TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sat a gore 5+6 gunluk hamileyim

2 kere kanamam
Oldu, son kanamam oldugunda gittim 2 kese gorundu.. vajinal usg baktiramiyorum vajinismusum

karindan bebek ve kalp atisi icin nezaman gitmeliyim doktora?

ikiz olunca gec mi gorunur? Cok endise ediyorum, kanamalarim oldugu icin doktora gtmek zorunda kaldim hep, erken gidip beklemek istemiyorum
Sizler karindan nezaman bebek ve kalp atisini gordunuz?

Kızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?

Ben folik asit değilde b12 diye birşey var onu kullanıyorum tupbebek merkezinin verdiği devlet karşılamıyor da

Ben decavit kullanıyorum onun içinde var folik asit. Aslında tahlil vermiştim geçen hafta orada folat 22 küsur yazıyordu değer aralığından biraz fazla açıkçası ben de korktum. Fazlası zarar olur mu acaba?

İnternette fazlası otizme sebep oluyor filan yazıyor korktum açıkçası. Normalde 400-800 mikrogrammış gebelerin günlük ihtiyacı, folbiol 5 mg aşırı fazla.

Ben folidoce kullanıyorum 400 mcg mis

Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz
Öncesinde de kullandım ara ara inofolic combi, folbiol, folidoce en son da nerdeyse iki kutu da decavit hatta ikinci kutum da bitecek üçüncüyü alacağım doktora mı sorsak artık icmesem mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…