- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 34
Bende bundan korkuyorum ondan sordum nezaman gtmeli kalp atisi ve bebek icin diye.. bide karindan bakilsin istiyorum ben ondan da gec gorunur diolar..Aslında anladığım kadarıyla geç duyulabiliyormuş. Telaş etmeden beklemekte fayda var. Bazen hekimler gereksiz korku da yaratabiliyor.
Beni aslında o ay menapoza sokmuşlardı. Ama doktor böyle hesapla dedi.
Yawww ne aglation beni yahuuuBu video beni çok etkiledi
Az önce okudum 8. Haftanın sonunda duyanlar bile var. Ben de karından bakılmıştım geçen salı kalp atışı için erken demişti.Bende bundan korkuyorum ondan sordum nezaman gtmeli kalp atisi ve bebek icin diye.. bide karindan bakilsin istiyorum ben ondan da gec gorunur diolar..
Siz gttiginizde kacinci hafta gundu?Az önce okudum 8. Haftanın sonunda duyanlar bile var. Ben de karından bakılmıştım geçen salı kalp atışı için erken demişti.
Ay çok tatlıııBu video beni çok etkiledi
Canım sen adetin kaçıncı günü transfer olmuştun son adet tarihin ile orantılı mı çıktı ultrason daBenim son adet tarihim 12 şubat . Ona göre hespliyorum .
Canım sen adetin kaçıncı günü transfer olmuştun son adet tarihin ile orantılı mı çıktı ultrason da
Kızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?
Ben decavit kullanıyorum onun içinde var folik asit. Aslında tahlil vermiştim geçen hafta orada folat 22 küsur yazıyordu değer aralığından biraz fazla açıkçası ben de korktum. Fazlası zarar olur mu acaba?Kızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?
İnternette fazlası otizme sebep oluyor filan yazıyor korktum açıkçası. Normalde 400-800 mikrogrammış gebelerin günlük ihtiyacı, folbiol 5 mg aşırı fazla.Ben decavit kullanıyorum onun içinde var folik asit. Aslında tahlil vermiştim geçen hafta orada folat 22 küsur yazıyordu değer aralığından biraz fazla açıkçası ben de korktum. Fazlası zarar olur mu acaba?
Benimkinin içerisinde 0.8 mg yazıyorİnternette fazlası otizme sebep oluyor filan yazıyor korktum açıkçası. Normalde 400-800 mikrogrammış gebelerin günlük ihtiyacı, folbiol 5 mg aşırı fazla.
Ben de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuzBenimkinin içerisinde 0.8 mg yazıyor
Ben folidoce kullanıyorum 400 mcg misKızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?
Öncesinde de kullandım ara ara inofolic combi, folbiol, folidoce en son da nerdeyse iki kutu da decavit hatta ikinci kutum da bitecek üçüncüyü alacağım doktora mı sorsak artık icmesem mı kiBen de 2 kutu Folbiol kullandim bak şimdi içime kurt düşürdünuz