Yaşınız kaç, çok mu çirkinsiniz, çok mu vasıfsız birisiniz, hiç mi özgüveniniz yok da anneniz ve eski eşiniz kıskacında kalmış durumdasınız. Tedavi olmaya başlamıştınız değil mi mutlaka devam edin ilerleme olmazsa başka psikologlara gidin. Dayak yemişsiniz, anneniz tarafından sömürülmüşsünüz, boşanmış eşinizden hamile kalıp p.ç diye damga yeyip çocuğu aldırmışsınız. Bir sonraki felaket senaryosu gerçekleşsin diye bekliyorsunuz hala. Eski eşiniz sizinle evlenmez gider başkasıyla evlenir sizi de anca anca afedersiniz ama metresi yapar. Buradakilerin ne söylemesini bekliyorsunuz tam olarak ben anlayamadım, git istifa et kocana dön demesini mi? Peki döndüğünüzde kocanız bıraktığınız yerde olacak mı hiç sanmıyorum.
Kötü bir çocukluk döneminiz olmuş gençliğinizi de siz bitiriyorsunuz resmen. Tayin isteyin başka şehre taşının, bisiklet grubuna- dans-sinema ya da pasta ya da çok başka kuluplere üye olun. Dil öğrenin yurt dışına çıkın farklı insanlar farklı çevreler edinin ama kendinizi yeyip bitirmeyin. Eğitimci bir insanın düşünceleri, ruhu güzel olsun ki küçücük yüreklere de o ışığı yayabilsin. Kusura bakmayın amacım sizi incitmek değil ruhsal olarak baya çökmüş haldesiniz zaten ama artık toparlanmanız lazım.