• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evinde para saklanması !!!

Maalesef babam hakkında konuşmak istiyorum namazını kılar kuran okur hatta hacca bile gitti neyse ama babanın bir huyu vardır hep her şeye YOK der ne istersek çarşıdan alır getirir ama biz ondan para isteyince hayır yok der ama vallahi biz biliyoruz ki var.. Şöyle oldu olay ben gerçekten babamı çok seviyorum ama annem yaptıklarını gördükten sonra (gizliden para saklıyordu evin içinde) bize söylemişti ben inanmamıştım sonrasında da kendi gözlerimle gördüm gerçekten çok üzüldüm ondan sonra da asla babama güvenmedim evet saygıda kusur etmiyorum ama yine de niye yapıyor ki bunu sanki biz ne yapacağız onun parasını.. İleride evleneceğim ve babam gibi eşimin olmasını asla istemem korkuyorum gerçekten annem o kadar ona baktı ki her şeyi ile ilgilendi gel gör ki kendi karısından bile para saklıyor :((
Babam maaşı alır anneme verirdi direk şimdi benim eşimde ben sormadan hesabıma aktarır özel ders ücretleri bana gelir evin mali idaresi ben de 🤭
Yani demem o ki inşallah babanız gibisine denk gelmezsnz.
Ama karşınıza alin konuşun baba borcun mu var para saklyrsn diyin. Mezara goturlmz bizim ihtumycmz varken bunu yapman diye

Kadın olsa kocaya güvenmese bir derece anlardım parasını saklayan kaç yıllık emektar koca başka şeylerde saklıyormudur acaba derdim.zBari arsa vs alsa da size kalsa yada çocuk yapmayıp para biriktireymis yok yok diyenin parasi yok olur derler .Bilemedim ne isteseniz yok diyormuş ben saygı duyamadım zaten ben şekle bakmam ben hareketlere bakarım .Sizde çalışıyorsanız para vermeyin maaşınızı az söyleyin

Back