- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ne istiyosun da anlayamamışız biz sudamlası.Ya siz beni anlayamazsiniz nasil bir boslukta buyudugumu nasil bir yalnizlik cektigimi anlayamazsiniz.ben eski kocama donecem ona donmek istiyorum dedim mi basimdan gecen olaylari anlatiyorum.haklisiniz BIR DAHA ASLA YAZMICAM BU FORUMA
TUM FORUMDAN OZUR DILIYORUM.KENDI KENDIME AGLARIM ICERIM SIGARAMI HAPLARIMI OTURURUM EVIMDE.BURDA BANA YER YOK OKEY
cidden yatarak tedavi olman lazım.KONUM KAPANSIN UYELIGIM IPTAL EDILSIN.KENDI KENDIME KALMAYI TERCIH EDIYORUM.INTIHARA KADAR VARAN DUSUNCELERIM VAR VE BIKIYOR MUSUNUZ
KOCAM DA KOCAM KOCAM DA KOCAM YAZMIS HANIMEFENDI YETER YA YAZMIS DAHA BIR SURU KIZMIS AMA BEN BURDA AGLAYARAK OKUYORUM YAZILANLARI PSIKOLOJIMIN NASIL HASSAS BIR NOKTADA OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ.ANLAYAMAZSINIZ.BURDA YAZMAK BANA COK GORULUYOR.BENIMHOSUMA GITMEYEN BIR KONU OLDAYDI OKUR GECERDIM AMA NE BOYLE KIZMALAR DEFOL GIT KOCANA DEMELER SEN NASIL OGRETMENSIN DEMELER YOK IMLA HATASI YAPMIS BOYLE OGRETMEN OLMAZ DEMELER BEN AGLAMAKTAN BOGULARAK YAZDUM O K MESAJIMI.UMARIM SIZ BENI ANLAYACAK BU PSIKOLOJIYI HIS YASAMAZSINIZ
Açık söyleyeyim doktora gittiğine inanmıyorum ben.cidden yatarak tedavi olman lazım.
dün de yazdım dr unla konuş.
bir müddet gözetim altında durman iyi olacaktır.
tedavin yetersiz.
gidiyor muhtemelen ancak ilaçları çok hafif geliyor sanırım.Açık söyleyeyim doktora gittiğine inanmıyorum ben.
Doktora gitseydi,süper dört dörtlük iyileşemese bile böyle daha da kötülemezdi bence.
Çünkü görüyorum ki inatla iyi tavsiyeleri kaale almıyor,insanlar çileden çıkınca cevap veriyor.
Güncel hayatta da böyleyse eş, belki de öğretmen olduğu için değil de bu çok çirkin huyları yüzünden boşanmıştır diye düşünüyorum.
Aile görüşmüyor,eş boşanmış,sevgili terk etmiş.
Ama bakınca gerçekten çok çirkin davranışları ve kötü huyları var. Bunların psikolojiyle alakası yok ki...
Haklisiniz ne diyeyim ailemle gorusmuyorum ben kotuyum esim bosadi ahlaksizimAçık söyleyeyim doktora gittiğine inanmıyorum ben.
Doktora gitseydi,süper dört dörtlük iyileşemese bile böyle daha da kötülemezdi bence.
Çünkü görüyorum ki inatla iyi tavsiyeleri kaale almıyor,insanlar çileden çıkınca cevap veriyor.
Güncel hayatta da böyleyse eş, belki de öğretmen olduğu için değil de bu çok çirkin huyları yüzünden boşanmıştır diye düşünüyorum.
Aile görüşmüyor,eş boşanmış,sevgili terk etmiş.
Ama bakınca gerçekten çok çirkin davranışları ve kötü huyları var. Bunların psikolojiyle alakası yok ki...
Psikologun karsinda hickirarak agladim.sordukalrini cevapladim ozellikle bayan sectim daha rahat anlatirim diye.tamam bir dahaki gorusmede soylicem klinige yatmam gerekiyorsa ne gerekiyorsa yapsin.ama yaşadıklarım kolay degildi.ikilemde birakilmak tercih yapmak zorunda birakilmak dagilmis ailede 0 ilgie büyümek.hala da kotu sozler duymak vs kolay seyler degildi bunlar benim icin ve ben icime atan bir insan değilim mutlaka anlatmaliyim rahat edemiyorum yoksa ama burda anlatmam artik.gidiyor muhtemelen ancak ilaçları çok hafif geliyor sanırım.
bir de acaba ne kadarını anlatabildi dr.una.
burada bile durup durup bişeyler ekliyor hikayeye.
durumu ciddi ve ayakta tedavi yetmez.
bu tablodaki hastaların muhakkak yatarak tedavisi şart.
sudamlası herşeyi geç te bu önerimizi ciddiye al.
durumunu netlikle konuş dr. unla.
yatırsın seni hastaneye
herkesin hayatı zor sudamlası.Psikologun karsinda hickirarak agladim.sordukalrini cevapladim ozellikle bayan sectim daha rahat anlatirim diye.tamam bir dahaki gorusmede soylicem klinige yatmam gerekiyorsa ne gerekiyorsa yapsin.ama yaşadıklarım kolay degildi.ikilemde birakilmak tercih yapmak zorunda birakilmak dagilmis ailede 0 ilgie büyümek.hala da kotu sozler duymak vs kolay seyler degildi bunlar benim icin ve ben icime atan bir insan değilim mutlaka anlatmaliyim rahat edemiyorum yoksa ama burda anlatmam artik.
Evet inanmıyorum ben senin iyi bir insan olduğuna.Haklisiniz ne diyeyim ailemle gorusmuyorum ben kotuyum esim bosadi ahlaksizim
Sevgilim terk etti huyum berbat.berbat bir insanim demek ki psikolojiyle alakasi yok
KONUM KAPANSIN UYELIGIM IPTAL EDILSIN.KENDI KENDIME KALMAYI TERCIH EDIYORUM.INTIHARA KADAR VARAN DUSUNCELERIM VAR VE BIKIYOR MUSUNUZ
KOCAM DA KOCAM KOCAM DA KOCAM YAZMIS HANIMEFENDI YETER YA YAZMIS DAHA BIR SURU KIZMIS AMA BEN BURDA AGLAYARAK OKUYORUM YAZILANLARI PSIKOLOJIMIN NASIL HASSAS BIR NOKTADA OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ.ANLAYAMAZSINIZ.BURDA YAZMAK BANA COK GORULUYOR.BENIMHOSUMA GITMEYEN BIR KONU OLDAYDI OKUR GECERDIM AMA NE BOYLE KIZMALAR DEFOL GIT KOCANA DEMELER SEN NASIL OGRETMENSIN DEMELER YOK IMLA HATASI YAPMIS BOYLE OGRETMEN OLMAZ DEMELER BEN AGLAMAKTAN BOGULARAK YAZDUM O K MESAJIMI.UMARIM SIZ BENI ANLAYACAK BU PSIKOLOJIYI HIS YASAMAZSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?