- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
Geçmiş olsun canımAmin insallah cok sagol canim onu oyle gorunce icim gidiyir cok agliyor cok usluydu bebegim dengesi bozuldu dua edinnolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımAmin insallah cok sagol canim onu oyle gorunce icim gidiyir cok agliyor cok usluydu bebegim dengesi bozuldu dua edinnolur
Kızlar benim kızım galiba uyku gerilemesi dönemine girdi. Hayır hiç ileri gitmemişti zaten ama simdi baya gerledi tüm belirtileri yaşıyoruz.
İnşallah canım cok zor uyutuyorum cok zor uykuya dalıyor napcagımı şaşırıyorumHepsinin geçici olduğunu bilmek biraz da olsa insanın içine su serpiyorama her dönem farklı bir atak ataklar ülkesine düştük resmen
Aynısı bizde de var şuan canım yalnız değilsin.. emiyor 15 dk sonra deli gibi uykusu geliyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor sanki 10 saat uyumuş gibiKızlar ben Maya'yi gündüz bir türlü uyutamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Bir türlü oyalayamiyorum da, herşey en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Çok yoruldum, ne temizlik ne yemek yapabiliyorum.
Bizde de öyle tuvalete bile gidemiyorum bazenKızlar ben Maya'yi gündüz bir türlü uyutamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım. Bir türlü oyalayamiyorum da, herşey en fazla 5 dk ilgisini çekiyor. Çok yoruldum, ne temizlik ne yemek yapabiliyorum.
Aynısıı…bir de uyanırken hani çok uyursun da gerine gerine esneyerek uyanırsın ya öleeçocuk 10 dk da bütünn uykuyu alıyor şaşıyorumBir de ağlama krizlerimiz pikte…kesinlikle susmadan bas baaaaas ağlıyor ve gözünden yaşlar döküle döküleAynısı bizde de var şuan canım yalnız değilsin.. emiyor 15 dk sonra deli gibi uykusu geliyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor sanki 10 saat uyumuş gibi
Şaka maka bugünlere geldik kocaman oldular bu ayaklarından da bir an önce kurtulurlar inşallah ama bunların da atakları bitmiyor ki anacım ataklar ülkesinde yaşamaya başladıkAynısıı…bir de uyanırken hani çok uyursun da gerine gerine esneyerek uyanırsın ya öleeçocuk 10 dk da bütünn uykuyu alıyor şaşıyorumBir de ağlama krizlerimiz pikte…kesinlikle susmadan bas baaaaas ağlıyor ve gözünden yaşlar döküle döküle
Aynen öyle garip garip huylar her hafta çok yoruyorlar çoook Allahım diyorum nasıl istedim verdin çok şükür ama canımdan beziyorum bazenYaza inşallah kocaman olacaklarŞaka maka bugünlere geldik kocaman oldular bu ayaklarından da bir an önce kurtulurlar inşallah ama bunların da atakları bitmiyor ki anacım ataklar ülkesinde yaşamaya başladık
Ben de adet oldum canım.Ama sütümde bı değişiklik farketmedim.Biz meme mama devam ediyoruz.Belki de o yüzden anlayamadım azaldiysa bile.Tamamen mi kesildi süt yoksa azaldı mı?Kızlar benim gibi olan var mı? Regl oldugum an sütüm anında kesildi pompoyla falan ugraşıyorum ama beni çok yordu ne yapacagımı bilmiyorum dört gözle bitmesini bekliyorum. Geri artacak mı diye
Tamamen kesildi canım. Pes etmedim sürekli sagdım az bir miktarda olsa geri geldi ama çıkam cc günde 40 cc falan. Normalde emziriyordum. Üstüne sagıp dolaba katıyordumBen de adet oldum canım.Ama sütümde bı değişiklik farketmedim.Biz meme mama devam ediyoruz.Belki de o yüzden anlayamadım azaldiysa bile.Tamamen mi kesildi süt yoksa azaldı mı?
Baya azalmış kuzum.Mamayla mi besliosun şimdi bebeği?Doktoruna danış canım.Mutlaka vardır bı açıklaması.Belki geçici bı süreçtir.Tamamen kesildi canım. Pes etmedim sürekli sagdım az bir miktarda olsa geri geldi ama çıkam cc günde 40 cc falan. Normalde emziriyordum. Üstüne sagıp dolaba katıyordum
Evet canım mamayla besliyorum. Hipp başladık. Regl bitmesini bekliyoruz ondan mı degil mi diye ona göre yol izleyeceğiz bakalımBaya azalmış kuzum.Mamayla mi besliosun şimdi bebeği?Doktoruna danış canım.Mutlaka vardır bı açıklaması.Belki geçici bı süreçtir.
Canım ben de regl oluyorum 2 aydır süt kesilmez dedi doktorum onunla ilgisi yokmuş. Ama regl olduğumuz günler biraz azalma oluyor sonra normale dönüyor. Benim hatta çok yogun oldugu için demir hapı başladım sütüm fena degil şimdi. Bu arada iyi beslenmeye çalış, özellikle protein almaya çalış kırmızı et yumurta ihmal etme canım.Evet canım mamayla besliyorum. Hipp başladık. Regl bitmesini bekliyoruz ondan mı degil mi diye ona göre yol izleyeceğiz bakalım