Benim B12 im çok düşük acaba ondan mı bilemedim yenidelhi ile aynı Dr a gidioz ama ilaçlar farklıFolbiol ağır bir folik asit markası canım onu biliyorum.dr ların çoğu yazmıyor diye duymuştum genelde folidoce inofolic...ben de folidays kullanıyorum günlük ihtiyacım kadar folik asit var b12 ve d ekstradanBana perinatolog yazmıştı ve 3 ay önceden içmeye başla bırakma dedi
İlki kaç çıkmıştı canım senin kaçınca gün yaptırmıştınKızlarrrr10.gün bhcg 449 çok şükür Bi ohhh çekebildim inşallah bundan sonrası da güzel ilerler hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Bana inofolic verdi. Ben onu kullanıyorum şuan.Kızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?
Gerçekten miBenim B12 im çok düşük acaba ondan mı bilemedim yenidelhi ile aynı Dr a gidioz ama ilaçlar farklı
Aynı merkeze gidiyoruz ya ben ilaçlarımız da aynı sandımBenim B12 im çok düşük acaba ondan mı bilemedim yenidelhi ile aynı Dr a gidioz ama ilaçlar farklı
Murat bey aynı değil miyizGerçekten misenin doktorun kim ki
Benimki hasan beyMurat bey aynı değil miyiz
Canim gozunaydiin amiin inşallahhKızlarrrr10.gün bhcg 449 çok şükür Bi ohhh çekebildim inşallah bundan sonrası da güzel ilerler hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
İlk kan testim bu canım 10.gün idrar testinden sonra rahat bekledim kanı gününde verdim.İlki kaç çıkmıştı canım senin kaçınca gün yaptırmıştınay çok güzel ya maşallah
Salı günü vericem bendeİlk kan testim bu canım 10.gün idrar testinden sonra rahat bekledim kanı gününde verdim.Seninde kat kat katlanmıştır inşallah yarın vericek sin demi sende
Allah korusun öyle kötü düşünme inşallah çok güzel çıkacak değerin bende çarşamba günü tekrarlıycam. Bu bekleyiş bebeklerimize doğana kadar bitmeyecekSalı günü vericem bende7. Gün vermiştim 73.91 çıkmıştı katlanmayacak diye korkmaya başladım bu seferde.
Gerçekteb bitmeyecek ya. Aman bi pozitif görelim aman kanda bi çıksın aman yükselicek mi aman kese aman kalp rabbim boşuna cenneti sermemiş annelerin ayaklarının altınaAllah korusun öyle kötü düşünme inşallah çok güzel çıkacak değerin bende çarşamba günü tekrarlıycam. Bu bekleyiş bebeklerimize doğana kadar bitmeyecek
Benim 7.gün 46 çıkmıştı sonra katladı bence sen boşuna korkuyorsun canım artacaktır merak etmeSalı günü vericem bende7. Gün vermiştim 73.91 çıkmıştı katlanmayacak diye korkmaya başladım bu seferde.
Hay ağzın bal yesin yesin ya nasıl rahatladım. Aslında ablamın da 12. Gün 20 çıkmasına rağmen yiğenim şuan 3 yaşında ama evham hep. Allahım yardımcımız olsun.Benim 7.gün 46 çıkmıştı sonra katladı bence sen boşuna korkuyorsun canım artacaktır merak etme
Benimki 8.gun 12yle basladı gunlerce mahfettim kendimi seninki cok iyiSalı günü vericem bende7. Gün vermiştim 73.91 çıkmıştı katlanmayacak diye korkmaya başladım bu seferde.
Allah razı olsun ya kendimi korkutuyorum o zaman ben salı günü gelsin bakalım rabbim hayırlısını versin inşallahBenimki 8.gun 12yle basladı gunlerce mahfettim kendimi seninki cok iyi
Aynen insallah hepsini de sırayla yaşayıp göreceğiz tatlı telaşlarımız olacak bunlarGerçekteb bitmeyecek ya. Aman bi pozitif görelim aman kanda bi çıksın aman yükselicek mi aman kese aman kalp rabbim boşuna cenneti sermemiş annelerin ayaklarının altına
Ben biraz biraz yapıyorum ama her gün değilEv işleri yapıyor musunuz kızlar evi süpürme vs ?