- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.735
Ohss ne demek peki? Arkadaşım polikistik over hastası, 33 tane yumurta toplanmış bugün.Evet bende baglandim uyanikken ama kafam kac yumurta cikacak nolacak diye dolu oldugu icin hic umursamamiştim ama tabiki herkes ayni olmaz kotu olmus onun icin travma gibifazla yumurta toplandiysa o ay ohss olup ustune gebe kalirsa ohss etkileri artabilir ve hastanelik olur zor atlatir onu kastetmiş olabilir ama uslup cok yalniş tabki de ben ohss oldum ordan biliyorum berbat bisey
Açıkçası bilmiyorum benim kaçtır çünkü ondan bir 5 gün önce baktırmıştım. Ancak 2 ye katlama ihtimalini düşünürsem 1000 civarıdır.Betan kacti canim biliyormusun karindan gordugunuzde 5.haftada
Yalniz ben bunu bilmiyordum sok oldum beni de mi baglamislardiBende etkilenmistm ama soguk kanlilikla okuyarak bayilmayi bekledm.. o tamamen ordaki hemsirenin hasta bakicinin insanligina kalmis. Bayildiktan sonra baglayiverse bacaklari elleri bisey yok, alel acele is yapmaya bayilan personeller sagolsun..
Ben transferde de anesteZi aldim
toplamada ilk kez gordugumden daha cok etkilendim kemer gbi resmen bacak ve kollari sabitliyolar hasta cirpinmasin die. Bayildiktan sonra yapmasini rica edin.
Bende cok rahatsiz oldm ama uzerinde durmadm saten bayilacaksin die kendimi telkin ettim,ama uyanik olsam cok sinir bozucu( transferde de bagladilar transferi uyanik yaptiranlar nasil goz ardi etti bilmem)Yalniz ben bunu bilmiyordum sok oldum beni de mi baglamislardihaberm yoktu
Bunu arkadaşna aciklamişlardir bende pcosum 19 yumurta toplandi ama herkeste olmayabilir. Pcoslu hastalarda cok yumurta oldugu icin toplama isleminden sonra geriden gelenler buyumeye ve catlamaya devam edebiliyor karin içinde sivi birikiyor bu yuzden bu ilerlerse karinda aşiri şişlik idrar cikisinda azalma ve nefes darligi oluyor. Hatta benim transferim 2ay ertelendi bu yuzdenOhss ne demek peki? Arkadaşım polikistik over hastası, 33 tane yumurta toplanmış bugün.
Transferde baglamadilar hic 3unde de belki merkeze gore degisiyor bilemedim kotu tabi kasar insan kendini daha cokBende cok rahatsiz oldm ama uzerinde durmadm saten bayilacaksin die kendimi telkin ettim,ama uyanik olsam cok sinir bozucu( transferde de bagladilar transferi uyanik yaptiranlar nasil goz ardi etti bilmem)
Anladım, sanırım 3 ay fln sürdü sizin tedaviniz. tuttu mu peki sizin transferiniz?Bunu arkadaşna aciklamişlardir bende pcosum 19 yumurta toplandi ama herkeste olmayabilir. Pcoslu hastalarda cok yumurta oldugu icin toplama isleminden sonra geriden gelenler buyumeye ve catlamaya devam edebiliyor karin içinde sivi birikiyor bu yuzden bu ilerlerse karinda aşiri şişlik idrar cikisinda azalma ve nefes darligi oluyor. Hatta benim transferim 2ay ertelendi bu yuzden
Hayirli haberlerle gel inşallahhhGünaydın kızlar bugün 13:30 da doktor randevum var kese ve kalp atışı için çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum bana dua edin
Ocak 6sinda yumurta toplandi transfer nart 17de yapildi. Tuttu cok sukurAnladım, sanırım 3 ay fln sürdü sizin tedaviniz. tuttu mu peki sizin transferiniz?
İnşallah Canım teşekkür ederimHayirli haberlerle gel inşallahhh
Bende cok rahatsiz oldm ama uzerinde durmadm saten bayilacaksin die kendimi telkin ettim,ama uyanik olsam cok sinir bozucu( transferde de bagladilar transferi uyanik yaptiranlar nasil goz ardi etti bilmem)
Kızlar içinizde biraz ayakta kalınca aşırı derecede bel ağrısı yaşayan var mı? Dün biraz eşimle dolaştık ayakta zor durdum her fırsatta oturacak yer aradım oturdum kalktım sonra eve gidince hemen uzandım dinlendim 2/3 saatte anca hafifledi sizde de oluyor mu?
Günaydın kızlar bugün 13:30 da doktor randevum var kese ve kalp atışı için çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum bana dua edin