- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Çok şükür bende yok şuan bulantı geçen hafta 2 gün oldu geçti umarım böyle devam eder. Sende hafif atlatırsın canım inşallah.
Hepsi 5.gun embriyosumuydu?hiç tutmamismiydi tuttu ilerlemedimiydi?daha önce başarısız 4 denememiz olduğu için genetiğinde bir sorun var mı diye gönderdik ama sorun çıkmadı çok şükür
Ayy bende henüz yok çok şükür olmasın inşallahKızlar ben de bulantılar başladı sizde durumlar nasıl
Canım mideni bulandırmayacak şeyler ye ekmek salatalık marul makarna leblebi nohut çubuk kraker bunlar duyduğum kadarıyla bulantıyı kesiyormuş. Kıyamam kaç yaşında oğlunuz.Maşallah canım sana insallah olmaz senden gerçekten zor. Şu içmeye dahi korkuyorum şimdiden 2 kilo vermişim daha da artarsa kilo verme doktor serum veririz dedi bakalım sabretcem. Oğluma üzülüyorum pek ilgilenemiyorumda böyle olunca
Hayır öncekiler hep 3. gün transfer edildi bundan bir önceki denemede Bahçeciye gitmiştim onlar 5. güne çıkacakmı bekleticez dediler ve çıkmadı transfer iptal oldu. Sperm sorunu olduğu anlaşıldı.Hepsi 5.gun embriyosumuydu?hiç tutmamismiydi tuttu ilerlemedimiydi?
1.denemem negatif Konya'da 2.denemem 5bb pozitif (düşük oldu) mikroçip falan demediler yaşım 30(31 sayılırMikroçip yapıldı mı ? ve genetik tarama da bir daha ki sefere yaptırmanızı öneririm bu kaçıncı denemeniz ve yaşınız kaç?
Bu kez nerde tedavi oldunuz ki?spermi tedavi edipmi denediniz bu kez bahcecide Dr kimdi memnunmuydunuzHayır öncekiler hep 3. gün transfer edildi bundan bir önceki denemede Bahçeciye gitmiştim onlar 5. güne çıkacakmı bekleticez dediler ve çıkmadı transfer iptal oldu. Sperm sorunu olduğu anlaşıldı.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur. Tüpleriniz açık rahimde yapışıklık veya miyom yoksa ve yumurta rezerviniz iyiyse eşinizin sperm değerleri de güzelse olur inşallah yumurtlama günlerinize dikkat ederek deneyin.Merhaba arkadaşlar bende 35 yaşındayım bir kürtaj ve 3 yaşında bir kızım var. Diğer 2 gebeliğim kendiliğinden oldu ama şimdi 9 aydır korunmmama rağmen olmuyor herhangi bir sıkıntım yok esimdede sorun yok ama olmuyorHaziran temmuz gibi tüp Bebek düşünüyorum benide aranıza alır mısınız çünkü tüp Bebek süreci ile ilgili Bilgi sahibi olmak istiyorum
Son denememiz Acıbadem Maslak Bülent Tıraş kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve tecrübeli bir doktor daha önce gitmediğime pişman oldum. Evet bu denememizde ilk kez mikroçip, genetik tarama , gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı,rahim kasılma önleyici ilaç ve bağışıklık düzenleyici ilaçlar kullandım yumurta gelişim döneminde eşim ve ben vitaminde kullandık.Bu kez nerde tedavi oldunuz ki?spermi tedavi edipmi denediniz bu kez bahcecide Dr kimdi memnunmuydunuz
Sonuca ulasmissiniz şükürSon denememiz Acıbadem Maslak Bülent Tıraş kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve tecrübeli bir doktor daha önce gitmediğime pişman oldum. Evet bu denememizde ilk kez mikroçip, genetik tarama , gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı,rahim kasılma önleyici ilaç ve bağışıklık düzenleyici ilaçlar kullandım yumurta gelişim döneminde eşim ve ben vitaminde kullandık.
Hepsi maliyet hala daha devam ediyor ekstra kullandığım ilaçlar var çok maliyetli kasılma önleyiciyi damar yolundan verdiler. Benim toplamda döllenen 16 yumurtam vardı sadece 2 tanesi 5.güne ulaştı 2 si de genetik taramaya gitti ve çok şükür sağlıklı geldi yedek hiç yoktu elimdeSonuca ulasmissiniz şükürhepsi extra maliyet degilmi rahim kasilma önleyici nedir hapmi şuan bahcecide donmuslarim var orda devam edeceğim teşekkürler tavsiyeniz için.ha birde kaç yumurtadan kaç tane geriye dönmüş kaldı?
Olsun şuan ikizler demi senin bebisler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah 16yumurta pcos varmı genetik tarama Bülent beyde ne kadar fiyat?tüp bebek zaten tamamen maliyetli mecburHepsi maliyet hala daha devam ediyor ekstra kullandığım ilaçlar var çok maliyetli kasılma önleyiciyi damar yolundan verdiler. Benim toplamda döllenen 16 yumurtam vardı sadece 2 tanesi 5.güne ulaştı 2 si de genetik taramaya gitti ve çok şükür sağlıklı geldi yedek hiç yoktu elimde
Gecmis olsunBen o bulantı ve kusmadan şuan hastane de yatıyorum serum takviyesi alıyorum
Evet hormonların iyi AMH 2 üstü ,esimin spermiyogrami iyi ve ben ovu testi kullanıyorum ama bilmiyorum olmuyor. Nasip tabi bazen bu işlerİnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur. Tüpleriniz açık rahimde yapışıklık veya miyom yoksa ve yumurta rezerviniz iyiyse eşinizin sperm değerleri de güzelse olur inşallah yumurtlama günlerinize dikkat ederek deneyin.
Canım bir bileklik var diyorlardı azaltıyor mide bulantısını diye ondan dene istersen belki işe yararMaşallah canım sana insallah olmaz senden gerçekten zor. Şu içmeye dahi korkuyorum şimdiden 2 kilo vermişim daha da artarsa kilo verme doktor serum veririz dedi bakalım sabretcem. Oğluma üzülüyorum pek ilgilenemiyorumda böyle olunca
Canım bir bileklik var diyorlardı azaltıyor mide bulantısını diye ondan dene istersen belki işe yarar
Kızlar benim iştahım çok açıldı ya, 2-3 saatte 1 bir şey yemezsem elim ayağım titriyor bi garip. Gebe değilken 2 öğün yerdim şimdi habire yemek zor oluyor. Normal mi bu? Yüz kilo olmiyim bi de