Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

ne istiyosun da anlayamamışız biz sudamlası.
yazdığın mesajlardan başka bişey çıkmıyor ki.
dönmek te istemiyosan ne istiyosun sen.
beddua filan yakışık almıyor kendine gel

cidden yatarak tedavi olman lazım.
dün de yazdım dr unla konuş.
bir müddet gözetim altında durman iyi olacaktır.
tedavin yetersiz.

cidden yatarak tedavi olman lazım.
dün de yazdım dr unla konuş.
bir müddet gözetim altında durman iyi olacaktır.
tedavin yetersiz.
Açık söyleyeyim doktora gittiğine inanmıyorum ben.
Doktora gitseydi,süper dört dörtlük iyileşemese bile böyle daha da kötülemezdi bence.
Çünkü görüyorum ki inatla iyi tavsiyeleri kaale almıyor,insanlar çileden çıkınca cevap veriyor.
Güncel hayatta da böyleyse eş, belki de öğretmen olduğu için değil de bu çok çirkin huyları yüzünden boşanmıştır diye düşünüyorum.
Aile görüşmüyor,eş boşanmış,sevgili terk etmiş.
Ama bakınca gerçekten çok çirkin davranışları ve kötü huyları var. Bunların psikolojiyle alakası yok ki...

gidiyor muhtemelen ancak ilaçları çok hafif geliyor sanırım.
bir de acaba ne kadarını anlatabildi dr.una.
burada bile durup durup bişeyler ekliyor hikayeye.
durumu ciddi ve ayakta tedavi yetmez.
bu tablodaki hastaların muhakkak yatarak tedavisi şart.
sudamlası herşeyi geç te bu önerimizi ciddiye al.
durumunu netlikle konuş dr. unla.
yatırsın seni hastaneye

Haklisiniz ne diyeyim ailemle gorusmuyorum ben kotuyum esim bosadi ahlaksizim
Sevgilim terk etti huyum berbat.berbat bir insanim demek ki psikolojiyle alakasi yok

Psikologun karsinda hickirarak agladim.sordukalrini cevapladim ozellikle bayan sectim daha rahat anlatirim diye.tamam bir dahaki gorusmede soylicem klinige yatmam gerekiyorsa ne gerekiyorsa yapsin.ama yaşadıklarım kolay degildi.ikilemde birakilmak tercih yapmak zorunda birakilmak dagilmis ailede 0 ilgie büyümek.hala da kotu sozler duymak vs kolay seyler degildi bunlar benim icin ve ben icime atan bir insan değilim mutlaka anlatmaliyim rahat edemiyorum yoksa ama burda anlatmam artik.

herkesin hayatı zor sudamlası.
birtek senin değil.
sen ölüm acısı tattın mı hiç.
acıların en zorudur.
kendine acımakla bir yere varamazssın.
inanlardan iyilik dilenmekle de varamazssın.
toparlanmak için gayret etmiyorsun.
en büyük hatan bu.
buradan sana artık bir fayda olacağını sanmıyorum ben de.
dr.unla açıkca konuş, gerekirse yatırsın.

Haklisiniz ne diyeyim ailemle gorusmuyorum ben kotuyum esim bosadi ahlaksizim
Sevgilim terk etti huyum berbat.berbat bir insanim demek ki psikolojiyle alakasi yok
Evet inanmıyorum ben senin iyi bir insan olduğuna.
İyi biri olsaydın,sana güzel güzel akıl verenleri dinlerdin,en azından dinlemeye çalışırdın.
Sinirlenip kendine getirmeye çalışanlara beddua etmezdin.
Şurada bilmem kaç konu açtın biri bıkıp da ya evet kocan o zaman bırakmazdı seni dese hemen ona cevap veriyorsun,ya gerçekten bizimle dalga geçiyorsun ya da kötü bir insansın.
Psikolojin o kadar bozuk olsaydı doktor seni hastaneye yatırırdı,mesleğini zaten yapamazdın.
Meslektaşların,amirin sana zaten müsade etmezdi,edemezdi ki...
Öğrencilerin şükayet ederlerdi,veliler milli eğitime dilekçe verirlerdi.
Artık bizim zamanımız gibi değil bu sistem.
Psikolojsi azıcık bozuk öğretmeni barındırmıyor veliler,çocuğumu üzemez bu öğretmen diye.
Sen dışarıda muhteşemsin de burada mı berbatsın?
Sağlam bir oyuncusun ya da öğretmen değilsin.
Ama her türlü kötü niyetlisin!!!!!
Sana burada el uzatan hiç kimseyi dinlemiyorsun çünkü.

@sudamlasi0
Hala eski kocana donmek istiyorsun icten ice ama itiraf etmeye cekiniyorsun
Bu takinti haline gelmis,ya hayatina baskasi girecek oyle unutursun onu yada tekrar deneyip olursa olur olmazsa yoluna bakicaksin.
En kotu ihtimalle 1-2 yillik rapor al tedavi oluyorum diye
Sonea tekrar dene eski kocanla
Olmuyorsa olmuyordur zorlamazsin,tekrar meslegine donersin
Hic degilse kafanda boyle sorular ,takintilar kalmaz ,yasamis ve gormus olursun
Ben olsaydim boyle uzulup ,kahrolucagima boyle yapardim
Kim ne yazarsa yazsin ,yasayan sensin ,hic kimse senin hisselerini tam olarak anlayamaz

babam alkolik, kucukken tavize ugradim, esim senelerce issizdi, cocugum 3 ay yogun bakomdaydi, kucugun baska sorunlari var, annem ezik. ama hayat doluyum. bazen umutsuzlugada kapilsam kendi kendimi telkin edip hayatima dvam ediyorum. ne yapayim geleni gonderemiyorsam kabul ediyorum, gecmiste yasayamamki. kendime bunu yapamam. dana tavsiyem bi hasyaneye git hastalari yakinlarini gozlemle, sehit annelerini düşün, hayatoni nasil bos geçirdiğini anlayacaksin.

Sizin bunları anlatmanız gereken yer forum değil ama , bir an önce bir rehberlik uzmanından bir psikologdan terapi almalısın TERAPİ BAK ANTİDEPRESAN DEĞİL.
Vallaha daha başlamadığım meslekten soğuttun beni sakız ettin.

Öğretmen olmanın her ne kadar maaşı çok yüksek olmasa da çok kıymetli görülmese de çok kıymetli olduğuna inanıyorum. Küçük çocukların rol modelisiniz belkide. Kendinizi düşünmüyosanız onları düşünün ya , ben özellikle lise öğretmenimden kendimde o kadar fazla şey buluyorum ki , bırakın şu kocam , anam tantanasını artık .

sudamlası nasılsın nasıl oldun daha iyi misin? bayadır yeni konu da açmadın valla şaşkınım ve merak ettim. Artık senin kendine gelmiş iyi halde konular açmanı da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…