TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Herkese merhaba.Benim kızım da geçen perşembe 3 asi oldu.Bu Perşembe de verem asimiz var🥰uyumuyo sabah 4 e kadar.Ama huysuzluk etmio.Ya kendi kendine takilio,ya da oyun istio😀

Kızlae selamlar. Sessizliğe bürünmüş burası tabi herkeste telaşlar😂 nasıl gidiyor. Benim kız atak haftasında bir de üç gündür kaka yapamıyor tam bir huysuzluk modunda🤦🏽‍♀️
Selam benim ki hep huysuz 🙄 artık bu durum benide aşırı rahatsız ediyor. Gecce uyumuyor, gündüz uyuyor uyanmıyor ya da uykuya dalışlarımız tam bir kaos . Kolik bir bebek degil ama 40 ından sonra düzelir dediler benim bebe 40 ından sonra çoştu 🤷‍♀️

Selam benim ki hep huysuz 🙄 artık bu durum benide aşırı rahatsız ediyor. Gecce uyumuyor, gündüz uyuyor uyanmıyor ya da uykuya dalışlarımız tam bir kaos . Kolik bir bebek degil ama 40 ından sonra düzelir dediler benim bebe 40 ından sonra çoştu 🤷‍♀️
Benimki de son on gündür sabah 4 ten önce uyumuyor canım.Ondan önce de sabah 7 8 den önce uyumuodu.Gunduz de sanki gece gibi bütün gün uyuyodu.Henuz ne yazık ki uyku düzenimiz yok.

Gündüz uykulaeını düzene koymadan gece uykusu düzene girmezmiş zaten canım öyle yazıyor. Ben de kitap aldım bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye ona başlıcam umarım sever uykuyu🤦🏽‍♀️ 3 aylık olduk biz. Doktoru 6 aya kadar düzen beklemeyin dedi ama genelde 4 ay deniyor bilemedim ben de🤷🏽‍♀️

Vallahi bize daha çok var 4 aya çıldırma noktasındayım 😔 her gün aynı sorun yorulmaya başaldıgımı hissediyorum.

Selam kızlar, benim yavrum dün geceden beri ateşler içinde 38.8 i gördük. Calpol verdim ama 4 saat sonra tekrar başlıyor ateşi.acile gittik, bu bebek çok küçük pediatri ye gidin dedi ama burası çok soğuk olduğu için polikliniği beklemedik eve geldik. Sabahtan beri su ile siliyorum , ince giydirdim anca bu saatte sakinledi uyudu yine calpol verdim. Şimdi bekliyoruz yine yükselirse bu sefer büyük hastaneye gidices. Burnu akio gözyaşları durmuo gözleri kıpkırmızı. Allah'ım ne zormuş meğer içim yanıyor..

Selam kızlar, benim yavrum dün geceden beri ateşler içinde 38.8 i gördük. Calpol verdim ama 4 saat sonra tekrar başlıyor ateşi.acile gittik, bu bebek çok küçük pediatri ye gidin dedi ama burası çok soğuk olduğu için polikliniği beklemedik eve geldik. Sabahtan beri su ile siliyorum , ince giydirdim anca bu saatte sakinledi uyudu yine calpol verdim. Şimdi bekliyoruz yine yükselirse bu sefer büyük hastaneye gidices. Burnu akio gözyaşları durmuo gözleri kıpkırmızı. Allah'ım ne zormuş meğer içim yanıyor..
Geçmiş olsun canım zor hakikaten minnacıklar. Acaba covid olabilir mi bi arkadaşımın bebeğinde de benzer olmuştu onlar da ailecek pozitifti. Hafif ateşle atlattılar. Doktorunuz değerlendirecektir mutlaka ama bunu da göz önüne alıp siz bi test yaptırın isterseniz bu ara corona çok çok fazla.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik sağlığına kavuşur meleğin.salgın fena maalesef 😔

Kizlar merhaba cok aktif olamiyorum bende gecen hafta 2.ay kontrollerimz de sol kalcada cikiklik tespit edildi 3 doktora gösterdim hepsi ayni palvik bandajina basladik dun takildi bugun hic susmadi kizim o masum hic aglamasi olmayan surekli bidi bidi konusan guzel kizim sadece agliyor bende yaninda agliyorum icim oyle parcalaniyor ki Rabbim baska dert vermesin hic duydunuz mu bu bandaji bebegim makat gelisti muhtemelen ondanmis

