- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
Biz çekeriz yeterki onlar bizimle olsunDayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz çekeriz yeterki onlar bizimle olsunDayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler.....
Allahım yardım etsin inşallah. . 2 gün önce tv izliyorum bir kızartma kokusu geldi kendimce dedim hassas burunlu olmak böyle bişeymiş demekki die nasıl sevindim kızartma kokusunu aldım die düşün.Benim midem bulanmiyor bir bulansa diye hevesleniyordum. İki gündür boş mide bulantısı yaşıyor sabahları midem çıkacak gibi oluyor sen istedin anne dercesine
Cok haklisin canim kendime de diyorum herkes farkli bende de gogus agrisi yok dolgunluk var ama çarşamba keseyi goremezsem diye aklım cikiyor.Rabbim sonuna kadar gotursun bebeklerimizi alalim kucagimiza insallahSana şunu söyleyim uyku varsa dert etme . Herkesin bünyesi farklı ben ilk uykudan anlamıştım. Herkesin ki ağrıtacak die bişey yok. Mesela çoğu kişi göğüs ağrısı var demiş ben de yok ama dolgunlaşma var. Bünye meselesi Allah’ımın izniyle hiç bişey olmaz
Aslında çok evhamlıyız. Biraz akışına bıraksak herşey çok güzel olacakta ne zorluklar çektik onlardan dolayı korkuyoruz işte. Rabbim sonuna kadar daim eyleyin inşallah sıkıntısız geçiririz bu dönemiCok haklisin canim kendime de diyorum herkes farkli bende de gogus agrisi yok dolgunluk var ama çarşamba keseyi goremezsem diye aklım cikiyor.Rabbim sonuna kadar gotursun bebeklerimizi alalim kucagimiza insallah
Evet cok panik durumdayız tamanem psikolojik bir durum normal hamile kalsak boyle olmazdik surec zordu cunku cok sukur ki hamileyiz Rabbim sonunu güzel eylesinAslında çok evhamlıyız. Biraz akışına bıraksak herşey çok güzel olacakta ne zorluklar çektik onlardan dolayı korkuyoruz işte. Rabbim sonuna kadar daim eyleyin inşallah sıkıntısız geçiririz bu dönemi
Günaydın kızlar öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladı ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor
Gogus hassasiyeti dısında benimde hicbir belirtim yok oda cok degilGünaydın kizlar bende onceden batma oluyodu simdi hic yok neden acaba hareket cok ediyorum ondan mi ki insallah kotu bir sey yoktur hic belirti yok cunku
Selam Hemşerim hoş geldin seni herkes tanıyor zaten bir önceki topicten. Bence kanamaların hala yerleşme ile alakalı zaten Dr da demiştir. Sen içini ferah tut Dr bana da ara ara olursa korkma normal dedi.insallah kalp atışını da duyup rahat edersinMerhaba kızlar, ben de tüp bebek hastasıyım. Normalde 6+4 günlük hamileyim. Ara ara lekelenmem oluyorum. Progestoron ilaçları da alıyorum. Geçen epey korktum doktor kese duruyor riskli değil ama kese etrafında kanama var dedi. Benek aşağı inseydi riskliydi dedi. Kalp sesini de henüz duymadık normal mi? Hala ara ara lekem geliyor. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Kafama çok taktım.
Canım yaşadığın durum normal Bi çok gebelikte oluyor endişe etme benim kızımdayken de kese etrafında kanama vardı leke leke dışarıya attı çok şükür kızım sağlıkla doğdu. İlk üç ayda ara ara leke gördüm deMerhaba kızlar, ben de tüp bebek hastasıyım. Normalde 6+4 günlük hamileyim. Ara ara lekelenmem oluyorum. Progestoron ilaçları da alıyorum. Geçen epey korktum doktor kese duruyor riskli değil ama kese etrafında kanama var dedi. Benek aşağı inseydi riskliydi dedi. Kalp sesini de henüz duymadık normal mi? Hala ara ara lekem geliyor. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Kafama çok taktım.
Merhaba kızlar, ben de tüp bebek hastasıyım. Normalde 6+4 günlük hamileyim. Ara ara lekelenmem oluyorum. Progestoron ilaçları da alıyorum. Geçen epey korktum doktor kese duruyor riskli değil ama kese etrafında kanama var dedi. Benek aşağı inseydi riskliydi dedi. Kalp sesini de henüz duymadık normal mi? Hala ara ara lekem geliyor. Haftaya cumartesi kontrolüm var. Kafama çok taktım.
Kendi doktorum duruma sakin yaklaşıyor aslında. Biz sanırım paranoyak olduk bu süreçte. Bir de kasıklarımda belimde bazen adet sancısı gibi ağrı oluyor sizde de oluyor mu?Selam Hemşerim hoş geldin seni herkes tanıyor zaten bir önceki topicten. Bence kanamaların hala yerleşme ile alakalı zaten Dr da demiştir. Sen içini ferah tut Dr bana da ara ara olursa korkma normal dedi.insallah kalp atışını da duyup rahat edersin
Bunları okuyunca rahatlıyorumCanım yaşadığın durum normal Bi çok gebelikte oluyor endişe etme benim kızımdayken de kese etrafında kanama vardı leke leke dışarıya attı çok şükür kızım sağlıkla doğdu. İlk üç ayda ara ara leke gördüm de
Sanırım bazı kişiler yaşıyor anladığım kadarıyla. Umarım iyi olur sağlıcakla tamamlarız bu süreci. Benim 10 Şubat gibi düşün dedi doktorum. Sizin?Korkma benimde aynı durum söz konusu . Doktorum dikkat etmemiz dedi snde dikkat et. Bu arada senin son adet tarihin ne
Sanırım bazı kişiler yaşıyor anladığım kadarıyla. Umarım iyi olur sağlıcakla tamamlarız bu süreci. Benim 10 Şubat gibi düşün dedi doktorum. Sizin?
Beni aslında o ay menapoza sokmuşlardı. Ama doktor böyle hesapla dedi.Benim son adet tarihim 12 şubat . Ona göre hespliyorum .
Merhaba ben de 6+1 kalp atışı duyamadım kanama yok kese bebek hepsi var kalp atimi görünüyor ama sesini duyamadık.Benim doktorum beni korkuttu aksine...Bunları okuyunca rahatlıyorum
Aslında anladığım kadarıyla geç duyulabiliyormuş. Telaş etmeden beklemekte fayda var. Bazen hekimler gereksiz korku da yaratabiliyor.Merhaba ben de 6+1 kalp atışı duyamadım kanama yok kese bebek hepsi var kalp atimi görünüyor ama sesini duyamadık.Benim doktorum beni korkuttu aksine...