TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Evet arttırarak veriyorum. Cay kaşığı olarak direk ölçü yapmıyorum ama kendi kaşığıyla mesela 3 veriyorum ertesi gün 6 ertesi gün 10 gibi. Süt meselesini ben gıda mühendisi akrabama sormuştum o da normal kutu sütten yogurdunu kefirni yapıyordu. Bilinen markaların sütleri daha iyi dedi. Dışardan aldığın çiğ sütüm hangi hijyenik şartlarda sağıldıgını hangi derecede saklandıgını bilmiyorsun demişti. Ben kendimize çiğ sütten yapıyorum ama kızıma şişe günlük sütten yapıcam. Zaten istanbulda yasıyorum ancak mahallemdeki kahvaltıcı tipi yerde çiğ süt buluyorum. Onların da nerden geldiği ettiimi bilmiyorum. İnternette veteriner anne var instagramda o sayfa hosuma gitti aslında orası da satıyor ama bilmiyorum

Kizlar hepinize merhaba. Nasilsiniz? Insallah bebislerinizde sizde cok iyisinizdirOglusum son 15 20 gundur ozellikle geceleri surekli ağlayarak uyanıyor 1.5 2 saatte bir karni tok ama surekli emmek istiyor. Uyutmaya çalışıyorum ama yok illa emecek. Dişler den mi kaynakli bu sorunlari yasayan var mi aranızda.

Bu mesajı okudum, üstüme alınmadım derken 2 gündür benim kızım da 9 da yatırıyoruz ve her 1 saatte bir uyanıyor, oyun oynuyor ve sonra da sürekli memede kalmak istiyor. Ayaklarini kaldırmayı keşfetti ve sürekli yatağında ayaklarini yakalicam diye hoplayıp duruyor ve bunu tüm gece yapıyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım.. help....

Hello annişler öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
Ek gıdaya geçtiniz mi? Biz bugün başladık. Tattırmaları yapmıştık geçen ay zaten. Bu ay günde 2-3 sefere çıktık. Mutlu oluyo bizimki sevdi yemek yemeyi galiba

Merhabalar arkadaşlar, ek gıdaya geçtik 15 gün oldu, önce tadimlar ile başladık şimdi de kahvaltı, çorba ve meyve ,yoğurt, gece muhallebisi ile devam ediyoruz..bizimki de sevdi ama Dr bu ay reddetme başlayabilir dedi içim sıkıldı. bugün kontrol vardı 7400 Gr 66 cm olmuşuz herkese sağlıklı günler diliyorum. Benim yavrum hala gece 1 saatte bir uyanıo biraz da canım ona sıkkın Dr a dedim hasta olacaktır dedi. Ne biçim Dr anlamadım ruhumu kararttı...

Benim kuzu da birkaç gündür gece saatte 1 uyanıyor, emmeden uyumuyor ve emzikle bile susmuyor. Acaba dişi falan mı çıkacak ondan huzursuz diye düşünüyorum. Ya da başka birşey??? Benzer durumdan geçenler tavsiyelerinize açığım.

Sizin doktor da olumsuzu düşünme ve çağırma konusunda çığır açmış..Öyle bir şey olmayacak canım neden hasta olsun çocuk hem bu durum uzun zamandır var yani senin çocuğunun huyu bu olabilir yani.Anlamıyorum bizler doktora bizleri motive etsin diye gidiyoruz bilgilendirsin rahatlatsın biraz diye.Eminim doktorun alanında çok iyidir ama insan psikolojisi üzerinde biraz daha gelişmesi gerek bence Bu arada ek gıdayı reddetme gibi bir durum olmuyor canım hiç merak etme

Walla Dr mu çağırdı ya da haklı mı bilmem ama Maya öksürüyor ve hapsiriyor. Etrafımızda herkes nezle bu durum çok normal bir de Antalya bı sıcak bı esiyor ne giydirecegimi şaşırdım. Çok şükür ek gıda da sıkıntı yok ama hep memede kalmak istiyor ve çok sık uyanio geceleri.

Selam kizlar nasilsiniz bebislerinizin disleri cikti mi bizde henuz bisey yok ya 8 ayi doldurduk ama 8 aylik olarak mi yoksa 6 aylik olarak mi hesaplamam gerekiyo bilmiyorum . Erken doganlarin gelisimleri farkli olabiliyormus ama diste de oyle mi acaba? Bi de ek gidalari nasil veriyosunuz blendirdan mi geciriyosunuz puturlu mu veriyosunuz?

Selammm. Benimki de 7 aylık oldu cıkarmadı. Benim doktor blender kesinlikle yok dedi. Ben çatalla eziyorum. Henüz corbaya geçmedim corbada nasıl yaparım bilmiyorum. İki öğün yapıyoruz suan öğlen sebze akşamüstü meyve/yoğurt. Elma armut givi meyveleri cam rendede. Muz avakad gibi meyveleri çatalla eziyorum. Sebzeler haşlama aparatı ile haşlıyorum.

Benim kızım da emme ya da mama almadan uyumuyor. Bagımlı resmen:/

Yaw benimki kucucuk bi tanecik gelse agzina oguruyo bazen kusuyo mecbur blender kullaniyorum dogru degil biliyorum ama en azindan ac kalmasin yesin diyorum bogazinda kalir diye korkuyorum ya.biraz daha buyusun de bakalim nasil olcak

Merhabalar,
Benimde doktorum Erbil yağmurdu sonra Hande yağmur takip etmeye başladı. Ancak kendisiyle elektriğim uyuşmadı bir türlü çok soğuk ve ilgisiz iki cümle kurmaktan uzak . Rahatlatıcı ve açıklayıcı telkinlerde bulunmuyor üstelik burası özel bir klinik hali tavrı beni hiç tatmin etmiyor. Sizin doğumunuza dr Hande mi girdi detayları paylaşabilir misiniz teşekkürler.

Valla aylardir ha cikacak ha cikti derken bos bos bekliyoz dis mis yok daha ufuklarda :) bu arada 18 haftam doldu dr cok emin olmsmakla beraber kiz dedi bi kizim daha geliyor ❤
Yaaa hayırlı olsun yeni minik kuşnasıl geçio hamilelik bebeklebu arada bizde de diş yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…