Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

ama artık gerçekten yeter. El-insaf dilimde tüy bitti sizi mesleğinizi hiçe sayan adamı bi silin artık demekten.Bi kurtulun.bi bırakın artık yawf

Daha önce de yorum yaptım yine yapıyorum.Önce kendin.Önce kendi ayakalrın üzerinde dur.Üniversitede sana harçlık gönderdi iyi davrandı diye kimseye minnet etme.Sen de sevdin güvendin evlendin sonuçta.Hereşy karşılıklı.Sana hakaret eden,döven,isteklerine ne hissettiğine önem vermeyen bir adamla ömrünü çürütme.
Annenin hataları olmuş ama o da zor ve talihsiz bir hayat yaşamış.Yaşadıkları,ona doğru kararlar aldırmıyor.Tepkileri yanlış.Kendi gibi olmaman için de çalışmanı istiyor olabilir.Kendi hayatını kur.Üniversiteye boşuna mı gittin.Ya da üniversiteye gelene kadar kocan mı okuttu seni.Önüne bak.

hayır istemez.ben annemin evindeyken bile senin orda biriyle birlikte olmadığını nasıl bileyim diyordu
Ha istese mesleği malı mülkü onuru yakıp gideceksin yani.
Sen gerçekten psikolojisi aşırı bozuk birisin.
Keşke bu halini biri tespit etse de meslekten men edilsen.
Senin gibi bir öğretmen olmamalı
Ya birisi şu kadına acilen herif ayarlasın bunların hepsi hayatında kimse olmadığı için

Su damlası sana dayak atan bir adamdan bahsediyorsun.Üstelik işini bırakmanı istemiş.O adam nasıl doktor olmuş nasıl bir kafa yapısı var.Aşiret falan mı ?
Kendine dayak atılmasını reva mı görüyorsun? Öğretmenliği bıraksaydım adama dönseydim diye iç geçiriyorsun onun pişmanlığı yaşadıkların.Tamam zor zamanlarında sana yardımcı olmuş ailenden daha çok sahip çıkmış peki dayağını nasıl unutacaksın? Dönsende mutlu olmazdın her türlü seni ezmeye çalışacaktı.Bugün mesleğin yarın başka bir şeyin kısıtlanacaktı.Egosunu senin üzerinden tatmin ediyor .Boşanman onda şok etkisi yarattı.Beklemiyordu nasılsa bana döner diye düşündü.
Annen konusunda gerçekten çok çok iyi bir evlat olduğunu düşünüyorum. Sana yaptıklarına rağmen destek olmuşsun.Seni maddi olarak sömürüyor.Üstelik o ev neden sadece kardeşin üstüne oluyor.Seninde hakkın var.

En iyisi ikisinden de uzakta kendine yeni bir hayat kurman.O kadar şanslısın ki elinde güzel bir mesleğin var.Ama bunun kıymetini bilmiyorsun.

Senin ne annene ne de eski kocana ihtiyacın yok.Sevgi açlığı yaşıyorsun bunun içinde kullanılıyorsun.Gel deyince gel git deyince git bu ne eski kocana çok sinirlendim.Seninle oyuncak gibi oynamalarına izin verme.Restini çek.

Son düzenleme:
sana daha önce defalarca yazdım..
hiç mi sevmiyorsun kendini çevrende hiç mi düzgün insan yok ben anlamadım.

o adam seni sevmiyor. kendine yeni bir yol çiz. elinde mesleğin var ziyan etme kendini..

Ya hu sen bu adamdan boşandıktan sonra hamile kaldığında, ben istemiyorum o p...i, senle sadece sevişmek için birlikte oldum diyen bir tek hücreli canlının arkasından hala 'ogretmenligi secmeseydim ailem olurdu' diyebiliyorsun. Bir sen bir de okyanus kliniğe yatıp uzun uzun tedavi olmalısınız. Canınıza yazık vallahi üzülüyorum.

okyanusun konusu neydi

ne güzel tek basina hayatini kurmussun, hic bozma bana kalirsa.
esin es degil, dayak varmis.
kendisi de gitmis okulunu bitirmis ama senin ögretmenlik yapmani, gözünün acilmasini istememis.
ailene gelincede annene yardim etmissin iyi hos ama bu saatten sonra kendini düsün.

Merhaba,
Öğretmen olup ta bu kadar yazı yanlışlarınızın olması çok enteresan :)

İyi günler,
evet mesela siz de dahi anlamına gelen de yi doğru yazamamışsınız o de nin te ta hali yoktur.maden bir öüretmeni eleştirecek kadar bilgiye sahipsiniz bu yanlışı yapmamlıydınız.
iyi günler

ayrıca yazı yanlışı değil yazım yanlışı yazmalıydınız
iyi günler

Merhaba ben öğretmen değilim tasarımcıyım.
Ayrıca benim Türkçem de güzel değil daha önce ki mesajlarımda bunu yazmıştım zira yabancı bir ülke de doğdum, büyüdüm ve okudum :) ama kendimi her gün geliştiriyorum. Bugünde sayenizde 2 tane şey öğrendim. Aynı zamanda da türkçemin o kadar da kötü olmadığını da öğrenmiş oldum sayenizde.

Herşey için teşekkür ederim.
Sevgilerimle,

doğru karar verdin diyin
hep başa sarıyosun hep hep.
sudamlası sen eşinden sonra da uzun süre bir ilişki yaşamıştın.
daha da yeni ayrıldın.
merak ediyorum sevgilinle beraberken eşin hiç aklına geliyormuydu?
bu 8 senenin ne kadarında eşin aklındaydı?
eşim de eşim eşim de eşim diyorsun da.
sanki o ilişkiyi yaşayan sen değilmişsin de 8 senedir yas tutuyomuş gibi yazıyosun.
sebebini yazarsan aydınlatıcı olacak.
ama muhtemelen yazmayacaksın.
işine gelmeyeni cevaplamıyorsun.
bak ben sana destek amaçlı tonla yazdım durdum.
ancak samimiyetin konusunda şüpheliyim.
bu eski sevgilin meselesini bilerek saklıyorsun.
ama bunu ya z açıkla.
insnalar seni 8 senedir yas tutuyor sanıyor.
yok öyle bişey.
sen gayette hayatına devam etmişş sevgilinle uzun zaman bereaber yaşamışssın doğru değil mi.
şimdi noldu da eşine sardı?
bilmem kaçıncı soruşum bu:))

saygılar benden iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…