- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 34
Sizin sat nzaman? Bnm 15’subatti..yarin gorursunuz ins haber edin lutfenInşallah güzel haberlerle geleceksin canım . Benimde yarın randevum bakalım duyacakmiyim kalp atışını . Senin son adet tarihin ne zaman . Kaç haftalik bugun
Merhaba, benim de uyanıkken bağladılar hatta öncesinde damar yolumu bulamadıkları için anestezi vermeden önce damar yolu açtılar ve anestezi verdiler. Sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığım zaman odadaydim yanımda eşim vardı. Ben de ağlaya ağlaya ona benim çocuğum olmuyor diyip duruyormusum.Merhabalar, bugün bir arkadaşımın yumurta toplama işlemi vardı. Kadın anesteziden uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandı. bayıltmadan ellerini ve ayaklarını bağladıkları için çok korkmuş. Açıkcası bir tüp bebek anne aday adayı olarak bu durum bana da baya ürkütücü geldi. Bir de doktoru, transferini önümüzde ay yapacagız bu ay yaparsak ölebilirsin tarzında apır sapır konuşmuş. Sizin yumurta toplama süreciniz nasıl geçmişti açıkcası merak ediyorum.
İnşallah Canım ben internetten blast. embriyo transfer tarihine göre hesaplattım 6+4 gösteriyor 2 Martta transfer olmuştum.Inşallah güzel haberlerle geleceksin canım . Benimde yarın randevum bakalım duyacakmiyim kalp atışını . Senin son adet tarihin ne zaman . Kaç haftalik bugun
Sizin sat nzaman? Bnm 15’subatti..yarin gorursunuz ins haber edin lutfen
İnşallah Canım ben internetten blast. embriyo transfer tarihine göre hesaplattım 6+4 gösteriyor 2 Martta transfer olmuştum.
Ben adetin 23. Günü transfer oldum o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum18. Gün transfer olmuşum adetin . Galiba uyumlu ultrasyon kagidinda 5+3 yazıyordu hespladim ayniydi
Bende de bel ağrısı çok oluyor yemek yaparken biraz ayakta kalsam hemen ağrıyor oturuyorumKızlar içinizde biraz ayakta kalınca aşırı derecede bel ağrısı yaşayan var mı? Dün biraz eşimle dolaştık ayakta zor durdum her fırsatta oturacak yer aradım oturdum kalktım sonra eve gidince hemen uzandım dinlendim 2/3 saatte anca hafifledi sizde de oluyor mu?
Canım ben de 6+0 oldum bugün, perşembeye çağırdı beni kalp için şansımızı deneyelim dedi. Haftasonuna doğru dene sen de istersen.Bnm bugun 6+0 gidicektim normalde ama cuma gittim kanamam olunca, iki kese var dedi dr, bugun gitsem daha gorunmez bebek diye erteledim, icim
İcimi yiyor acaba nezaman gorunur bebek kalp atisi die.. vajinal baktiramiyorum vajinismus var,
karindan gorenler gec goruyo diye de oyalaniyorum..
giden arkadaslar ins guzel haberlerle gelirler
Evet canım 2 tane transfer olduBenim de transfer tarihim 2 martama benim 3. Gün embriyosu. Srnin 2 tane mi transfer olmuştu
Ben adetin 23. Günü transfer oldum o yüzden çıkmaz diye düşünüyorum
Evet canım 2 tane transfer oldu
Tesekkur ederim ins saglikla goruruz, dua edelim birbirimize..Canım ben de 6+0 oldum bugün, perşembeye çağırdı beni kalp için şansımızı deneyelim dedi. Haftasonuna doğru dene sen de istersen.
Daha bilmiyorum kan vermeye devam ediyorumSen ultrasyona ne zaman gireceksin
Canim senin doktor şansımızı deneyelim diyor benim 6+1 de kesin duyulmaliydi diyorCanım ben de 6+0 oldum bugün, perşembeye çağırdı beni kalp için şansımızı deneyelim dedi. Haftasonuna doğru dene sen de istersen.
Benim sadece karın ağrım vardı arkadaşımın da bel ağrısı çok şükür ikimizin de tuttuEvett kasım anneleri. Transferin bugün 7. Günü bende hala tık yok. Ne olacak benim bu halimkasık ağrısı batması olmadan adet ağrısı olmadan pozitifi görenler var mı aranızda.
Benim hafif bel ağrım var ama progestana başladığım günden beri var onun için belirti diyemiyorum. Beni agrıyan arkadaşınızın kasık ağrısı olmuşmuydu acabaBenim sadece karın ağrım vardı arkadaşımın da bel ağrısı çok şükür ikimizin de tuttu
Ben varımEvett kasım anneleri. Transferin bugün 7. Günü bende hala tık yok. Ne olacak benim bu halimkasık ağrısı batması olmadan adet ağrısı olmadan pozitifi görenler var mı aranızda.