Cok gecmis olsun canim benim umarim iyilesmistir benim bebis son asisinda biraz ateslendi eczaneden calpol aldigimizda eczaci sabah oglen aksam demis ben bi kere verdim bi kac saate dusmustu cok sukur gunde 3 kere aliyo yani cok ilac verme taraftari degilim de hasta olunca mecbur veriliyo sirkeli suyla vucuduna kompres yapmalisin koltuk altina alnina vs ihmal etme canim gecmezse gotur mutlaka arkadaslarin dedigi gibi covid testi de yaptir kendine ve bebisine iyi bak tekrar gecmis olsun 🌹🌹

Merhaba kizlar bizim artik agladigimizda gozlerimizden yas geliyo basen cocuk sarkilari aciyorum yada sarkinin bazi yerlerini onun adiyla degistirip ben soyluyorum guluyo 😁 babasini falan taniyo bazen konusmaya calisiyo aauu falqn diyo anlatiyo bazen sevinc cigligi gibi bisey atiyo kendi kendine ❤ 4 ,5 aylik 5. Aydayiz ben mamayla besledigim icin yavastan tadim yaptiriyorum corba yogurt meyve suyu falan normalde uc gun kurali diyolar da acikcasi yapmadim ters bisey gorursem vermem yada ara veririm zaten cok sukur her sey yolunda bazen uyku duzeni bozuluyo uyumuyo falan ama genelde ya ac oluyo ya gazi oluyo ondan yatmiyo yada cok uykusuz kalinca herhalde yorgunliktan yatamiyo bi de sunu farkettim beslemek icin uykudan kaldirdigimda cok yemiyo ama uykuya daha cabuk daliyo onun uyanmasini beklersem kendisi uyanirsa uykusunu almis oluyo heralde bi daha ugrasiyom saatlerce uyusun diye.bi de biri gelince yada biz gidince uyku duzeni falan bozulunca bi iki gun duzen oturtamiyoz o yuzden biraz buyuyene kadsr cok gezdirmemek ve cok misafir kabul etmemek lazim bence ama tabi namumkun :) cok giremiyorum hepinize kucak dolusu sevgiler ❤🌹🌹🌹

Kizlar merhaba cok aktif olamiyorum bende gecen hafta 2.ay kontrollerimz de sol kalcada cikiklik tespit edildi 3 doktora gösterdim hepsi ayni palvik bandajina basladik dun takildi bugun hic susmadi kizim o masum hic aglamasi olmayan surekli bidi bidi konusan guzel kizim sadece agliyor bende yaninda agliyorum icim oyle parcalaniyor ki Rabbim baska dert vermesin hic duydunuz mu bu bandaji bebegim makat gelisti muhtemelen ondanmis
Canım çok geçmiş olsun🌺 dediğin gibi Allah baska dert vermesin bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah, bizim bebelerimiz çok dirayetliler annesi sen hiç merak etme hemencecik toparlar☺️

Cok gecmis olsun canim benim umarim iyilesmistir benim bebis son asisinda biraz ateslendi eczaneden calpol aldigimizda eczaci sabah oglen aksam demis ben bi kere verdim bi kac saate dusmustu cok sukur gunde 3 kere aliyo yani cok ilac verme taraftari degilim de hasta olunca mecbur veriliyo sirkeli suyla vucuduna kompres yapmalisin koltuk altina alnina vs ihmal etme canim gecmezse gotur mutlaka arkadaslarin dedigi gibi covid testi de yaptir kendine ve bebisine iyi bak tekrar gecmis olsun 🌹🌹
Daha iyi çok şükür 🙏 ben de ilaç vermek istemezdim ama boncuk boncuk gözyaşları beni mahvetti. Covid testi bebeklere yapılıyormuş diye biliyorum ama ateşten başka bir sıkıntısı yok, herkes panik yapma diyor bir de hastane yoğun ortamına sokup kan ve diğer tahliller ile çocuğumu yormak istemiyorum ama tabii geçmezse ve 38.5 üstü olursa ateşi mecbur gidicez. Allah'ım hepimizin yavrularını korusun 🙏🍀

Çok geçmiş olsun canım 🙏🙏🙏🙏

Daha iyiyiz kızlar, çok şükür. Ateş düştü. Dr da aradı çok fazla covid ve influenza vakası varmış. Tedavi de yine benimki gibiymis. calpol ve paranox s fitil kullanicaz. Ne olur ne olmaz eğer ateş 38 üstüne çıkarsa PCR testi yaptır dedi ve önemli olan akciğer e inmemesini sağlamak dedi .

Canım çok geçmiş olsun🌺 dediğin gibi Allah baska dert vermesin bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah, bizim bebelerimiz çok dirayetliler annesi sen hiç merak etme hemencecik toparlar☺️
Amin insallah cok sagol canim onu oyle gorunce icim gidiyir cok agliyor cok usluydu bebegim dengesi bozuldu dua edinnolur:KK43:

X