 53
Kizlarr rabbime sukurler olsunn keseleri gorduk😍😍😍 ikizmiş🥰 keseler cok duzgun dedi doktorum ama kesenin biri biraz aşagidaymiş doktorum bir gece yatis verdi tedbir amacli dualarinizi eksik etmeyin🤲🤲
Tebrikler canım Allah gönlüne göre verdi çok şükür🌺💓💓

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınşallah. Sen korkma gönlünü ferah tut biseycik olmaz rabbim korur

Hayırlı olsun canım merak ediyordum seni gözün aydın 🎉🎉

X