TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

En son değer 19 diyor sınırı geçmişim zararı olur mu ki

Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz
Kafanı karıştırmayayım tabii canım ama 5 mg söylenen rakamın çok çok üstü olunca ben de bi şaşırdım. Sanırım folik asit değerini ölçtürüp ona göre kullanmakta fayda var veya folidoce gibi daha makul değerlileri kullanmalı.

Öncesinde de kullandım ara ara inofolic combi, folbiol, folidoce en son da nerdeyse iki kutu da decavit hatta ikinci kutum da bitecek üçüncüyü alacağım doktora mı sorsak artık icmesem mı ki
Yok senin şu anki normal değerde bir şey olmaz sanmam canım kullan sen folbiol fazla diye dedim

Yok senin şu anki normal değerde bir şey olmaz sanmam canım kullan sen folbiol fazla diye dedim
Folbiol ağır bir folik asit markası canım onu biliyorum.dr ların çoğu yazmıyor diye duymuştum genelde folidoce inofolic...ben de folidays kullanıyorum günlük ihtiyacım kadar folik asit var b12 ve d ekstradanBana perinatolog yazmıştı ve 3 ay önceden içmeye başla bırakma dedi

canım çok sağol ben de hiç girmiyim folbiole o zaman için de rahat değil böyle zaten gereksiz fazla

Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz
Valla size bakınca ben yandim:) Benim doktor bastan beri folbiol verdi o gun 6+1 de kalp duymadi diye gunde 2 ye çıkardı folbiol üstüne decavit.Benim doktor asiri bir ilac dayıyor nedense...mesela su an gunde 12 progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum.

12 progestan çok değil mi

Herkesin ihtiyacı ve her doktorun tarzı farklı tabii ben şimdi ne desem boş ama folbiol 2 tane baya çok gibi bi sor doktoruna ölçtür değerini istersen canım. 12 progestana hiçbir şey diyemicem kanama alanı için uygun görmüş olabilir endişe etme bence canım stres de zararlı

Kanamam yok ki hiç olmadı

Off degil mi ya bir de progestan iğne başladı
Tedbir amaçlı da yapıyor olabilir. Sonuçta doktor olan o biz bilemeyiz. Doktor progesteron düşüklüğü olunca takviye ilaç verdi bana da. Sizinki o ihtimali düşünerek güçlendiriyordur canını sıkma

Meraba kızlar bugün transfer sonrası 10.günüm kan tahlili vermeye gidiyorum inşallah bhcg de yüksek çıkar. Dün tekrar idrar testi yaptım 2 çizgide koyu çıktı çok şükür artmış yani.
Aynı gündü transferimiz ay hadi inşallah güzel artışlarla gel. Bana da 12. Gün ver dedi bakalım inşallah benimde artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…