Kafanı karıştırmayayım tabii canım ama 5 mg söylenen rakamın çok çok üstü olunca ben de bi şaşırdım. Sanırım folik asit değerini ölçtürüp ona göre kullanmakta fayda var veya folidoce gibi daha makul değerlileri kullanmalı.Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz
Yok senin şu anki normal değerde bir şey olmaz sanmam canım kullan sen folbiol fazla diye dedimÖncesinde de kullandım ara ara inofolic combi, folbiol, folidoce en son da nerdeyse iki kutu da decavit hatta ikinci kutum da bitecek üçüncüyü alacağım doktora mı sorsak artık icmesem mı ki
KorktumYok senin şu anki normal değerde bir şey olmaz sanmam canım kullan sen folbiol fazla diye dedim
Sukurler olsun cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah cok guzel deger cikmisKızlarrrr10.gün bhcg 449 çok şükür Bi ohhh çekebildim inşallah bundan sonrası da güzel ilerler hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Folbiol ağır bir folik asit markası canım onu biliyorum.dr ların çoğu yazmıyor diye duymuştum genelde folidoce inofolic...ben de folidays kullanıyorum günlük ihtiyacım kadar folik asit var b12 ve d ekstradanYok senin şu anki normal değerde bir şey olmaz sanmam canım kullan sen folbiol fazla diye dedim
canım çok sağol ben de hiç girmiyim folbiole o zaman için de rahat değil böyle zaten gereksiz fazlaFolbiol ağır bir folik asit markası canım onu biliyorum.dr ların çoğu yazmıyor diye duymuştum genelde folidoce inofolic...ben de folidays kullanıyorum günlük ihtiyacım kadar folik asit var b12 ve d ekstradanBana perinatolog yazmıştı ve 3 ay önceden içmeye başla bırakma dedi
Aynenn öyle kuzum iç 12. Haftaya kadar zaten iç diyolar ama hafif türden yeterlicanım çok sağol ben de hiç girmiyim folbiole o zaman için de rahat değil böyle zaten gereksiz fazla
Valla size bakınca ben yandim:) Benim doktor bastan beri folbiol verdi o gun 6+1 de kalp duymadi diye gunde 2 ye çıkardı folbiol üstüne decavit.Benim doktor asiri bir ilac dayıyor nedense...mesela su an gunde 12 progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz
Amin inşallah canım. İnşallah sende güzel haberini vericek sin az kaldı peş peşe yavrularımız ı kucaklıycaz inşallahSukurler olsun cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah cok guzel deger cikmisbize de dua et
12 progestan çok değil miValla size bakınca ben yandim:) Benim doktor bastan beri folbiol verdi o gun 6+1 de kalp duymadi diye gunde 2 ye çıkardı folbiol üstüne decavit.Benim doktor asiri bir ilac dayıyor nedense...mesela su an gunde 12 progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.
Herkesin ihtiyacı ve her doktorun tarzı farklı tabii ben şimdi ne desem boş ama folbiol 2 tane baya çok gibi bi sor doktoruna ölçtür değerini istersen canım. 12 progestana hiçbir şey diyemicem kanama alanı için uygun görmüş olabilir endişe etme bence canım stres de zararlıValla size bakınca ben yandim:) Benim doktor bastan beri folbiol verdi o gun 6+1 de kalp duymadi diye gunde 2 ye çıkardı folbiol üstüne decavit.Benim doktor asiri bir ilac dayıyor nedense...mesela su an gunde 12 progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.
Amin canim benimAmin inşallah canım. İnşallah sende güzel haberini vericek sin az kaldı peş peşe yavrularımız ı kucaklıycaz inşallah
Kanamam yok ki hiç olmadıHerkesin ihtiyacı ve her doktorun tarzı farklı tabii ben şimdi ne desem boş ama folbiol 2 tane baya çok gibi bi sor doktoruna ölçtür değerini istersen canım. 12 progestana hiçbir şey diyemicem kanama alanı için uygun görmüş olabilir endişe etme bence canım stres de zararlı
Off degil mi ya bir de progestan iğne başladı12 progestan çok değil mi
Tedbir amaçlı da yapıyor olabilir. Sonuçta doktor olan o biz bilemeyiz. Doktor progesteron düşüklüğü olunca takviye ilaç verdi bana da. Sizinki o ihtimali düşünerek güçlendiriyordur canını sıkmaOff degil mi ya bir de progestan iğne başladı
A aaa pardon başka bir arkadaşla karıştırdım sanırımKanamam yok ki hiç olmadı
İnşallah canım...Tedbir amaçlı da yapıyor olabilir. Sonuçta doktor olan o biz bilemeyiz. Doktor progesteron düşüklüğü olunca takviye ilaç verdi bana da. Sizinki o ihtimali düşünerek güçlendiriyordur canını sıkma
Aynı gündü transferimiz ay hadi inşallah güzel artışlarla gel. Bana da 12. Gün ver dedi bakalım inşallah benimde artmıştırMeraba kızlar bugün transfer sonrası 10.günüm kan tahlili vermeye gidiyorum inşallah bhcg de yüksek çıkar. Dün tekrar idrar testi yaptım 2 çizgide koyu çıktı çok şükür artmış yani.