• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

Ya hu sen bu adamdan boşandıktan sonra hamile kaldığında, ben istemiyorum o p...i, senle sadece sevişmek için birlikte oldum diyen bir tek hücreli canlının arkasından hala 'ogretmenligi secmeseydim ailem olurdu' diyebiliyorsun. Bir sen bir de okyanus kliniğe yatıp uzun uzun tedavi olmalısınız. Canınıza yazık vallahi üzülüyorum.
bu hamilelik işi ne sudamlası.
ne zaman hamile kaldın ee sonra noldu?

hep başa sarıyosun hep hep.
sudamlası sen eşinden sonra da uzun süre bir ilişki yaşamıştın.
daha da yeni ayrıldın.
merak ediyorum sevgilinle beraberken eşin hiç aklına geliyormuydu?
bu 8 senenin ne kadarında eşin aklındaydı?
eşim de eşim eşim de eşim diyorsun da.
sanki o ilişkiyi yaşayan sen değilmişsin de 8 senedir yas tutuyomuş gibi yazıyosun.
sebebini yazarsan aydınlatıcı olacak.
ama muhtemelen yazmayacaksın.
işine gelmeyeni cevaplamıyorsun.
bak ben sana destek amaçlı tonla yazdım durdum.
ancak samimiyetin konusunda şüpheliyim.
bu eski sevgilin meselesini bilerek saklıyorsun.
ama bunu ya z açıkla.
insnalar seni 8 senedir yas tutuyor sanıyor.
yok öyle bişey.
sen gayette hayatına devam etmişş sevgilinle uzun zaman bereaber yaşamışssın doğru değil mi.
şimdi noldu da eşine sardı?
bilmem kaçıncı soruşum bu:))
bişey dicem bak bu adam benim kapanmamı istemişti kapanmıştım.gelinlik giyerken başını açö annem sevmiyor başı kapalı gelinlik keloğlan gibi o0luyormuş dedi.ve ben başı açık gelinlik giydimsize soruyorum eğer kibaşı kapalı giyecek deseydi annesi başımı açtırır mıydı?
annesi istemedi çalışmamı annesi istese çalış deri burdan bu sonuç çıkamaz mı? ve sus annemduymasın çalışacağını diyordu.

bişey dicem bak bu adam benim kapanmamı istemişti kapanmıştım.gelinlik giyerken başını açö annem sevmiyor başı kapalı gelinlik keloğlan gibi o0luyormuş dedi.ve ben başı açık gelinlik giydimsize soruyorum eğer kibaşı kapalı giyecek deseydi annesi başımı açtırır mıydı?
annesi istemedi çalışmamı annesi istese çalış deri burdan bu sonuç çıkamaz mı? ve sus annemduymasın çalışacağını diyordu.
ben sana ne sormuşum sen ne yazıyosun sudamlası.
püfff:))

hep başa sarıyosun hep hep.
sudamlası sen eşinden sonra da uzun süre bir ilişki yaşamıştın.
daha da yeni ayrıldın.
merak ediyorum sevgilinle beraberken eşin hiç aklına geliyormuydu?
bu 8 senenin ne kadarında eşin aklındaydı?
eşim de eşim eşim de eşim diyorsun da.
sanki o ilişkiyi yaşayan sen değilmişsin de 8 senedir yas tutuyomuş gibi yazıyosun.
sebebini yazarsan aydınlatıcı olacak.
ama muhtemelen yazmayacaksın.
işine gelmeyeni cevaplamıyorsun.
bak ben sana destek amaçlı tonla yazdım durdum.
ancak samimiyetin konusunda şüpheliyim.
bu eski sevgilin meselesini bilerek saklıyorsun.
ama bunu ya z açıkla.
insnalar seni 8 senedir yas tutuyor sanıyor.
yok öyle bişey.
sen gayette hayatına devam etmişş sevgilinle uzun zaman bereaber yaşamışssın doğru değil mi.
şimdi noldu da eşine sardı?
bilmem kaçıncı soruşum bu:))
eşimden sonra görüştütüm adamı sevmediği hiç sevmedğimi anladım.yanlışlarını gördüm.eşimle kıyasladım o daha iyiydi dedim.ve evet ben eşimden sonra görüştüğüm insanı sevmemişim yalnız kalmamak için sırf yalnız kalmamak için görüşmüşüm onunla..

bu hamilelik işi ne sudamlası.
ne zaman hamile kaldın ee sonra noldu?
sonra ben doğurayım evlenelim yeniden dedim yok aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle çocuk için mi seviştim zevk için dedi.sen çocuk için mi benimle birlikte oldun dedi.bilerek mi hamile kaldın yoksa dedi aldıracaksın dedi ve mutlu son tabi onun için aldırdım.yazıklar olsun evlat yüzü görmesin inşallah o da..bir bebeğin katilioldm.yazıklar olsun:

sonra ben doğurayım evlenelim yeniden dedim yok aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle çocuk için mi seviştim zevk için dedi.sen çocuk için mi benimle birlikte oldun dedi.bilerek mi hamile kaldın yoksa dedi aldıracaksın dedi ve mutlu son tabi onun için aldırdım.yazıklar olsun evlat yüzü görmesin inşallah o da..bir bebeğin katilioldm.yazıklar olsun:
aa sen eşinle boşandıktan sonr abirlikte oldun hamile kaldın ve de aldırdın öyle mi.
cidden çok şaşırdım.
bunu bilseydim daha önceden beri tek bişey yazardım;
karnındaki evladına kıyan adamdan ne medet umuyorsun.
ve hala nasıl eşim diyebiliyosun.
ve hala nasıl dönmeyi umut ediyosun.
ve hala nasıl iyi bir adam diyebiliyosun.
sudamlası ne yazssak boş be sana canım.

