Valla yalan yok zorlaniyorum ama cok sukur tup bebekteki gibi kanamalar alttan baski hissi vs herhangi bi olumsuzluk yasamiyorum insallah boyle devam eder ama onunla cok ilgilenemiyorum ilk gebeligimde konusuyodum oksuyodum simdi hep zeynosla ilgileniyorum o arada kayniyo maalesef umarim ikisine de haksizlik etmeden bakabilirimYaaa hayırlı olsun yeni minik kuşnasıl geçio hamilelik bebekle bu arada bizde de diş yok henüz
Memnun kaldınız mı Volkan beyden Adana da çok Prof var hangisi tüp bebek de en iyi?Merhaba canım ben acıbadem volkan noyan a yaptırdım. Sadece hastaneye 10. 250 ödedim ilaçlarla beraber 20 bini geçti. Evet 4 güne bir gidiyorsun hastaneye ilaçların dozunda göre ve senin bünyene göre tedavi belirlşyorlar. Ona göre her hafta gidiyorsun
Bir yorgun savaşçı da benSelam kızlar, herkes çok yoğun galiba ee bebeler yavaş yavaş hareketleniyor tabii. Ben de bitik moddayim, ek gıda , uykusuzluk derken tek başıma cebellesiyorum. Hala uykularimiz çok düzensiz gece memede uyuyor çıkarınca uyanıyor artık yanımda yatırıyoruz yoksa sürekli ağlıyor. Çok uykum var kızlar
Merhaba bizde o durumdaydik uyku egitimi veriyorum ise yaramaya basladi. Zaten doktorumuz önerdi biraz zor gecebiliyir süreç ama daha guzel uyumaya basladi en azindan uyku uyabiklik sureleri ile hareket etmeye calisirsan senin icin cok iyi olur. Boz oyle toparladik.Selam kızlar, herkes çok yoğun galiba ee bebeler yavaş yavaş hareketleniyor tabii. Ben de bitik moddayim, ek gıda , uykusuzluk derken tek başıma cebellesiyorum. Hala uykularimiz çok düzensiz gece memede uyuyor çıkarınca uyanıyor artık yanımda yatırıyoruz yoksa sürekli ağlıyor. Çok uykum var kızlar
Selam teyzoşlar, benim fındığım 6. ayın sonunda çıkardı dişlerini. Önce sol alt dişi çıktı. 7 ay 2 günlükken iki dişi tamamlandıSelam kızlar, nasılsınız? Aramızda diş çıkaran yavrumuz var mı? Benimki 7 aylık olacak hala tık yok. 3. Aydan beri her yer salya ama gelen giden yok
Oy masallah darisi basimiza insallah huysuzlugu mizmizligi bi yana cok tatli olmustur simdi :)Selam teyzoşlar, benim fındığım 6. ayın sonunda çıkardı dişlerini. Önce sol alt dişi çıktı. 7 ay 2 günlükken iki dişi tamamlandıDediğiniz gibi gece ağlayarak uyanıyordu, acıyordu muhtemelen… Şimdi rahatladık.
Yalnız gece çok uyanıyor, ek gıdayla beraber az emdiği için göğüslerim felaket durumda… Gece emziriyorum sık uyanıyor, az emiyor falan… zor yani.
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno
Canım hayırlı olsun. Aynen ben de bitik durumdayım… Gece kaç kere uyanıyoruz artık sayamıyorum…Kızlar öyle yorgunum ki unuttum burayı bileözledim sizleri, nasılsınız nasıl gidiyor? Bizimki sol alt ilk diş baş verdi çok fenayız. Sürekli ağlamalar, iştahsızlık, uykusuzluk Üst taraf da şişti damak hepsi bir çıkıcak galiba
Onun dışında sizlere danışmak istedim bizimki 7,5 aylık oldu şimdi. Yemek yemeleri nasıl sizinkilerin? Günde kaç öğün katı gıda veriyorsunuz? Neler yiyorlar? Bizimkinin dişten dolayı iştah gitti yemiyor fazla. Bu diş döneminde neler önerirsiniz rahatlacak?
Bizden de o kadar.. alt 2 diş çıktı. Iştahsız ve sürekli emmek istiyor..Merhaba kızlar, bir diş dertlisi de buradaAteşimiz var, huysuzuz,muhtemelen canımız acıyor çok ağlıyoruz,ağzımıza hiçbir şey sürmüyoruz meme dışında üst 2 diş baş gösterdi altta henüz bir şey yok ..
Iyi cok sukur canim biraz agrilarim vardi enfeksiyon varmis toz ilac verdi bi de magnezyum demir vs falan bi iki gundur daha iyiyim.25 haftalik olduk cinsiyetimiz kiz.ilk kizimin adi zeynep lina bunun icin de oneri isticektim Asel in yanina ikinci isim ne gider sizce yada kizimin adina uygun hangi isim olmali cift isim koymayi dusunuyorum yine :) sordugun icin tesekkur ederim
Bi de bizim kiz ayaklandi surekli koltuga cekmeceye dolaba ne bulursa tutunup kalkiyo emekleyip orayi burayi karistiriyo ya dagiymasi onemli degil kesfediyo da surekli bi yerini ciziyo onun pesindeyim daima hop oturup hop kalkiyom
Tesekkur ederim canim bakcamCaglar56 ben Asel ismini zaten sevmem şimdi iyice soğudum canım.Herkeste bir Asel.Cok baydı.Vera,Lena,Maya bunlara bı bakabilirsin.Yanina ikinci bı isim şuan aklıma gelmedi.Ama mutlaka ekleyebilecegin bı isim bulunur