Kendi çocuğuna da o hakareti kullanması çok enteresan.
Bence siz topluca terapi ye gidin... başka çözüm bulamadım.

yok yazdım cevabını ama bu yazdığıma da yorum yapo lütfen
Haklısın anakuzusuymuş. Ayrılıp en doğru kararı vermişsin peki şimdi hala niye böylesin?
İnan bi psikiyatriye git nolur kendin için. Verilen haplar çok iyi geliyor salla dünyanın g.tüne diyesin gelir :halay:

Sende OKB ile birlikte depresyon da var. Resmen uzman oldum bu konularda ne acı.. tecrübeler yüzünden tabi. Sudamlasi beynine söz geciremiyorsun, ilac kullanmalısın düzenl i ve belli ki ise yaramıyor değiştirsin doktorun soyle ona. Ben de OKB hastası idim ve ilaç kullanımı ile kurtuldum. Aynı senin gibi düşüncelerde takıntı yapıp aşamıyordum bunu.
Durumun vehameti karnındaki çocuğa p..ç diyen biri ve onun yuzunden aldırmış olmana rağmen hala iyiydi demendir. Hiç normal dusunmuyorsun. Ayrıca cevap yazanlara ısrarla benim haklı olduğumu söyleyin diyorsun. Yanında olsam cidden seni hastaneye gotururum psikolog terapi felan olacak gibi değil. Bu gibi durumlara mudahalede uzman doktor gerek sana. Hastalık başka hastalığa çevirir çünkü ben de öyle olmuştu. Bu tur rahatsızlıklar dallanıp budaklaniyor.

eşimden sonra görüştütüm adamı sevmediği hiç sevmedğimi anladım.yanlışlarını gördüm.eşimle kıyasladım o daha iyiydi dedim.ve evet ben eşimden sonra görüştüğüm insanı sevmemişim yalnız kalmamak için sırf yalnız kalmamak için görüşmüşüm onunla..

Aynı mantıkla şu anda da yine yalnız kalmamak için eski eşinizi bir ihtimal olarak düşünüyorsunuz.

Ama eski eşiniz sizi hiç sevmemiş. Şu anda da sevmiyor.

Yaşınız kaç, çok mu çirkinsiniz, çok mu vasıfsız birisiniz, hiç mi özgüveniniz yok da anneniz ve eski eşiniz kıskacında kalmış durumdasınız. Tedavi olmaya başlamıştınız değil mi mutlaka devam edin ilerleme olmazsa başka psikologlara gidin. Dayak yemişsiniz, anneniz tarafından sömürülmüşsünüz, boşanmış eşinizden hamile kalıp p.ç diye damga yeyip çocuğu aldırmışsınız. Bir sonraki felaket senaryosu gerçekleşsin diye bekliyorsunuz hala. Eski eşiniz sizinle evlenmez gider başkasıyla evlenir sizi de anca anca afedersiniz ama metresi yapar. Buradakilerin ne söylemesini bekliyorsunuz tam olarak ben anlayamadım, git istifa et kocana dön demesini mi? Peki döndüğünüzde kocanız bıraktığınız yerde olacak mı hiç sanmıyorum.
Kötü bir çocukluk döneminiz olmuş gençliğinizi de siz bitiriyorsunuz resmen. Tayin isteyin başka şehre taşının, bisiklet grubuna- dans-sinema ya da pasta ya da çok başka kuluplere üye olun. Dil öğrenin yurt dışına çıkın farklı insanlar farklı çevreler edinin ama kendinizi yeyip bitirmeyin. Eğitimci bir insanın düşünceleri, ruhu güzel olsun ki küçücük yüreklere de o ışığı yayabilsin. Kusura bakmayın amacım sizi incitmek değil ruhsal olarak baya çökmüş haldesiniz zaten ama artık toparlanmanız lazım.

@sudamlasi0 niye bilmiyorum kendimi pek yakın hissettim sana. Bence yalnızca eski kocanı takıntı haline getirmişsin. Öyle kliniklik bir durumun yok. Boşanmak büyük bir travma. Sen azıcık silkelen, bak bir etrafına. Kendine uygun birini bulsan çıkacaksın bence bu ruh halinden :KK37:

Not: sanırım ilaç kullanıyorsun, öyleyse eğer doktorunla bir konuş. İlaçların yan etkileri olabiliyor.

Back